Home - Články - Čínský horoskop na týden 29. června - 5. července

Čínský horoskop na týden 29. června - 5. července

vloženo 28. 6. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 29. června - 5. července

Poslední červnový týden začíná a už teď se můžete dočíst, co vás čeká v prvních červencových dnech! Jak už to tak bývá, přelom dvou měsíců bude znamenat také spoustu přelomových událostí v našich životech. Více už ale v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Přelomový týden se odvíjí pod nadvládou Merkuru, díky němuž budete mít v každé situaci správná slova. Nebojte se komunikovat otevřeně a upřímně, v práci i soukromí vám to může mnohé usnadnit. Letní dny přináší… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Prázdniny jsou konečně tady, což by měli zohlednit ve svém programu i dospělí Buvoli. Přestaňte se trápit kvůli každé maličkosti a svěřte život do rukou osudu. Někdy nezbývá, než nechat některé věci plavat a počkat, co… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, těšíte se na letní dny, od nichž máte velká očekávání. Vesmír slibuje pozitivní zprávy, díky nimž se nálada dostává z červených čísel. Vyplatí se zapracovat na vnitřní pohodě, které jste si… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Afrodité je s vámi v závěru měsíce jedna ruka. Šance k nalezení spřízněné duše roste a Zajíci by se neměli skrývat před společností. Neplánované akce jsou nakonec nejúspěšnější, protože spřízněnou duši potkáte… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, začátek července přináší do partnerského života citové ochlazení. Ti, kteří jsou bez spřízněné duše, nemusí plýtvat silami při hledání ideálního protějšku. Berete to z té lepší stránky, protože vám… ČTĚTE VÍCE!

Had
Horkokrevný Mars má v prvních červencových dnech velký vliv na hadí náladu. Jednáte pod návalem emocí, mnohdy o svých krocích nepřemýšlíte. To vám může zkomplikovat situaci doma i v zaměstnání. Vesmír doporučuje vyhnout se… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Červencovým tématem je v případě Koní práce a finanční zabezpečení. Na cestě k vám je nabídka, které se neodmítá. Buďte aktivnější než konkurence, která by vám ráda vypálila rybník. V lásce vám nic neuteče, protože partner… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Atmosféra v soukromí je nevyzpytatelná. Ať kroutíte hlavou nad neutuchajícími hádkami nebo naopak nerozumíte liknavosti svých blízkých, snažte se zůstat nestranní. Jakýkoliv zásah by se totiž v důsledku obrátil… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Začátek měsíce slibuje lepší časy! V tomto týdnu by se měla vyřešit věc, která vám nedala spát. Vzhledem k tomu, že jste v posledních týdnech zažili hodně stresu, měli byste se nějak odreagovat. Pomohlo by vám alespoň jedno… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Za pecí vás nic zajímavého nečeká. Dvojnásobně to platí pro nezadané Kohoutky, kteří by se rádi sblížili s opačným pohlavím. Letní klima vybízí ke společenskému životu a díky přátelům máte možností kam… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Vesmír dal Psům do vínku odvahu, která se v nadcházejících dnech bude hodit. Na pracovišti se klidně přihlásíte o projekt, do něhož si ostatní kolegové netroufají vstoupit. Získáte sympatie klientů i vedení. V soukromí… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Přelom měsíce slibuje Vepřům příval energie i jedinečných možností. V zaměstnání byste měli mít otevřenou mysl. Nebraňte se žádné nabídce, která se naskytne. Oproti tomu soukromí vyžaduje opatrnější přístup. Finance nejsou vším a… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.