Home - Články - Čínský horoskop na týden 20. - 26. července

Čínský horoskop na týden 20. - 26. července

vloženo 19. 7. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 20. - 26. července

Na zrozence znamení Vepře čeká v novém týdnu sedmé nebe, budete středem pozornosti a nezadaným se poštěstí i v lásce. Smíření čeká na ty Koně, kteří byli rozhádáni se svými blízkými. A co čeká na vás? To zjistíte v novém týdenním čínském horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Krysa
V poslední červencové dekádě se vidíte na letním odpočinku. A hvězdy vás v tom nenechají samotné. Nestyďte se nechat plavat povinnosti, které počkají. Svět se kvůli tomu točit nepřestane. Pracovní záležitosti zvládnou… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zadaní Buvolové mají polovinu starostí z krku díky partnerově pomoci. Nebojte se přesunout na něj důležitá rozhodnutí, nebo ho požádejte o pomoc. Bystré myšlení a intuice leccos zachrání. Problémy, které se vás přímo… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Čas aktuálně nepracuje ve váš prospěch. Po celý týden to mějte na paměti a pokud cestujete nebo vás čeká důležitá schůzka, počítejte s časovou rezervou. Nejrůznější komplikace vás zdržují a mohly by nadělat… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Navzdory prázdninové atmosféře nebudete lenošit. Přemýšlíte o životě a můžete v něm udělat generální úklid. Poslední červencová dekáda nabízí příležitost, abyste se oprostili od přítěží. Zbavte se nefunkčního vztahu, přežitého… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Dovolenková sezóna je v plném proudu, ale Draci svou pozornost otáčí překvapivě ke své profesi. Nejste spokojení, protože se nedokážete dopracovat pocitu sebeuplatnění. Stávající práce vás nenaplňuje a ani nedokážete pojmenovat, co… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zadaní Hadi by se v týdnu neměli na partnera věšet. Rádi trávíte čas společně, ale všeho moc škodí. Obklopte se přáteli, nebo soustřeďte pozornost k pracovním záležitostem. Doma se vylepší atmosféra, protože si budete… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Postavení Pluta nahrává různým dezinformacím a klepům. Po celý týden stůjte nohama na zemi a věřte pouze tomu, co vidíte na vlastní oči. Někdo by se vám mohl pokusit podstrčit vám schválně nepravdivé informace, aby vás… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Atmosféra kolem vás houstne. Konečně se dočkáte pravé letní konstelace, která nahrává zadaným i singles. Amorovy šípy kolem sviští jeden za druhým a nabízí žhavý románek i perspektivní známost. Jediné varování souvisí s osobou, s níž… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, hvězdnou radou pro tento týden je oproštění se od emocí. Snažte se zůstávat nohama pevně na zemi a rozhodujte se podle toho, co radí vaše hlava. Vnitřní zklidnění navodí bylinky, nebo měsíční kámen, který… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Práce kvapná, málo platná. Pokud se budete ve druhé polovině července řídit touto radou, výrazně si usnadníte život. Hlavně v zaměstnání se můžete dopustit zbytečných přešlapů, na které někdo rád upozorní. Zůstaňte nad věcí a… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Tématem nadcházejícího týdne jsou finance. Snažíte se ušetřit za každou cenu, ale v důsledku na tom proděláte kalhoty. Ne všechno, co se tváří jako sleva, je ve skutečnosti výhodné. Každou utracenou korunu dvakrát obraťte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nezadaní Vepři se mohou ve druhé polovině července těšit na seznámení s prima protějškem! Do cesty vám vstoupí na místě, kde byste lásku rozhodně nečekali. Buďte připravení a řekněte si o kontakt, protože by vás to… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.