Home - Články - Čínský horoskop na týden 1. - 7. srpna

Čínský horoskop na týden 1. - 7. srpna

vloženo 1. 8. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 1. - 7. srpna

Vydejte se s námi na cestu až do daleké Číny! Jste připraveni dozvědět se, co Vás čeká první srpnový týden? Tak honem! Vyrážíme za tradiční orientální moudrostí!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Začátek srpna symbolizuje pomyslnou startovní čáru nové životní etapy. Z vyhlídky změn nejste nadšení, ale věřte, že na ně není nikdy pozdě. Hlavně starší generaci může scházet potřebný drive, ale právě vybočení … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, druhá polovina prázdnin slibuje příznivý vývoj hlavně pro nezadané. Kněžka lásky vám postaví do cesty skvělého člověka, se kterým vám to bude klapat. V pracovních záležitostech dbejte na dodržování… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Pozornost Tygrů se na začátku srpna stáčí ke zdraví. Potrápit vás může únava i drobné zdravotní neduhy související s duševním přepětím. Snažte se zklidnit rozhárané nitro. Z bylinek vám pomůže šišák nebo… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Prosperující Jupiter je hlavním hráčem tohoto týdne. Díky němu se můžete těšit na finanční přilepšení i zajímavé investiční nabídky. Podnikatelé narození pod nadvládou Zajíce získají skvělého zákazníka, případně se budou… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Vstupujete do týdne plného báječných příležitostí! Pokud máte pocit, že jste už dlouhou dobu na jednom místě a je čas v životě se někam posunout, nyní k tomu máte ideální podmínky. Změna je na pořadu dne! Potřebujete… ČTĚTE VÍCE!

Had
Životní posun se začátkem srpna nevyhýbá ani zrozencům Hada. Z novinek nebudete na první pohled nadšení, doceníte je až postupem času. Obětujte své pohodlí, abyste poznali něco jiného a uvědomili si, kde je … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zrozenci Koně jsou v tomto týdnu studnicí báječných nápadů. Bohužel jejich realizace tak lehká nebude. Přemluvit okolí, aby přiložilo ruku k dílu, bude složité. Ze svých pozic ovšem nehodláte ustupovat a … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, vstupujete do týdne, který vás kolébá na klidných vlnách prázdninové nálady. Má za cíl zpomalit tempo a nabrat síly do poslední třetiny roku. Najděte si čas na péči o tělo i duši. Pokud jste ještě nestihli… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Osmý měsíc roku není pro Opice symbolem nicnedělání, naopak se pustíte do budování své značky. Pracujete na sobě a snažíte se získat lepší místo na slunci. Zatímco kariérní snaha má na vesmírném semaforu… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Začátek měsíce se odehrává pod taktovkou bojovného Marsu, který ovlivňuje mezilidské vztahy. Soukromý život je plný drobných půtek i zásadních neshod. Nad nimi nemůžete mávnout rukou, ale je potřeba… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Jupiterova opozice komplikuje zkraje srpna finanční transakce. Počítejte s pozdržením plateb i možnou penalizací. Vyplatí se průběžně kontrolovat spotřebu energií a zaktualizovat domácí rozpočet, abyste neutráceli… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Domluva v rodinném kruhu je složitá. Naštěstí se nenecháte vyprovokovat k přehnané reakci. Mrzí vás, že komunikace vázne, ale nebudete z toho dělat vědu. Kritické poznámky blízkých si nepouštíte k tělu. V partnerství… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 931 | 932 | 933 | 934 | 935

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.