Home - Články - Čínský horoskop na týden 30. ledna - 5. února

Čínský horoskop na týden 30. ledna - 5. února

vloženo 29. 1. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 30. ledna - 5. února

Leden už se pomalu blíží do svého konce a v našem čínském horoskopu najdete ako vždy předpovědi pro všechny oblasti vašeho života. Čeká na vás nová láska, smutek nebo povýšení v práci? Čtěte a dozvíte se to!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Čistokrevné Krysy mají sklony k zakulacování bříška, proto věnujte více pozornosti tomu, co jíte. Zimní měsíce navíc nahrávají tvoření tukových zásob, takže byste se na jaře nemuseli poznat. Upravte si jídelníček a… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Obávaná Černá Luna se objevuje na scéně a párkrát vám pěkně zatopí. I když se budete snažit před problémy zavírat oči nebo dokonce utéct, věřte, že to není možné. Karma se oklamat nedá. Raději situaci přijměte a… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Na začátku února si párkrát vyhodíte z kopýtka, což rodina ponese s nelibostí. Peníze které jste roztočili, totiž vydělal především váš partner. Vám se role marnotratníka líbit nebude a rozhodnete se světu ukázat, co… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Na začátku února si párkrát vyhodíte z kopýtka, což rodina ponese s nelibostí. Peníze které jste roztočili, totiž vydělal především váš partner. Vám se role marnotratného zajíčka líbit nebude a rozhodnete se světu… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Únor přeje lásce a seznamování. Ti z vás. kteří jsou single by měli vyrazit někam do společnosti. Doma životní lásku těžko potkáte. Pokud partnera už máte, konečně pochopíte, co pro vás doopravdy znamená, takže… ČTĚTE VÍCE!

Had
Únor bude žhavý, proto i ti z vás, kteří jsou zadaní dostanou chuť na nějakou tu změny. U někoho to skončí jen pár zprávami na chatu, ti odvážnější Hadi si klidně domluví rande. Uvědomte si, co všechno kvůli bezvýznamnému… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Ačkoli jste si mysleli, že se vám žárlivost vyhýbá a opačné pohlaví za vámi běhá samo, zjistíte, že to vždy neplatí. Berte to z lepší stránky, trocha žárlivosti je normální a vy si ji navíc dokážete přiznat. Rozhodně se ale

Koza
Chtěli jste se především bavit a o povinnosti a vážné vztahy jste bohužel příliš nestáli. Teď ale nastává obrat. Pocítíte ke svému flirtu něco víc a není jisté, jestli to má druhá strana stejně. Nezbude vám nic jiného než se zeptat… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Bohužel se uchylujete k rychlým a jednostranným soudům. Vaše mysl se potřebuje uklidnit a předejít tak zbrklosti. Vlivem planety Neptun skutečně dojde k pomyslnému duchovnímu probuzení, že i ty Opice, které ezoterice… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Rádi byste pomohli lidem kolem sebe, přesto byste neměli nikomu slepě důvěřovat. Ano, jste v rozpoložení, kdy jste schopni někomu půjčit jenom proto, že vám ho bylo líto. Lidé vaši přílišnou dobrosrdečnost… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Potřebujete změnu, dobrodružství a nové podměty do života. Ruku v ruce s vaším přáním půjde touha po poznání. Zláká vás vůně dalekých krajin, že byste si nejraději rovnou objednali zájezd. Studium vám půjde… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Přelom ledna a února nebude po finanční stránce příznivý, proto se nevyhnete vyšším výdajům. To zmobilizuje vaše síly dobrého hospodáře, že se rozhodnete udělat ve finanční sféře pořádek jednou provždy. Jupiter je… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.