Home - Články - Čínský horoskop na týden 18. - 24. listopadu

Čínský horoskop na týden 18. - 24. listopadu

vloženo 18. 11. 2019
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 18. - 24. listopadu

Vydejte se s námi na cestu až do daleké Číny! Nejedeme tam za byznysem ani turistikou, ale pro další týdenní čínský horoskop. Jste připraveni dozvědět se pravdu o své budoucnosti? Tak honem! Vyrážíme za tradiční orientální moudrostí!
sdílet článek na facebooku
Krysa
Milé Krysy, předposlední listopadový týden slibuje překvapení, které se nestrefí do vkusu. Jistá událost nepřijde vhod a lámete si hlavu, jak s tím naložit. Je to ošemetná záležitost, s níž se nechcete nikomu svěřovat. Určitě… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
S polovičkou se dostáváte do křížku kvůli komunikaci. Náprava není nemožná, ovšem potřebujete k ní značnou dávku odhodlání. Pokud vám není budoucnost vaší lásky lhostejná, zapracujte na nápravě. Cesta ke spokojenému vztahu začíná u… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygři si brousí drápky na něžnosti, romantiku a láskyplné drobnosti. A co na vaše přání říkají vyšší sféry? Luna je jim nejenom příznivě nakloněná, navíc na vaše bedra přesouvá značnou část odpovědnosti za příznivé klima ve… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zadaní Zajíci mají o polovinu lehčí trable. Vesmír prozrazuje, že polovina týdne přinese nečekané starosti, s nimiž se musíte vypořádat. Změna vám sebere vítr z plachet a právě drahá polovička vám ji může navrátit zpátky. Bude stát… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Ohnivá dračí energie se v dalším listopadovém týdnu dere na denní světlo. O podzimní letargii nemůže být řeč, což se bohužel netýká okolí. Zkuste mu pomoci s nedostatkem vitality. Ať jde o rodinu, partnera, přátele nebo… ČTĚTE VÍCE!

Had
Prioritou týdne je zdraví. Největší vliv má životospráva v čele se stravovacími návyky. Chladné počasí láká k mlsání a lenošení. Tendence nabírat na váze vám nevadí tak jak v létě, protože se skryjete do vrstev svršků. Pokud je něco opravdu… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Energie Koní stoupá vzhůru. Pádíte mílovými kroky a máte jasnou vizi, která vám nedovolí polevit tempo. Hvězdy s vámi táhnou za jeden provaz a slibují mnoho příležitostí zazářit. Nebojíte se náročných zkoušek a tušíte, že je zvládnete na… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Další listopadové dny přinesou Kozám zvýšenou sensitivitu. Nestydíte se za své emoce a prožíváte je, ať jde o smích i pláč. Tím, že ji přijmete a prožijete naplno, se vám neuvěřitelně uleví. Uděláte skvělou službu svému zdraví. Kromě toho… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Báječný týden vyhlížejí nezadané Opice! Vesmír slibuje seznámení s jedinečným člověkem, s nímž si budete rozumět ve všech klíčových směrech. Cesta k nalezení nové lásky je přitom snadná. Nezavírejte se před společností a věřte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Poslední listopadová dekáda je důležitá pro další vývoj v mezilidských vztazích, především v tom partnerském. Není vyloučeno, že se rozhoupete k rozvodu či rozchodu, singles se mohou vrátit zpět k bývalému protějškovi. Hvězdy vás… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, máte před sebou důležitý úkol. Je čas vypořádat se s minulostí a nechat ji plavat. Začněte se soustředit na budoucnost, všechny kroky a myšlenky směřujte k lepším zítřkům. Vesmír všechny plány vidí reálně, očekávejte zásadní… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V životě Vepřů dochází k zásadní změně ve váš prospěch. Jste znamení, které si zakládá na rodinné pohodě. Potřebujete jistotu a teplo domácího krbu. A hvězdy vám to vše chtějí dopřát v míře víc než vrchovaté. Drahá polovička ocení, co… ČTĚTE VÍCE!
|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.