Home - Články - Březnový úplněk ve Váhách

Březnový úplněk ve Váhách

vloženo 25. 3. 2021
čas čtení: 5 minut

Březnový úplněk ve Váhách

Třetí úplněk roku 2021 nás čeká v neděli 28. března ve 20:48 a bude ve znamení Vah. Víte, co můžete očekávat v tento magický jarní večer?

sdílet článek na facebooku

Luna ve Váhách a Slunce v Beranu

Na první úplněk letošního jara se můžete těšit týden po jarní rovnodennosti. Věděli jste, že je to právě tento úplněk, který určuje termín Velikonoc? Tyto pohyblivé křesťanské svátky jara se totiž slaví podle tradice vždy v první neděli po prvním jarním úplňku. A jelikož ten letos připadá na neděli, budou Velikonoce přesně týden po něm, v neděli 4. a pondělí 5. dubna 2021.

O jarní rovnodennosti nám Slunce vstoupilo do energického ohnivého znamení Berana, a úplňková Luna se bude nacházet přímo naproti němu ve zvěrokruhu – v klidných a trošku nerozhodných Váhách, které jsou zasvěceny živlu vzduchu. Nejintenzivněji bude tento úplněk působit právě na zrozence v některém z těchto dvou znamení.

Úplňkovým tématem pro naši duši je napětí mezi naší vlastní vůlí a chtěním na jedné straně, a kompromisy v rámci dobrých vztahů a spolupráce s naším okolím na straně druhé. Energie Berana nás bude hnát k tomu pustit se naplno do uskutečnění našich vlastních přání, ať už z kariéře nebo v osobním životě, a naproti tomu síla Vah nás bude nutit brát ohledy na to, co chtějí jiní, ať už se jedná o vašeho životního partnera, rodinu, kolegy, přátele nebo třeba sousedy. Úplňkové rozjímání vás povede k otázkám, nakolik si stát za svým a v čem všem jste ochotni ustoupit a přizpůsobit se.


Úplněk zde ale není jen proto, abyste si dělali hlavu s vážnými tématy, tak si nezapomeňte poté, co si na tyto otázky odpovíte, dopřát i trochu zábavy. A protože Luna je ve Váhách, ideálně v kruhu přátel a společnosti umění – třeba dobré muziky!

Pozor na ledviny

Úplňkové dny se obecně nehodí pro lékařské zákroky a operace, takže se jim pokud možno vyhýbejte. Zvláště si ovšem šetřete partie, které jsou nyní pod vlivem Vah citlivější – a to jsou ledviny a močové cesty. Kromě toho, že byste se měli vyhýbat lékařským intervencím s nimi spojeným, si na tyto části těla dávejte větší pozor než obvykle!

Jarní sluníčko je ještě zubaté, a tak odolejte pokušení posedět si v jarní trávě – nachlazení močových cest není nic příjemného! Když vyrazíte na výlet, nezapomeňte si přibalit kromě podložky na sezení dobrou a pohodlnou delší bundu, která vám zakryje i boky. Pro zdravé ledviny dodržujte pravidelný pitný režim. Úplněk v březnu je ideální pro zahájení dvoutýdenní jarní očistné kúry čajem z čerstvě nasbíraných kopřiv, až do nejbližšího novu. Počítejte ovšem s tím, že tato očistná bylinka působí lehce močopudně.


Šťastný trojúhelník na nebi

A na co zajímavého se ještě můžeme o tomto úplňku těšit? Planetární konstelace pro nás mají v záloze hezké a milé překvapení – trigon planet ve vzdušných znameních! Trigon znamená, že nebeská tělesa vytváří ve zvěrokruhu pomyslný trojúhelník, a to je vždy velmi příznivé a šťastné znamení, které předznamenává úspěchy! Nyní nám tvoří krásný trigon tato magická trojka: Luna ve Váhách, Mars v Blížencích a Saturn ve Vodnáři. Všechna tato znamení patří živlu vzduchu, takže dařit se nám bude ve všem, co nějako souvisí s myšlenkami, nápady, komunikací, rozumem a intelektuální činností – zkrátka s hlavou a slovy. Luna nám přinese dobrou komunikaci o pocitech, Mars schopnost angažovat se v širokém spektru různých aktivit, a do třetice Saturn nám dodá vytrvalost a trpělivost poprat se s překážkami. Co víc ještě chtít!

Mimořádně šťastná hvězda teď svítí především Váhám, Vodnářům a Blížencům, a taky všem z vás, kdo máte ascendent nebo měsíční znamení v některém z nich. Tak neváhejte a pusťte se do naplňování vašich snů, úplněk vám bude přát!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.