Home - Články - Čínský horoskop na týden 1. - 7. březen

Čínský horoskop na týden 1. - 7. březen

vloženo 1. 3. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 1. - 7. březen

Rok 2021 již vstoupil do svého třetího měsíce, ovšem čínský rok Bůvola se teprve rozjíždí! Co to znamená? Že se ve vás ještě nějaký čas mohou prát dvě různé energie. Dost možná spolu ale nebudou bojovat, ale naopak se výborně doplní. Bude to váš případ? To zjistíte v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, začátek března vyžaduje zrychlení tempa. Ze všech stran se hrnou záležitosti, které je potřeba okamžitě vyřešit. Neberte toho na svá bedra víc, než můžete v klidu zvládnout. Počítejte i s možnými… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zadané zrozence Buvola čeká zkouška partnerského vztahu. Jste sice báječný pár, ale na začátku března se projevují drobné odlišnosti, které musíte ustát. Neberte si všechno osobně a zároveň uznejte, že někdy má vlastně… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Jaký týden čeká vás, milí Tygři? Na začátku nového měsíce je nutné stočit pozornost ke své maličkosti. I když vám mnozí lidé nabízí pomoc či radu, řiďte se svým vlastním rozumem. Hlavně ve finanční sféře by vám mohly… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Březnový start přeje svobodným Zajícům, kteří prahnou po pozornosti opačného pohlaví. Venuše slibuje dobrodružství, díky kterému narušíte zajetý stereotyp. Zajíci ve vztahu by měli věnovat více času drahé polovičce. Také se… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Třetí měsíc letošního roku přináší komplikace do partnerských vztahů. Zadaní Draci bojují s pochybnostmi, zda si vybrali správný protějšek pro život. Příliš se upínáte na minulost a přemýšlíte o tom, co by se stalo, kdyby. Vězte, že… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, začátek března potřebujete především zklidnit rozhárané nitro. Zkuste zapomenout na každodenní starosti při procházkách přírodou, zvelebování zahrádky nebo okenního parapetu. Obklopte se bylinkami a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Hlavním problémem tohoto týdne je špatný time-management. Nedokážete si zorganizovat den, proto jste v neustálém stresu a něco nestíháte. Snažte se plánovat povinnosti dopředu. Pokud ještě nemáte, určitě si… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Aktuální postavení Venuše zintenzivňuje potřebu kontaktu s lidmi, pro něž jste důležití. Partner, děti i rodiče jsou na vás upnutí. Dopřejte jim více společného času a dávejte jim najevo svou náklonnost, jak to jen půjde. Začátek března… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Někdo se snaží zasahovat do vašeho života a zkouší, kam až může zajít. Nenechte s sebou manipulovat, otěže budoucího směřování držte pevně ve svých rukách. Singles by měli svůj nový objev pečlivě proklepnout. Zdraví vypadá… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Nový měsíc je poslem dobrých zpráv! Stejně jako se zima pomalu loučí s nadvládou, můžete i vy dát sbohem věcem, které už jsou v životě navíc. Nebojte se opustit nefunkční vztah, nebo naopak ponouknout jistého člověka… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Na začátku měsíce bojujete s rutinou. Nekončící omezení vás štvou. Zkuste se porozhlédnout po novém koníčku, oprašte kolo, pořiďte koloběžku, vyrazte na pěší túru. Volný čas naplňte do poslední minuty tím, co vás těší. Při hledání… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Blížící se jaro je cítit ve vzduchu! Nechte odplout všechny záležitosti, které nikam nevedou a těšte se na lepší budoucnost. Otevřete se změnám, ať už se týkají lásky, bydlení nebo kariéry. Začněte s úklidem šatníku, který… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.