Home - Články - Čínský horoskop na týden 23 - 29. květen

Čínský horoskop na týden 23 - 29. květen

vloženo 22. 5. 2022
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 23 - 29. květen

Zveme vás na další exkurzi do světa starobylých a osvědčených tradic! Využijte tisícileté zkušenosti čínských mudrců a zjistěte, jaký bude následující týden. Jako vždy najdete v čínském horoskopu předpovědi pro všechny oblasti vašeho života. Čeká na vás nová láska nebo povýšení v práci? Čtěte a dozvíte se to!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy v závěru měsíce překypujete skvělými nápady. Žijete aktivně a přicházíte s inovacemi na soukromém poli i v zaměstnání. Hvězdy varují, abyste to ve volném čase nepřehnali se zábavou. Dbejte na bezpečnost a vězte, že v tom nejlepším je dobré přestat. Pokud chcete udělat něco dobrého pro své zdraví, zaměřte se na pevnost kostí. Doplňte tělu vápník pomocí mléčných výrobků i doplňku stravy. … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Ke slovu se dostávají nedořešené záležitosti, které mohou zamotat stávající program. Nezbývá, než se postavit zodpovědnosti a dát vše do pořádku. Rozhodně se nesnažte zamést starosti pod koberec. Takhle budete mít jednou provždy klid. Psychickou pohodu si udržujte plánováním oddechového víkendu nebo dovolené. Každý den si najděte drobnost, která vás potěší. Nervy posilujte procházkami i hořčíkem. … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Měsíční paprsky přináší do života Tygrů mnoho příznivých událostí. Otevírá se cesta k lepšímu finančnímu zajištění. Nevyhýbejte se společnosti, udržujte kontakty a buďte v obraze. Díky tomu narazíte na skvělé obchodní příležitosti. Některé nabídky se zkrátka na internet nedostanou. V soukromí dávejte pozor na komunikační bariéry. Několikrát to vypadá dokonce na tichou domácnost. Dá se jí zabránit. … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Závěr května vybízí především k oddechovým činnostem. Ne že byste snad byli unavení, ale již brzy budete potřebovat dostatek psychických a fyzických sil. V zaměstnání i soukromí se držte rutinního programu, velký rozmach na vás teprve čeká. Vesmír nedoporučuje pracovní změny, nyní byste nebyli spokojení. V rodinném kruhu máte naštěstí klid. Vychutnáváte si volný čas strávený se svými nejbližšími. … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Spousta Draků se v tomto týdnu rozhodne změnit život k lepšímu. Především pracovní záležitosti se pohnou z mrtvého bodu. Porovnáváte své možnosti a zvažujete změnu zaměstnání. Jupiter nabízí více cest, jak se dostat k penězům. V lásce je situace ožehavější. Afrodité v opozici nevytváří dobré podmínky pro seznamování. Špatně odhadujete nové tváře a mohli byste si k tělu pustit někoho nevhodného. … ČTĚTE VÍCE!

Had
Blížící se prázdniny jsou cítit ve vzduchu. Navzdory tomu nepolevujte pracovní snažení, ale držte se naplánovaného programu. Zejména v pracovní sféře je třeba striktně dodržovat termíny, abyste se před dovolenou nedostali do presu. Navíc to vypadá, že vám úspěšně ukončený projekt přinese potěšující prémie. Nebojte se zrealizovat nápad, který nosíte v hlavě. Jdete nevyšlapanou cestou a daří se vám. … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V posledním květnovém týdnu se zrozenci Koně uzavírají do sebe. Potřebujete udělat pořádek ve svém vnitřním světě. Je to čas, kdy se máte zklidnit, naučit se znát sami sebe. Učení se nevyhnete ani v ostatních životních sférách. Dost možná vás čeká závěrečná zkouška, přijímačky nebo školení kvůli vysněnému zaměstnání. Nevzdávejte se svého snu a bojujte. Nemáte se čeho obávat, zvládnete to hravě. … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Afrodité si s vámi hraje jako kočka s myší. Zapalují se vám lýtka a máte potřebu rebelovat. Zadané Kozy pokukují po jiném protějškovi a myšlenka románku je nesmírně vzrušuje. Navíc se ve stávajícím vztahu přestáváte cítit šťastní. Vesmír slibuje, že změny vycházející od srdce, budou k lepšímu. Po zdravotní stránce chraňte své ledviny. Vyvarujte se prochladnutí a pomocí bylinných odvarů je očistěte. … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, nadcházející týden je jako stvořený pro oddechový program. Jestliže máte možnost, vezměte si dovolenou a objevujte krásy jarní přírody. Načerpejte z ní sílu dříve, než vypuknou hektické letní prázdniny. Při svých cestách narazíte na spoustu inspirativních i přitažlivých lidiček. Jen nezapomeňte, že nemusí být tak báječní, jak se zdá na první pohled. Chvíli trvá, než je prohlédnete. … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Události nadcházejících dnů má pod taktovkou vášnivý Mars. Na jednu stranu přináší ohnivou energii do milostného života, zároveň komplikuje komunikaci. Flirtujete, bavíte se a užíváte si všechny životní radosti na maximum. Na druhou stranu vedete soukromé půtky, které mohou mít hlavně na domácí půdě nepříjemný dopad. Pečlivě važte slova a vyvarujte se zbytečných narážek vyvolávajících konflikt. … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Prosperující Jupiter je tentokrát ke zrozencům Psa otočený zády. Nepočítejte s žádnými velkými výhrami ani penězi, které přijdou samy od sebe. Naopak se musíte hodně otáčet a snažit, abyste získali zaslouženou odměnu. Práci plňte svědomitě, protože vám nadřízení ani klienti nic neodpustí. S poctivostí ale prožijete příjemný týden. V soukromí se zaměřte na splatnost účtů i pořádek v dokumentech. … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, na konci měsíce se věci dávají do pohybu. Stojí za tím planeta pohybu, Merkur, který konečně vrátí do vašeho života vzrušení a dobrodružství. Kromě cestování pro radost není vyloučeno stěhování kvůli práci nebo vzdělání. Menší kaňku na tomto báječném programu představuje Pluto. Ten vytahuje kostlivce ze skříně. Máte-li nějaké nedořešené záležitosti z minulosti, postavte se jim čelem. … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.