Home - Články - Cikánské karty: umí říct „ano“ nebo „ne“!

Cikánské karty: umí říct „ano“ nebo „ne“!

vloženo 14. 9. 2021
čas čtení: 4 minuty

Cikánské karty: umí říct „ano“ nebo „ne“!

Toužili jste někdy potkat opravdovou kartářku a nechat si vyvěštit, kdy najdete svého vysněného prince či princeznu? Naše kartářka Rozárka si oblíbila Cikánské karty - seznamte se s nimi!

sdílet článek na facebooku

Správná kartářka ví, co karty umí, a zároveň umí vysvětlit, jak to celé funguje. Karty mohou odpovědět na spoustu otázek a dávají překvapivě konkrétní a přesné odpovědi!

Jak se vykládají Cikánské karty?

„Cikánské karty jsem si vybrala z toho důvodu, že jejich symbolika je jasně daná a mají nádherné obrázky,“ říká paní Rozárka. Na vykládání Cikánských karet používá hned několik různých způsobů – podle tématu otázky. cikanske_karty_video_Vera.jpg.jpgPro lásku a výběr partnera se hodí takzvaný Výklad do kříže. Na složitější otázky, třeba ohledně vývoje problému z minulosti do budoucnosti, se zas používá jiný typ výkladu, při němž se tahá devět karet.
Milenec. Dopis. Bohatství. Boží oko. Ale také Smrt. Tyto karty a mnohé další najdete v balíčku, který používá paní Rozárka. „Smrt vůbec není žádná strašidelná karta, je to karta jakoby nového začátku. Vlastně ukončíte něco starého, něco špatného.“

Na jaké otázky se můžete karet ptát?

Cikánské karty umí odpovědět i na jednoduchou otázku typu ano/ne. Stačí k tomu pouhé tři karty. Můžete se jich zeptat nejen na svého partnera, lásku, práci, peníze, ale dokonce i na budoucího potomka.


Jak se paní Rozárka dostala ke kartám?

Rozárka zasvětila svůj život pomáhání druhým lidem poté, co si sama prošla těžkým životním obdobím. Kromě Cikánských karet vykládá ještě i z karet jménem Lenormand. To, co jí karty sdělí, si navíc ještě ověřuje pomocí svých vrozených jasnovidných schopností – jak sama říká, již odmalička mívala vize, ve nichž viděla věci, které se teprve měly stát! A to je dar nad zlato!

Láska – nejčastější dotaz

S jakými dotazy se lidé obracejí na kartářku Rozárku nejčastěji? „Asi s láskou. Láska, to je vlastně to nejdůležitější, co pro člověka je. Pokud je člověk zamilovaný, pokud má lásku a je šťastný, tak má opravdu všechno,“ říká Rozárka.

Jak jste na tom s láskou vy? Našli jste už své štěstí? Kdy potkáte toho pravého či tu pravou? Je vám protějšek věrný? Neváhejte a zavolejte kartářce Rozárce na číslo 906 701 701 – ráda pomůže i vám!

|<< < 799 | 800 | 801 | 802 | 803

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.