Home - Články - Ach, ta nerozhodnost!

Ach, ta nerozhodnost!

vloženo 15. 1. 2019
čas čtení: 5 minut

Ach, ta nerozhodnost!

Trápí vás často nerozhodnost? Pochopte její příčiny a zatočte s ní – tarot a magická mince vám pomohou!
sdílet článek na facebooku

Váhy v tom nejsou samy

Nerozhodnost jako vlastnost je nejčastěji přisuzována Váhám, ale z vlastní zkušenosti vím, že to není tak jednoduché. Většina Vah je skutečně nerozhodná až strach, ale nejsou v tom zdaleka samy – nerozhodné lidi nacházíme snad ve všech znameních zvěrokruhu! Váhy s tím však přece jen mají něco do činění. Většina skutečně nerozhodných lidí má ve svém přesném horoskopu narození (lze ho vypočítat, když znáte přesný den a nejlépe i hodinu ) na nějakém místě Váhy. Nemusí to být vaše sluneční znamení, můžete mít ve Váhách například ascendent, Váhy mohou být vaše měsíční znamení nebo možná máte ve Váhách Venuši, Mars, Merkur či jinou důležitou planetu.

Rozhodování podle tarotu

Neumíte se v nějaké důležité záležitosti rozhodnout? Pokud jde o zásadní rozhodnutí, osvědčil se mi výklad tarotových karet. Existuje jeden skvělý způsob výkladu, který mohu každému doporučit – vybíráte při něm ze dvou možných cest. Výklad tarotu jde do hloubky a chvíli trvá, takže ho nejspíš nebudete používat, když se budete rozhodovat o drobných každodenních věcech, například jestli si máte koupit červené boty nebo raději černé. V situacích jako je výběr partnera nebo rozhodnutí o změně práce však je takový výklad doslova k nezaplacení!



Zamíchejte karty a nejprve si vytáhněte jednu kartu, která vám prozradí, co je jádrem vaší otázky. Díky tomu pochopíte, proč se vlastně nemůžete rozhodnout, co vám stojí v cestě. Pak si vytáhněte dvakrát po tři karty, přičemž každá trojice symbolizuje jednu ze dvou cest, mezi kterými se rozhodujete. Jedna například znamená zůstat ve staré práci a druhá podat výpověď. Karty vám prozradí, co se stane, když zvolíte to nebo ono – a věřte tomu, že pak vám všechno bude mnohem jasnější!

Prostě si hoďte mincí – ale ne jakoukoliv!

Nerozhodnost však bývá nejhorší v běžných životních situacích, kdy na karty není prostor – a popravdě ani důvod. Například sedíte v restauraci a uvažujete, jestli si dát raději kuře nebo pizzu. Nebo nevíte, jestli jít večer do kina nebo se koukat doma na televizi. Sama to dobře znám, protože mám Váhy jako měsíční znamení, takže jsem někdy pořádně nerozhodná, přestože jsem Beran!

Od jedné kamarádky Váhy jsem se pro tyto případy naučila jednu fintu. Není na ní nic složitého – prostě si hodíte mincí! Zjistila jsem ovšem, že je dobré mít pro tento účel odloženou v peněžence jednu speciální minci, kterou si nejprve energeticky očistíte a nabijete pozitivní energií – můžete to udělat například tak, že ji omyjete pod studenou tekoucí vodou a pak ji necháte na sluníčku. Proč takovou očistu dělat? Mince projdou každý den rukama spousty lidí a tím pádem se na ně mohou nabalit negativní energie, které by na vás mohly nepříznivě působit.



Vaše podvědomí již zná správnou odpověď

A víte, co je na rozhodování se podle věštby nejlepší – a nejvtipnější? Poměrně často se stává, že se neumíme rozhodnout, ale ve skutečnosti naše duše dobře ví, kterou ze dvou možností by si přála víc. Pouze rozum nám to všechno zamotává. Někdy se lze na své podvědomí a duši napojit i bez věšteckých prostředků, například díky meditaci nebo intuitivnímu vhledu.

Tarot nebo házení mincí jsou však výborným pomocníkem, který nám nejen poradí, ale zároveň nám umožní mnohem snáz se napojit na naše podvědomí. Často si po shlédnutí výsledku věštby uvědomíte, že ve skutečnosti nechcete udělat to, co vám řekla mince (třeba koupit černé boty), ale toužíte po druhé možnosti (koupit červené boty). Ta vám ovšem nepřipadala dostatečně rozumná (červené boty se špatně kombinují), takže jste ji v podvědomí potlačili a zavrhli. Díky výsledku věštby si však své skutečné chtění uvědomíte a můžete se lépe rozhodnout! Tak co, vyzkoušíte to?

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.