Home - Články - Andělské karty

Andělské karty

vloženo 9. 2. 2022

Andělské karty

Andělské karty patří ke speciálním výkladovým sadám, jsou přímými prostředníky mezi námi a našimi duchovními pomocníky, kteří se nám snaží s jejich pomocí sdělit svá důležitá poselství. K nejvíce používaným andělským karetním sadám patří ty, které vytvořila americká psychoterapeutka a specialistka na spojení s anděly Doreen Virtue. Její karty patří bezesporu k tomu nejlepšímu, co je na trhu v současnosti k dostání.

sdílet článek na facebooku

Kdo jsou to andělé?

Slovo anděl pochází původně z řeckého „agghelos“, což v překladu znamená posel nebo pomocník. Později však nabývá spíš náboženského významu, kdy označuje bytost nadlidského původu, která má na starosti zprostředkování poselství mezi Bohem a lidmi. Tak jako rodiče provázejí na cestě své potomky, i každého z nás provází na jeho pozemské pouti anděl strážný, který má za úkol především dohlížet na naše bezpečí. Ačkoli po většinu času bývá naším neviditelným společníkem, v kritických situacích se nám může zjevit ve své zhmotnělé podobě, aby nás upozornil na potíže, které nám hrozí.

Těla andělů jsou tvořena jemnohmotnou energií. Jsou vždy připraveni nám pomoci v té životní oblasti, v níž se nám právě nedaří, musíte je o to ale požádat. Pokud jsme s nimi však ztratili energetické spojení, nemusíme být schopni rozluštit, co se nám pokoušejí sdělit. V tom okamžiku bychom se měli obrátit na pomoc k andělským kartám, jejichž výklad nám pomůže rozšifrovat duchovní poselství andělů.


Výkladový systém andělských karet

Andělské karty tvoří 44 samostatných karet, které k sobě zdánlivě nemají žádný zvláštní vztah. Je to hlavně z toho důvodu, že při výkladu andělských karet se nezřídka využívá intuitivního způsobu výkladu, kdy se necháme vést informacemi, které nám vyšší bytosti sdělují přímo. Pokud je ale výklad veden s více kartami, musí být samozřejmě jednotlivé karty posuzovány v kontextu s těmi ostatními.

Andělské karty vám dávají možnost spojit moderní výklad karet s tajemnými poselstvími, které nám zprostředkují nadpozemští Andělé. U andělských karet se obvykle táhne jen jediná karta namísto vykládacího systému s více kartami. Andělé jsou našimi prostředníky mezi nadpřirozenem a skutečností. Andělé vědí o našich životních úkolech a ví, jak nám předat pro nás tak důležité informace, jasnou a citlivou cestou. V protikladu k tradičnímu Tarotu, vám může expert, který se výkladem Andělských karet zabývá, zprostředkovat kontakt se spirituálními mocnostmi, které vás ohromí.

Potřebujete radu v oblasti peněz, lásky a zdraví? Naše odbornice na Andělské karty, kartářka Ludmila je vám k dispozici.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.