Home - Články - Čínský horoskop na týden 18. - 24 červenec

Čínský horoskop na týden 18. - 24 červenec

vloženo 17. 7. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 18. - 24 červenec

Budete tento týden oplývat optimismem a dobrou náladou, nebo vás čeká melancholické období? Čeká vás ve vašem profesním životě úspěch, nebo byste se měli očím šéfa raději vyhýbat? Přečtěte si, co vám čínský horoskop předpovídá tento týden.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v dalším červencovém týdnu je zapotřebí krotit vaši vrozenou spontánnost. Z jedné strany se vám hodí neotřelé nápady a skvělá řešení pro případné problémy. Zároveň nedomýšlíte všechny kroky. Než něco… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, druhá polovina července nabízí skvělé podmínky pro dobrodružství a životní změny. Zbavte se všeho, s čím nejste spokojení. Pokud jste nevyrazili na hlavní dovolenou, tento týden můžete objevit… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Dřina uplynulých týdnů přináší zasloužené výsledky. Zaplatit pravidelné účty je sice důležité, ale neměli byste zapomínat na sebe. Zasloužíte si odpočinek i něco výjimečného. Kdy naposledy jste si něčím udělali… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Pozornost Zajíců se stáčí k rodině. Počítejte s návštěvami příbuzných a to i v případě, že jste se jim delší dobu vyhýbali. Některé povinnosti už zkrátka není možné odsouvat. Vyloučena není ani rodinná dovolená. Pokud se … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zadaní Draci vstupují do týdne, který vyžaduje velkou dávku trpělivosti. Dvojnásobně to platí v případě, kdy se s miláčkem chystáte na dovolenou. Pokud nezměníte své chování, strávíte ji v hádkách nebo tichu. Nekazte si… ČTĚTE VÍCE!

Had
Na sklonu poslední dekády si Hadi uvědomí, jak rychle utíká letní čas. Chcete dohnat vše, co jste o prázdninách nestihli. Vesmír rozmach brzdí a upozorňuje na vyšší tendence k úrazům i fyzickému vyčerpání. Na společenských… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, vaše energie je v těchto dnech vynaložena špatným směrem. Zamyslete se nad svými kroky a pokud si připadáte zacyklení, opusťte nefunkční vzorce chování. Platí to pro lásku, kariéru i finanční záležitosti. Změna… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Moc rádi byste měli všechno a pokud možno hned. Nadšení, které ve vás vzplane, bohužel nevydrží dlouho. Jakmile se vám něco nedaří, rozhodnete se danou věc opustit a zkusit něco jiného. Bohužel se to děje i … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, v dalším prázdninovém týdnu se až zbytečně ohlížíte na názory okolí. Jste dospělí a o svém životě můžete rozhodovat sami. Pokud se vaše dovolenkové plány neshodují s ostatními členy rodiny, vymezte si … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Program tohoto týdne ovlivňuje vášnivý Mars. Díky němu nemáte potíž prosadit své zájmy v lásce i na pracovišti. Ostré lokty se vám hodí pro řešení nepříjemných situací. Dokážete se vypořádat s manipulátory… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Na každém konci je krásné to, že něco nového začíná. Nepropadejte smutku kvůli tomu, že jedna etapa vašeho života se blíží k závěru. I případné problémy přišly do vašeho života, aby vás něčemu důležitému… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, v dalším červencovém týdnu se spoléhejte sami na sebe. Ne všichni lidé v okolí vám totiž přejí štěstí a dokonce hrozí, že by vám mohli cíleně škodit. V zaměstnání průběžně kontrolujte, zda kolegové dělají, co… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.