Home - Články - Andělé mluví skrze andělské karty

Andělé mluví skrze andělské karty

vloženo 27. 6. 2022
čas čtení: 3 minuty

Andělé mluví skrze andělské karty

Každý z vás má svého anděla strážného. Jenže většina zatím netuší, jak se s ním spojit. Nezoufejte! Poradím vám, jak se se svým andělem strážným spojit pomocí andělských karet.

sdílet článek na facebooku

Svět je plný andělů. Andělé jsou čisté bytosti božího světla. Touží nám pomoci v každém okamžiku našeho života. Jsou velmi laskaví a ochotní, proto když je požádáte o pomoc, jistě se vám budou ze všech sil snažit vyhovět. Každý z nás má svého vlastního anděla strážného. Doprovází nás na každém kroku a ví o nás vše. I když se domníváme, že se známe nejlépe, není to pravda. Tušíme o sobě pouhý zlomek toho, co ví náš anděl. Naštěstí jsou tady právě andělské karty, které nám umožňují se s naším andělem spojit a dozvědět se zase o něco víc.

Pomohou vám s vašimi problémy

Jedním ze způsobů, jak požádat svého anděla o pomoc, je právě prostřednictvím andělských karet. Ty vám pomohou se na anděla napojit a ten vám bude moci zodpovědět mnoho otázek, které si ve svém životě kladete. Máte problémy v osobním či pracovním životě a nevíte si s nimi rady? Zkuste se obrátit na svého anděla. Jistě vám pomůže vaše problémy vyřešit.


Každá andělská karta nese poselství od anděla. Začněte tím, že si před sebe položíte rubem andělské karty. Poté se soustřeďte na otázku, na kterou byste rádi znali odpověď. Položte tuto otázku svému andělovi a otočte tři karty. Všechno je to velmi intuitivní. Vůlí nesmíte tento proces ovlivňovat. Karta ležící vlevo vypovídá o původu současné situace. Prostřední karta ukazuje její současný stav. Karta vpravo popisuje, jak se daná situace může vyřešit nebo, jak se věci vyvinou, když se nic nezmění. Poté stačí jen odhalit význam karet a přijmout radu, kterou vám andělé sdělili.

Pouze pozitivní zprávy

Andělské karty jsou kartami pozitivními, což znamená, že se z nich nedozvíte žádné špatné zprávy. Je to dáno tím, že nás andělé chtějí vést cestou plnou lásky a porozumění. Proto není třeba nikoho strašit tím, co by se nemuselo povést. Pokud si vezmete výklad z andělských karet k srdci, jistě neprohloupíte, povedou vás totiž pouze k vyššímu dobru. Andělské karty se od ostatních karet liší tím, že neslouží k přímému věštění budoucnosti. Jedná se spíše o sdělení poslání, které bychom na tomto světě měli naplnit.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.