Home - Články - Čínský horoskop na týden 13. - 19. května

Čínský horoskop na týden 13. - 19. května

vloženo 12. 5. 2019
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 13. - 19. května

Hadům bude tento týden přáno a především ve vztazích bude teplo a sluníčko. Naopak Krysy budou v domácí sféře mrznout! Zjistěte, co čeká právě vás!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Další květnový týden patří soukromí. Se svými blízkými se přetahujete o hlavní slovo v domácnosti a jistý člen rodiny se rozhodl, že se vaší autoritě postaví za každou cenu. Pokud je vám tato situace nepříjemná, určitě neustupujte, ale… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, polovina měsíce přináší příval životadárné energie. Všechno vychází na jedničku vyjma milostného života. V něm dělá neplechu drahá polovička, jejíž chování vás nevyvádí z údivu. Ve společnosti je jako utržená ze… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Ambiciózní znamení Tygra čeká veleúspěšný týden, kdy jim vesmírní vládcové otevírají jednu zajímavou příležitost za druhou. Nemusí jít nutně o pracovní možnosti, jedno je však jisté. Budou souviset s navazováním mezilidských kontaktů. Singles nemusí… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zadaní Zajíci by v tomto týdnu neměli věřit všemu, co jejich slechy zachytí. Svěřte polovičce veškerou důvěru a věřte, že dělá vše pro to, abyste byli společně šťastní. Velkou pozornost vyžaduje také zdravotní stav. Cítíte se unavení a… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Ve druhé polovině května držíte štěstí ve svých rukách. Myslete pozitivně a nalákejte k sobě štěstí v lásce! Singles by se měli hodit do gala a vyrazit mezi lidi. Přestože se nabízí bezpočet flirtů a románků na jednu noc, zaměřte se na… ČTĚTE VÍCE!

Had
Romantická májová atmosféra ještě nekončí. Vychutnávají si ji zejména dlouhodobě zadaní Hadi, kteří s protějškem cukrují jak dvě hrdličky. Ani singles netrápí nedostatek pozornosti opačného pohlaví. Nechte minulost minulostí a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Prioritou tohoto týdne je v případě Koní jejich kariéra. V profesním životě jde všechno jako po másle, bohužel se to odrazí na nedostatku pozornosti, kterou věnujete svým koníčkům, lásce i rodině. Nezlobte se, když vám blízcí dají… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Další květnový týden přináší pro zrozence Kozy fantastickou pracovní příležitost. Vrhněte se do nové činnosti s plnou vervou a věřte, že dopadne na jedničku. Konečně máte možnost uplatnit svůj skrytý talent a strhnout na sebe pozornost… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Energie Opic je pojem, o němž nemůže nikdo pochybovat. V polovině května je přirozená vitalita ještě více zesílena, což může být na škodu. Nemáte nikde stání a nejspíš se vám nedaří vynaložit ji účelně, takže si připadáte nevyužití. Zatočte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Laskavost a empatie jsou zrozencům Kohouta vlastní. Baví vás pomáhat potřebným a sklízet za to smetanu v podobě dobrého pocitu i vděčnosti druhých. V polovině května budete mít bezpočet příležitostí k takovým dobročinným činnostem. Hvězdy jedním… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Řečí vašeho zvířecího patrona byste v tomto týdnu nejraději byli vůdcem smečky. Na své blízké kladete vysoké nároky a hlídáte každý jejich krok. Děláte to sice v jejich nejlepším zájmu, bohužel se snaha mine účinkem. Zkuste do rukou… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Vesmírní vládcové připravili pro zrozence Vepře pozitivní zprávu o jejich zdravotním stavu. Pokud bojujete s chronickými obtížemi, dočkáte se jejich zlepšení. Vylepšuje se i celkové kondice a dočkáte se prvních výsledků změny své… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.