Home - Články - Čínský horoskop na týden 30. března - 5. dubna

Čínský horoskop na týden 30. března - 5. dubna

vloženo 29. 3. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 30. března - 5. dubna

Březen končí. Přinese ještě začátek něčeho nového, nebo už doběhne beze změn? V čínském horoskopu najdete odpovědi na všechny důležité otázky. Nenechte věci náhodě a poznejte svou budoucnost už teď!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, aprílový start vás hodí rovnýma nohama do pracovního dění. Kariéra byla zatím v letošním roce upozaděna, ovšem teď máte příležitost dohnat zameškané. První dubnové dny přejí vaší kariéře, která v… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Jaro sebou přinese jistý životní posun, na který dlouho čekáte! Singles mají možnost seznámit se se sympatickým člověkem, kterého jste si malovali ve svých představách. Důležité je pozitivní myšlení, bez něj… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Aktivita Tygrů může být v přelomovém týdnu na škodu. Nezapomínejte, že nelze sedět na dvou židlích zároveň. Pokud si naplánujete víc povinností, nedopadnou všechny podle představ. Zkuste nerozmělňovat pozornost, abyste… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíčkové, ptáte se, co dobrého přinese dubnová konstelace? Na začátku měsíce se ke slovu dostávají partnerské záležitosti. Vypadá to na menší ponorkovou nemoc, kterou je potřeba zažehnat v začátku. Reagujte citlivě a… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Dračí energie je na vzestupu. Máte spoustu skvělých nápadů a nejraději byste je hned zrealizovali. Pokud nežijete jako osamělí poutníci, musíte brát ohled na nejbližší okolí. Rodina s vámi v mnoha ohledech nesouhlasí. Předvídejte, co… ČTĚTE VÍCE!

Had
V dubnu se ke slovu dostává vaše hadí nátura více, než by bylo zdrávo. Snažte se ovládnout svou impulsivitu a než něco uděláte nebo řeknete, promyslete možné následky. Zhluboka dýchejte, počítejte a pokoušejte se… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Pracovní povinnosti tentokrát nejsou tím, co by vás strašilo. Ještě než duben stačí odstartovat, většinu úkolů máte úspěšně z krku. Nepouštějte se do další práce, místo toho myslete na sebe. Posaďte se k zajímavému… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Aprílový start v sobě skrývá hrozbu partnerské krize. I když se city vůči drahé polovičce nezměnily, začínáte pochybovat, jestli by se totéž dalo říci v opačném směru. Když na něj budete tlačit, nezjistíte nic pozitivního, maximálně… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Opice jsou ve zvěrokruhu těmi, kdo symbolizují zábavu a radost ze života. Není divu, že se vám hodí do programu, když se zbavíte některých neoblíbených povinností. Nebudete se ovšem radovat dlouho, protože volné místo… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Jako správní Kohouti nosíte hřebínek nahoru a jste pyšní, že neplavete s davem. V tomto týdnu ale pochybujete o tom, jestli to stejně vidí i váš oficiální protějšek. Podezříváte ho, že by vás raději proměnil k… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Poslední březnové dny načechraly Psům sebedůvěru, což se odrazí na vztahu k okolí. Nebojíte se prosazovat svůj názor a říkat druhým lidem do očí, co si o nich myslíte. Není divu, že vás začnou osočovat… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Přelomový týden inspiruje Vepře k větší spontánnosti. Zatímco kamarádi a kolegové jsou z vašeho neutuchajícího elánu nadšení, v lásce to takovou vlnu optimismu nezvedne. Ne všechny nápady najdou u partnera pochopení, což je… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.