Home - Články - Čínský horoskop na týden 6. - 12. května

Čínský horoskop na týden 6. - 12. května

vloženo 5. 5. 2019
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 6. - 12. května

Každý den skýtá spoustu možností! Stejně tak nástrah a překážek! Budete se těšit z kariérního růstu jako Hadi nebo potkáte svoji životní lásku jako Bůvoli? Přečtěte si v čínském horoskopu, co vám hvězdy připravily! Poznejte svoji budoucnost!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Zadané Krysy se musí v dalším týdnu obrnit trpělivostí. Drahá polovička má jízlivou náladu a vybíjí si jí na vás. Baví ji škádlit vás vtipy a zkoušet, co všechno vydržíte. Vezměte to jako hru, kdo vydrží déle. Nejmoudřejší je ignorovat na… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Letošní květen se zapíše do paměti zlatým písmem. Vesmírní vládcové slibují Buvolům nejedno romantické překvapení. Dokonce i nezadaní se mohou těšit na vzrušující okamžiky, které nemusí být bez perspektivy. Vy ovšem máte tendenci k… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygři se na začátku měsíce cítí fantasticky a také tak vypadají. Organismus se snadno zbavuje odpadních látek, což byste měli využít pro detoxikaci organismu. Zamyslete se nad stávajícím jídelníčkem a připravte si očistnou kúru plnou… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, klíčovým tématem týdne je dění na domácím poli. Stanete se přirozenou autoritou, k níž vzhlíží všichni členové rodiny v čele s drahou polovičkou. Nezneužívejte této pozice a věřte, že důvěru blízkých zklamete… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Energie Draků je pověstná, stejně jako potřeba zkoušet neustále nové aktivity. V první květnové dekádě budete mít možnost užít si spoustu zajímavých činností v soukromí i na pracovní půdě. Svobodní se mohou těšit na četné příležitosti k… ČTĚTE VÍCE!

Had
Až do poloviny května mají Hadi příležitost zapracovat na osobním rozvoji. Všechny nové znalosti a zkušenosti si osvojíte bez větší námahy, také paměť funguje bravurně. Jestliže vás čeká důležitá zkouška nebo pracovní pohovor, zazáříte. Zelenou mají… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Originální myšlení se vám nedá upřít, stejně jako životní vitalita. Všichni nad vámi zůstávají v němém úžasu, pouze drahá polovička není z novinek nadšená. Má ráda své jisté a změna zajetého systému ji vykolejí. Můžete se snažit všemožně… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Kozy jsou velkými zmatkaři, což se odráží na ekonomickém zajištění. Do poloviny měsíce si vychutnáváte přízeň Jupitera, díky němuž dáte hospodaření do pořádku. Kromě finančního přilepšení se můžete těšit na pozornost ze strany… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Opice dělají čest zvířecímu patronovi, který je symbolem dobré nálady a smyslu pro humor. Kromě toho vám nechybí osobité kouzlo, což je vynikající kombinace pro okouzlení opačného pohlaví. Jste oblíbenými společníky, proto nehrozí… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kohouti mají chuť bavit se a užívat si výhradně ty příjemnější stránky života. Povinnosti odsouváte na neurčito a doufáte, že je někdo nebo něco vyřeší za vás. Bohužel jsou chvíle, kdy se práci a soukromým úkolům nevyhnete. Jejich neustálým… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Máj je pro zrozence Psa skutečně obdobím lásky. Jste neuvěřitelně přítulní a romantická nátura otevírá možnosti, o jakých se ostatním znamením ani nesní. Erotické fantazie se neomezují na noční snění, ale vychutnáváte si je i v… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Začátek května připomíná spíš silvestrovskou atmosféru, kdy lidé hodnotí uplynulý rok. Vepři se ve svých myšlenkách vrací do minulostí a přemýšlí, co se jim povedlo a jaké věci by měli v životě vylepšit. Nepropadáte skepsi, naopak vás… ČTĚTE VÍCE!.

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.