Home - Články - Čarodějky, připravte se včas na velký Halloween!

Čarodějky, připravte se včas na velký Halloween!

vloženo 24. 10. 2023
čas čtení: 5 minut

Čarodějky, připravte se včas na velký Halloween!

Již za týden tady máme nejmagičtější den v roce – úterý 31. října patří převážně vám, milé čarodějky. Udělejte si radost, očistěte sebe a svůj domov a pusťte se do významných zaklínadel. Spojte se s Vesmírem, aby vám vyplnil ta nejtajnější přání! Vaše magie bude totiž obzvlášť účinná.

sdílet článek na facebooku

Halloween není pouze svátek rozsvícených dýní a strašidelných kostýmů. Nastává nejvhodnější čas pořídit si všechny kouzelné předměty a ingredience, které pro své čarování potřebujete!

Připravte svou komnatu na opravdové čarování

Budete potřebovat harmonizační svíčku a očistnou svíčku. Pokud ovládáte Reiki, bude pro vás hračka tyto svíce správně nabít. Zvládnete to však hravě i bez tohoto zasvěcení – vezměte jednu svíčku do rukou a požádejte, ať odvádí vše negativní z vašeho prostoru. Druhou svíčku obdobně nabijte, aby harmonizovala vás a váš prostor. A nezapomeňte za to poděkovat!

K další očistě domova vám pomůže myrhové vykuřovadlo a rovněž aromalampa ozdobená starobylým ochranným znakem pentagramu, který se díky plamenu hořící svíčky efektně promítá do okolního prostoru.


Pomůcky pro pravou čarodějku

Velmi se vám bude hodit také čarodějný kotlík na lektvary a bylinky, ochranný čarodějný amulet s pentagramem, oltářový přehoz, věštecké runy a opravdová věštecké koule. V tento posvátný den vám křišťál vyjeví více než kdy jindy. Otevřete svou mysl všem vizualizacím i zvukům, které k vám budou přicházet. Nevidí jen ten, kdo nevěří! Tomu je informační kanál uzavřen.

Halloween býval také dnem, kdy jste mohli najít svou spřízněnou duši! Neporušujte tento irský zvyk a vytáhněte si na pomoc balíček tarotu v nezbytném ochranném obalu k věštění vaší milostné budoucnosti. Všechny výsledky si nezapomeňte pečlivě zapsat čarodějným brkem za pomocí kalamáře do stylového čarodějného deníku s ochranným symbolem, který udrží všechna vaše tajemství před cizími zraky.

První pomoc pro začátečníky

Pokud ještě nejste ostřílená čarodějka a hlavou vám běhají všelijaké negativní myšlenky, které vám brání v řádném kouzlení a vysílání těch správných přání, máme jednoduchou radu. Nejlepším pomocníkem je archanděl Michael. Vezměte si na pomoc jeho andělské karty a požádejte ho, aby k vám přišel a pomohl. Zavřete oči a představujte si, jak svým velkým andělským mečem kolem vás z vaší aury odsekává vše nepotřebné. Odejde vše, co už nemusíte řešit. A hlavně mu poděkujte, že vám vyčistil mysl od zbytečností.

Přejeme vám úžasné halloweenské čarování!

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.