Home - Články - Černá luna v roce 2021 – na co se připravit

Černá luna v roce 2021 – na co se připravit

vloženo 11. 1. 2021
čas čtení: 4 minuty

Černá luna v roce 2021 – na co se připravit

Stejně, jako nalezneme v kalendáři každý měsíc den, kdy má nastat Úplněk, pak ve většině kalendářů nalezneme i den, kdy nastává Černá luna – astronomicky řečeno Nov/Novoluní. A stejně jako Úplněk má i Černá luna své poselství.

sdílet článek na facebooku

Černá luna a obecný význam

Obecně je Černá luna v astrologii spojována s karmickou zátěží z minulých životů. Důležitou roli hraje to, v jakém znamení byla Černá luna v době našeho narození, podle toho můžeme zjistit, s čím z minulosti se potýkáme a jak se s tímto tématem vyrovnat.

Novoluní v kalendáři proto také nevěstí úplně jednoduchý den, je to den, kdy často dochází k otevírání starých nezpracovaných zážitků, které bychom právě dnes měli dořešit. Je to ale i ideální den pro nové začátky, kde se můžeme posunout hodně kupředu.
Charakter dne závisí také na tom, v jakém znamení právě aktuální Černá luna nastává. Jinak budeme totiž reagovat na černou lunu za času vlády Blíženců, a docela jinak na černou lunu za času vlády Kozorohů.


Magická Novoluní v roce 2021

◙ Černá Luna v Kozorohu (13. ledna 2021 v 6:00), která nastává již ZÍTRA, na začátku zimy přináší nutnost vydat ze sebe vše nejlepší, často však se sklonem dřít se až do úplného vyčerpání. Velmi nás též může obtěžovat strach z vlastního selhání.

◙ Uprostřed nejtužší zimy pak přichází Novoluní ve Vodnáři (11. února 2021 ve 20:05), které souvisí se zklamáním v citové oblasti. Časté mohou být pocity odcizení nebo naopak velký strach ze ztráty lidí, které máme kolem sebe.

◙ Březnový Nov v Rybách (13.3.2021 v 11:21) symbolicky zakončuje období zimy a působí především v oblasti psychiky. Potýkat se v tu dobu můžeme s depresemi kvůli různým životních karambolů. Den nahrává i závislostem všeho druhu, vznikající především z pocitu nedostatku vlastní síly.

Černá Luna ve znamení Berana (12.4.2021 ve 4:30) bude výbojná. Energie probouzejícího se jara do našeho života nepřináší jenom aktivitu a radost z nových začátků, ale otevírá také konflikty, které v minulosti úplně nevyhasly. Potýkat se po celý den můžeme s arogancí a bojem o moc.


◙ Jaro je v plném rozpuku a květnové Novoluní v Býku (11. května 2021 ve 20:59) zase poukazuje na problémy s majetkem. Řešit můžeme nedostatek finančních prostředků - faktický nebo domnělý, protože síla správného náhledu na situaci při této Černé luně, je poněkud zatemněná mamonem.

◙ Na rozhraní jara a léta se musíme vyrovnat s černou lunou v Blížencích (10. června 2021 ve 12:52). Ta nás může přivádět do rozpaků v oblasti sebevyjádření. Můžeme se bát vyslovit svůj názor nebo naopak můžeme ten svůj vyslovovat až příliš hlasitě. Rizikem jsou i plané sliby či pomluvy.

◙ Na počátku léta se setkáme s červencovým Novoluním v Raku (10. července 2021 ve 3:16), které vnáší neshody do rodinného života, může docházet k rozchodům a hádkám. Projevuje se pociťováním nedostatku opory a nedůvěrou ve všech vztazích obecně.

◙ Uprostřed žhavého léta se musíme připravit na Černou lunu ve Lvu (8. srpna 2021 v 15:49). Ta vynáší na světlo témata související s bojem o moc a touze po ní, problémy s kariérou, pády z výsluní, a varuje před možnostmi, které vedou na scestí.


◙ Zářijový Nov v Panně (7. září 2021 v 2:51) vynáší na světlo zdravotní otazníky. Tělo nám může vysílat více signálů než obvykle, bude třeba napravovat staré chyby a cíleně posilovat imunitu pro podzimní období.

◙ Černá luna ve Váhách (6.10.2021 ve 13:05) zase bude odhalovat bolavé rány v oblasti citů. Nejvíce může tížit pocit, že nás nikdo nemá rád a osamělost, ač mnohdy jen domnělá, protože na vině mohou být přílišné ideály.

◙ Uprostřed sychravého podzimu se musíme připravit na listopadové Novoluní ve Štíru (4. listopadu 2021 ve 22:14), které odkazuje k vině. Nemusí jít vždy o konkrétní situace, ale hojně i určitý vypěstovaný pocit, že když děláme to nebo ono, nejsme dobří. Řešit se bude i erotika nebo psychická nepohoda.

◙ Prosincová Černá Luna ve Střelcích (4.12.2021 v 8:42) prověří naši sílu víry i životních názorů, stejně jako může přinášet problémy v oblasti zázemí. Objevit se mohou potíže s bydlením, nutnost stěhování nebo jiné ohrožení zázemí.

Využijte sílu Novoluní a mějte svůj život pevně v rukách!

|<< < 712 | 713 | 714 | 715 | 716

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.