Home - Články - Čínský horoskop na týden 13. - 19. ledna

Čínský horoskop na týden 13. - 19. ledna

vloženo 12. 1. 2020
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 13. - 19. ledna

Zveme vás na další exkurzi do světa starobylých a osvědčených tradic! Využijte tisícileté zkušenosti čínských mudrců a zjistěte, jaký bude následující týden. Jako vždy najdete v čínském horoskopu předpovědi pro všechny oblasti vašeho života. Čeká na vás nová láska nebo povýšení v práci? Čtěte a dozvíte se to!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Postavení Luny je v prvním měsíci letošního roku nevyvážené. Podepíše se na rozháraných citech, kdy nevíte, jak to máte se vztahem ke kamarádům i životnímu partnerovi. Nejtěžší týden vyhlíží čerstvě zadaní. Nevěříte sami… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V polovině měsíce se ocitnou na první příčce žebříčku ratolesti. Děláte první poslední, aby byly spokojené a držíte je jako v bavlnce. Ne vždycky je tato taktika ku prospěchu věci. Některé zkušenosti je potřeba získat na… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Aktuální konstelace je vlídná k milostnému životu Tygrů. Tentokrát to není Afrodité, ale paprsky Luny, kdo se postará o spokojenost v lásce. Svobodným posvítí na cestu ke spřízněné duši. Prim hrají společenské události v… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, je na čase zapracovat na svém sebevědomí. Nemáte o sobě valné mínění, ale to je škoda. Druzí lidé jsou z vás unešení a nezáleží pouze na vaší image. Daleko důležitější je vaše chování. Pokud se vám nezamlouvá… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Partnerství Draků potřebujete víc času i pozornosti. Vy jste momentálně naladěni na jinou notu, kdy jste nadšení z oblíbené volnočasové aktivity. To není neslučitelné. Zkuste miláčka nenápadně nalákat, aby se k vám… ČTĚTE VÍCE!

Had
V polovině měsíce je důležité vybalancovat energii, kterou vkládáte do vztahu. Drahá polovička by si vás nejraději uzurpovala pouze pro sebe, takže byste za chvíli skončili bez koníčků i přátel. Hlavně čerstvě zaláskovaní… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Tentokrát se nemůžete vydat v bezmyšlenkovitý klus kupředu. V mezilidských vztazích je naopak nutné přibrzdit a začít jednat s chladnou hlavou. Vlivem Luny máte tendenci vidět na partnerovi i ctitelích… ČTĚTE VÍCE!

Koza
S klidným svědomím můžete v zaměstnání zůstat stranou hlavního dění. Tentokrát by aktivní přístup nepřinesl nic dobrého. Nový projekt je příliš nejistý, takže počkejte, až jak dopadne za několik týdnů. Svobodné Kozy se… ČTĚTE VÍCE!



Opice
V nadcházejícím týdnu vůbec nepřipomínáte divoké Opice. Naopak vás láká lenošení pod slunečními paprsky, nebo alespoň poblíž praskajícího ohně. Rodina a případně partner má aktivnější plány. Nebuďte kvůli… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Rok 2020 jste odstartovali ve velkém stylu a také další týden na tom nebude jinak. Pokračujete v plnění troufalých předsevzetích, ale nejspíš najdete úplně nový životní impuls. Hvězdy neprozrazují, čeho konkrétního… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, věřte instinktu a váš čenich nikdo neobalamutí. Riskantní jsou nové známosti, kdy vám ctitelé mažou med kolem úst. Lichotí vám a předchází si vás luxusními dárky, ale jejich úmysly nejsou čisté. Do lásky vás… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Netrpělivě čekáte, až se vám ozve platonická láska. Telefon bohužel mlčí a ani v emailové schránce se nedočkáte žádné potěšující zprávy. Vesmír ponouká k tomu, abyste udělali první krok. Neztrácejte čas. Je lepší zjistit okamžitě, na čem… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.