Home - Články - Bílá a černá magie v lásce

Bílá a černá magie v lásce

vloženo 6. 6. 2019
čas čtení: 5 minut

Bílá a černá magie v lásce

Toužíte si přičarovat lásku? Pozor, není to bez rizika! Hranice mezi černou a bílou magii je totiž v oblasti vztahů mimořádně tenká a je dobré dávat si na to pozor!

sdílet článek na facebooku

Černá magie je ta, která ubližuje

Rozdíl mezi černou a bílou magii vnímá většina z nás tak nějak intuitivně. Když má čarování za cíl někomu uškodit a ublížit mu, jedná se o černou magii. Když čarujeme proto, abychom vytvořili hezké a pozitivní věci, je to bílá magie. V životě je však spousta situací, které nelze jen tak snadno a jednoznačně zařadit do některé z těchto dvou škatulek! A v lásce se s nimi setkáváme častěji než kde jinde!

O černé magii v lásce by bylo možné napsat celé knihy. Objevovala se všude v historii. Čarování ze žárlivosti, snaha rozbít manželství, seslat neštěstí na nenáviděnou sokyni nebo svést ženatého či vdanou, takové příběhy se objevují napříč celou historií. I dnes bychom našli nemálo případů a ubránit se působení černo-magických sil v lásce je velmi složité a zdlouhavé.

Tento článek však bude o něčem jiném. Skutečně zlé a zavrženíhodné činy tedy nechme stranou a pojďme se podívat na situace, které se nacházejí někde na pomezí černé a bílé magie, na rozhraní mezi dobrem a zlem.



Na rozhraní dobra a zla. Existuje jednoznačná odpověď?

Dejme tomu, že jste se zamilovali do protějšku, který je zadaný. Snažit se čarováním rozbít fungující vztah? To je jednoznačně černá magie, o tom nikdo nepochybuje! Jenomže existují i situace, které nejsou tak černobílé. Co třeba v případě, že víte, že dotyčný nebo dotyčná má před rozvodem? Je to ještě pořád tak černé a zlomyslné, snažit se celou záležitost uspíšit? Na jedné straně ano, protože se sobecky snažíte získat si vysněný protějšek pro sebe. Na druhé straně ne, protože možná ve skutečnosti oběma pomáháte osvobodit se od toho, z čeho si sami přejí odejít, jen nemají dostatek síly dotáhnout to do konce. K posouzení je potřeba znát všechny podrobnosti, ale i v tom případě může platit – co člověk, to jiný názor.

Nebo opačná situace: Toužíte po vysněné osobě a oba dva jste nezadaní. Jenomže on či ona na vaše pokusy o sblížení jaksi nereaguje, zkusíte tedy použít milostné kouzlo, abyste si ho nebo ji získali.

Bílá magie?


V podstatě ano, protože nikomu neubližujete, nerozbíjíte vztah ani rodinu, nepřejete nikomu nic špatného. Má to ovšem háček. Uvědomili jste si, že milostným čarováním ve skutečnosti manipulujete člověka, kterého milujete? A manipulace je ze svého principu špatná, protože narušuje svobodu a svobodnou vůli toho druhého.


Situace však může mít spoustu drobných odstínů, které ji dělají morálně přijatelnou (a vaši magii bílou) nebo naopak nepřijatelnou, což z vás rázem dělá služebníky černé magie, a na to pozor! Je například velký rozdíl, jestli čarujete pro získání někoho, kdo vás již jednou otevřeně odmítl, nebo pro uspíšení nesměle se vyvíjejícího vztahu, kdy o vás druhá strana evidentně jeví zájem, akorát se jaksi nemá k činu! Pokud se váš vysněný idol vyjádřil, že vás nechce, nebo pokud je zamilovaný do někoho jiného, pak bude vaše milostné čarování na pomezí černé a bílé magie. Naopak, pokud vše nasvědčuje, že jsou mezi vámi vzájemné sympatie, které pouze potřebují posílit, jedná se o magii bílou, a proti takovému kouzlení nelze nic namítat!

Milostná kouzla a síly osudu – jak dlouho láska vydrží?


Milostné čarování však má ještě jeden drobný zádrhel. Ano, pomocí magických rituálů je možné si přičarovat lásku. Pokud vše uděláte s čistými úmysly a dáte si pozor, abyste svými kouzly nevzali svému protějšku svobodu rozhodování, pak je to zcela v pořádku a vaše magie je čistá a bílá. Ale pořád zde ještě zůstává jedno riziko.

Stává se poměrně často, že milostné vztahy, které nevznikly přirozenou cestou, ale jeden z partnerů si je přičaroval pomocí bílé magie, nemají dlouhého trvání. Zpočátku se může mezi partnery objevit silná vášeň a velká přitažlivost. Ten ze dvojice, který je v tom „nevinně“ a nic netuší o provedeném kouzlu, se nejspíš bude divit, že najednou tak rychle a horoucně vzplanul k osobě, se kterou byli předtím pouze známí nebo kamarádi a nikdy by ho nenapadlo uvažovat, že z toho bude něco víc.

Jak však běží dny, týdny a měsíce nebo roky, partneři najednou zjišťují, že jejich vztah jaksi ochladl. To je samozřejmě běžné a děje se to v každém vztahu, ale v „přičarovaných“ vztazích je tento proces často podezřele rychlý. Na rozdíl od jiných vztahů totiž partnery nedal dohromady osud, ale vášeň a přání jednoho z nich. Záměr osudu však může být jiný a na oba dva nejspíš někde čeká někdo jiný, kdo jim je souzený. Možná si to nepřipouštějí, ale jejich duše to podvědomě cítí.

Pokud tedy toužíte po milostné magii, proč ne, vždyť to funguje – ale dávejte si pozor! Při každém čarování totiž člověk nemilosrdně tahá za nitky osudu a uvazuje je jinak, než bylo původně myšleno. A obzvláště v lásce je to velmi ošemetné! Tak buďte opatrní!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.