Home - Články - Čínský horoskop na týden 23. - 29. března

Čínský horoskop na týden 23. - 29. března

vloženo 22. 3. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 23. - 29. března

Přichází týden plný výzev a možností k zásadním životním změnám. O jaké změny půjde? Pokud cítíte, že vás v některých záležitostech tlačí kamínek v botě, je třeba se kamínku zbavit. A to přesto, že může jít o opravdu zásadní krok. Nebojte se tento krok učinit, sil na to máte dostatek a odměna bude stát za to!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V poslední březnové dekádě mohou Krysy propadnout chybnému dojmu, že jsou na všechno sami. Zadaní vedle sebe mají skvělý protějšek, díky němuž je každá starost poloviční. Klíčem ke spokojenosti je po celý týden… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Atmosféru nadcházejícího týdne drží pod taktovkou komunikativní Merkur. Vyjadřujete se přesně a sebejistě, což vám ulehčuje pracovní záležitosti. Poslední březnová dekáda je vhodná pro uzavírání obchodů i… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, když se vám v lásce nedaří, nemusíte to v sobě dusit. S polovičkou sice konverzace vázne, ale ještě pořád máte přátele. V jejich kruhu najdete pochopení i útěchu v náročných chvílích. Hvězdy tentokrát nebrání… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zajícům se začínají na konci měsíce zapalovat lýtka! Nedá se nic dělat, jaro je tady a probouzí ve vás netušené emoce. Toužíte po lásce ve všech jejích podobách. Zadaní budou víc experimentovat. Vesmírní velikáni… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Ani Drakům se nevyhne jarní nálada. Venku to kvete do krásy a i vy zatoužíte po vylepšení vizáže. Vsaďte na osvědčené postupy, protože experimentování by tentokrát nepřineslo dobrý výsledek. Vysoce rizikové jsou… ČTĚTE VÍCE!

Had
Volání minulosti může Hadům poněkud zkomplikovat milostný život. Setkání s bývalým protějškem ve vás probudí dávné city a začnete po něm hlavně fyzicky toužit. Zatímco singles mají cestu do téže řeky otevřenou, zadaní… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Na konci měsíce vás dostihne únava, kdy nemáte na společnost náladu. Nestyďte se přiznat, že vám dochází energie a potřebujete chvilku pro sebe. Navíc vám nevyhovuje, když se vám okolí plete do života. Rodina je samostatná a… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zastihne vás pozitivní nálada, kdy jste spokojeni sami se sebou. Úsměv na tváři k vám přivede nové tváře, v nich najdete blízkou osobu. Spíš než na lásku to ovšem vypadá na přátelství. Kromě duševní pohody se v tomto týdnu… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Skvělé okamžiky vás čekají na pracovním poli, kde máte bezkonkurenční nápady i přesný tah na branku. Cílevědomost je určitě na místě! Na druhou stranu pro vás práce není vším. Dokážete si vyčlenit čas… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, vstupujete do rychlého týdne, který proteče mezi prsty, ani nevíte jak. Budete potřebovat spoustu energie, ale určitě nepřijde vniveč. Zejména pracovní aktivity slibují náležitou odměnu. Nevyhýbejte se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Ambice Psů jsou v tomto týdnu kupředu. Vesmírná konstelace dolévá sebevědomí, díky němuž se pustíte do dlouho odkládaných aktivit. Na semaforu svítí zelená, hvězdný jízdní řád nevykazuje žádná omezení. Je vysoká… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Poslední týdny vám v lásce přály, ale závěr měsíce přinese mezi partnery neporozumění. Odpovědnost za problémy svalujete na protějškova bedra. To jistě není cesta k rychlému smíru. Přiznejte svůj díl odpovědnosti a… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.