Home - Články - Čínský horoskop na týden 11. - 17. května

Čínský horoskop na týden 11. - 17. května

vloženo 11. 5. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 11. - 17. května

Pro mnohá znamení čínského horoskopu přináší tento týden velmi dobré vyhlídky, ale například zrozenci Kozy se musí obrnit trpělivostí a počkat až se blížící bouře přežene. Zjistěte i vy, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v další květnové dekádě máte spoustu plánů a povinností, které je třeba dotáhnout do konce. Nespoléhejte se na pomoc shůry nebo dokonce zvenčí. I když vám kolegové a blízcí naslibují hory doly, nakonec… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Májové klima je pro Buvoly plné novinek a lákavých nabídek. Platí, že na každém konci je báječné, že něco nového začíná. Berte tedy všechny finálové čáry pozitivně. V zaměstnání vám zdánlivě nic neschází, ale může se objevit… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Kdy jindy by se na vás měla kněžka lásky usmát, než v době romantikou dýchajícího máje! Svobodní Tygři si uvědomí, že jim schází příjemná společnost po boku. O to příjemnější bude seznámení, které je na vás nachystáno… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Nadcházející týden přináší do života Zajíců svěží vítr. Hvězdy pro vás nachystaly nové výzvy i překvapivá setkání. Není nijak výjimečné, že vám do cesty znovu vstoupí expartner nebo kamarád z dětství. Mezilidské vztahy jsou… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Uprostřed května dojdete k názoru, že jste v pohodě. Po psychické i fyzické stránce si nemůžete na nic stěžovat, ale přesto existuje pár nedokonalostí, jimž byste rádi napomohli. Nejspíš souvisí s citovou sférou. V lásce se vám… ČTĚTE VÍCE!

Had
Hadi by netipovali, že je může v životě ještě něco okouzlit. Nadchnete se pro jistou aktivitu, s níž jste zatím neměli bohaté zkušenosti. Dřímá ve vás ohromný talent a hlavně vás daná činnost nesmírně baví. Stranou ovšem nestojí ani… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Další májová dekáda nabízí zrozencům Koně cestu k finančnímu zajištění. Jak máte ve zvyku, příležitost čapnete a nepustíte. Houževnatost a vrozenou energii budete potřebovat i pro vyřízení méně příjemných povinností. Nedá se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v tomto týdnu na tom nejste duševně ani fyzicky nijak slavně. Proto se vám příliš nedaří ani v ostatních životních sférách. Máte tendenci svalovat vinu za neúspěch na všechny ostatní. Než někoho obviníte, sáhněte si… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Partnerská rutina je největším kamenem úrazu, který Opice v tomto týdnu řeší. Jste znamením milujícím život, změnu a proudící energii. Opakující se slova a každodenní rutina vás proto dostávají do splínu. Bojujte! Pokud je vám… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Změna přijde jako lusknutím prstu. Najednou se ve vás něco zlomilo a životní priority se zpřeházely. Pozornost soustředíte na věci a osoby, které jsou opravdu podstatné. Singles přestanou osočovat vesmír, ale přemýšlí, co by… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Uprostřed května máte možnost flashbacků, díky nimž vyčistíte svůj stávající život. Černá Luna k vám vrací osoby i situace z minulosti. Jednoznačně říká, že nejde o negativní shledání, jichž byste se měli bát. Pořádek si udělejte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Další květnová dekáda nabízí Vepřům nové uspořádání mezilidských vztahů. Sled událostí pomůže ujasnit si, komu lze věřit a jakými lidmi se raději neobklopovat. Takový generální úklid rozproudí pozitivní energii. Jako by se vám… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 620 | 621 | 622 | 623 | 624 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.