Home - Články - Čínský horoskop na týden 29. dubna - 5. května

Čínský horoskop na týden 29. dubna - 5. května

vloženo 28. 4. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 29. dubna - 5. května

Volný den, který nás ve středu čeká, připadá na 1. května – svátek zamilovaných. Chystáte se na romantický výlet? Hvězdy vám poradí, jak den nejlépe využít! Poznejte svoji budoucnost dříve, než se stane skutečností!
sdílet článek na facebooku

Krysa
Na přelomu měsíce se dočkáte prostoru na odpočinek a volnočasové aktivity. Energii tentokrát nasměrujete k rodině, což je vítané hlavně v případě, kdy vychováváte teenagera. Nenechávejte řešení problémů v rukou osudu a raději… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvoli, na začátku května je třeba mít se na pozoru před okolním děním. Nepodceňujte nic, na co upozorňuje vaše intuice. Klíčové je to hlavně v oblasti financí a práce, kde se snažíte odsouvat všechny nepopulární povinnosti. Mezilidské vztahy… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Letos si skutečně vychutnáte májovou romantiku, o jaké ostatní znamení jen čtou v červené knihovně. Pokud svého oficiálního partnera máte, cukrujete spolu, jako byste se zamilovali teprve nedávno. Ani nezadaným Tygrům nehrozí nedostatek… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milostný život máte částečně ve svých rukách. Venuše s vámi soucítí a pakliže ji požádáte o pomoc, nenechá vás ve štychu. Zadaní by se měli snažit eliminovat hádky na minimum. S trochou sebezapření dokážete rozbouřené emoce potlačit a… ČTĚTE VÍCE!

To, s jakými vrozenými dispozicemi přicházíme na svět, je ovlivněno naším předchozím životem. Díky karmickému tarotu se dozvíte, čím jste se provinili v minulých životech a jaká je vaše karmická energie. Jasněji budete mít i o svých karmických kořenech a o tom, co vás z minulých životů zatěžuje aktuálně. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet teď!

Drak
Chcete-li vstoupit do května správnou nohou, zamyslete se nad způsobem, jakým komunikujete s partnerem. Poslední dobou ho zahrnujete samou kritikou, což je pro něj značně demotivující. Zkuste to tentokrát po dobrém. Miláček uslyší… ČTĚTE VÍCE!

Had
Začátek května upozorní Hady na nezdravé vztahy založené na závislosti. Je těžké přiznat si to, ale mezi láskou a závislostí je velký rozdíl. Máte možnost přiznat barvu a ukončit tuto nezdravou vazbu. Perspektivní chvíle se nevyhýbají… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Jak jinak může odstartovat přelom dubna a května, než romantickým časem, kdy si na své přijdou zadaní i svobodní Koně. Dlouhodobé svazky se zbaví stereotypu a cukrují jak čerstvě zaláskované hrdličky. Pokud zatím vyvoleného či… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Přelomový týden přináší do života Koz častější psychosomatické obtíže. Cítíte se unavení a bez nálady, i když k tomu nemáte žádný důvod. Hledáte příčinu svých zdravotních obtíží? Není to jarní únava, ale nadměrný stres, kterému jste… ČTĚTE VÍCE!


Vyberte si svůj HOROSKOP NA MÍRU a nechte si profesionálním astrologem vypracovat váš jedinečný průvodce životem podle data a času vašeho narození.


Opice
Opice budou skákat radostí! Dočkáte se uvolnění atmosféry ve vztahu, kdy se mezi vás vrací ztracená důvěra a respekt. Měli jste pocit, že vás drahá polovička využívá, ale to se změní. Všechno, co jste do partnerství v poslední době… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Společenská nálada Kohoutů je na začátku května utlumená. Najednou nemáte potřebu sdílet svůj život se svými virtuálními přáteli, namísto toho se ponoříte do hloubky. Ne že byste přestali toužit po zábavě, jen ji teď hledáte jinde. Baví vás… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Když se pro něco nadchnete, dáte do toho všechno a chcete být nejlepší. V tomto týdnu se to odrazí na kariéře. Jste nesmírně ambiciózní, čímž si vysloužíte respekt od kolegů i nadřízených. O poznání vlídnější přístup si zaslouží… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, v přelomovém období se snažte ovládnout rozbouřené nitro. Zadaní se perou s pocitem žárlivosti, jemuž by za žádnou cenu neměli podlehnout. Může totiž ve vztahu nadělat daleko větší problémy, než si dokážete představit. Zachovejte si… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.