Home - Články - Čínský horoskop na týden 24. února - 1. března

Čínský horoskop na týden 24. února - 1. března

vloženo 23. 2. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 24. února - 1. března

Co se bude dít v závěru února a s čím na vás vyrukuje březen? Brzo se dočkáme jara a to je, jak známo, obdobím lásky. Připravovat se na nové milostné zážitky můžeme už teď. Nepodceňte však ani rodinné vztahy a situaci v zaměstnání. Zjistěte, co vás čeká v novém týdnu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Nemáte náladu na zbytečné rozhovory a neužitečné aktivity. Dokážete se totiž skvěle koncentrovat na záležitosti, které vám přinesou něco navíc. Ambice mají na přelomu února a března zářivě zelenou. Čerstvě zadaní se… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, vstupujete do týdne, který dá zabrat vaší pohodlnosti. Je třeba zapnout hlavu i svaly a pustit se do velkých změn, díky nimž nezůstanete na mrtvém bodě. Zelenou má především studium cizích jazyků a… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Přísnost je pro rodiče narozené pod nadvládou Tygra nezbytností! V těchto dnech zkouší nastavené mantinely a snaží se získat benefity ve svůj prospěch. Využijí toho, že jste unavení a pokusí se obejít vaše požadavky. O víkendu… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Láska může na konci února dostát překvapivých změn. Pokud jste se domluvili na odluce, neberte to tragicky. Potřebujete zjistit, jestli vám protějšek upřímně schází, nebo je skutečně rozumné, abyste vykročili… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Milí Dráčkové, v závěru měsíce si vzpomenete, že máte nějakého partnera. Jako byste chtěli dohnat zameškané, hlídáte svou lásku na každém kroku a svým pevným sevřením ji málem zadusíte. Nic se nemá přehánět. Důvěřujte… ČTĚTE VÍCE!

Had
Důležitost Hadů se na soukromém poli dostává do maximálních hodnot. Pro rodinu uděláte cokoliv a vaše iniciativa přináší výsledky. Rozhodnete se obvolat vzdálené příbuzné a klidně se vydáte na dalekou cestu, abyste urovnali… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Na sklonku měsíce se pro aktivní Koně otevírá cesta k pracovnímu růstu. Jestliže nejste v zaměstnání spokojeni, rozhoďte sítě. Od snů přejděte rovnou k realizaci, protože máte skvělou příležitost změnit pracovní sféru… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zkratkovité jednání nepřinese nic dobrého. Než se s někým pustíte do při, zvažte, co přinese a co naopak sebere. Jste mírumilovné stvoření, tak podle toho jednejte. Především v soukromí byste si malichernými spory… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Jste rozenými bankéři, kteří se o své ekonomické zajištění dokážou postarat. Nemáte problém upravit příjmy a výdaje tak, aby se rozbouřený rozpočet stabilizoval. Takovou opatrnost byste měli používat i při hledání… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kohoutkům naroste hřebíček a pokud by bylo na nich, od rána do večera by vesele zpívali na celé kolo. Zábava vítězí na plné čáře a povinnosti odsouváte, jak to jenom lze. V domácnosti klidně nechte práci ležet… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Ruka nabízená ke smíření by neměla zůstat napřažená dlouho. Buďte vděční, že se protistrana snaží zažehnat staré konflikty. Narovnáte karmu a přestanete se zaobírat zbytečnostmi. V životě zavládne harmonie a… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V závěru měsíce prožíváte klidný týden, kdy okolí konečně docení vaše silné stránky. Na pracovišti jste oblíbenými kolegy, s nimiž je radost fungovat v jednom týdnu. V lásce už to tak růžově nevypadá, protože vám… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.