Home - Články - „Duben, vzteklí budem“ aneb Novoluní v Beranu

„Duben, vzteklí budem“ aneb Novoluní v Beranu

vloženo 8. 4. 2021
čas čtení: 5 minut

„Duben, vzteklí budem“ aneb Novoluní v Beranu

Novoluní v Beranu, které se odehraje 12. dubna ve 4:30 ráno, dává tušit emoční víry a výbuchy. Zatímco úplněk působí především na hmotné tělo, Černá Luna má vliv na naše emoce a duševní prožitky. Tento nov nás tedy může citově obohatit, ale také pobořit v našem životě, co se dá. Záleží na nás, zda zůstane kámen na kameni.

sdílet článek na facebooku

Meditace před usnutím

Nov nás zastihne povětšinou ještě spící a nevládnoucí svou myslí. Může se stát, že čím dřív nás budík vytrhne ze sna, tím méně připravení na Berana budeme. Radíme proto podstoupit malou krátkou meditaci už před ulehnutím, snad tím zklidníme i své sny. Před spaním dýchejte vleže známou metodou 8:8:8 (míníme tím vteřiny a etapy výdechu, zadržení dechu při výdechu a opět nádechu), užitečné bude představit si klidnou hladinu jezera nebo zelené stromy v mírném vánku. I náš spánek bude klidnější a při probuzení budeme vědomější a připraveni korigovat vlastní emoce.


Síla i slabost novu v Beranu

Beran je velmi silné znamení, avšak jeho slabost je v nerozvážnosti a podléhání náhlým impuzům. Avšak i berani, pokud jsou osvícení, mohou s touto svou vlastností pracovat, tím spíše my všichni, zvláště vodní a zemská znamení, na jejichž straně je rozšafnost jejich živlu. Jediné pravidlo pro tento nc zní: Buďte ve střehu, a to nikoli směrem ven, ale dovnitř. Pokud zjistíte, že se vám chce láteřit, hádat se, do něčeho praštit nebo náhle koupit věc, kterou jste dosud nepotřebovali, počítejte do deseti, ještě lépe, vyspěte se na to. Impulzivita tohoto novu by nás mohla vést k činům, kterých můžeme později litovat.

Naopak, pokud jsme byli nerozhodní a neschopni jakkoliv vyřešit vztah, pracovní stav nebo jiné dilema právě beraní nov nás může postrčit směrem, kterým máme jít. Jak tyto dvě situace odlišíme? Jednoduše: Pokud vás problém už dlouho trápí, Beran vám napoví, kam chce jít vaše srdce toužící po volnosti a vyřešení vleklého břemene. Pokud však impulz bude náhlý a překvapivý, např. ve vztahu, s nímž jste dlouhodobě spokojeni, pak to bude jen beraní manýra, která by vás později mohla mrzet.


Zdraví o beraním novu

Když si představíte klasické „berany duc“, asi se nepodivíte, že v beraním novu si máme dát pozor na hlavu, abychom si ji nenarazili o nenadálou překážku. Pokud možno, bude také lepší držet jazyk za zuby – takže si hlídejte právě i jazyk a zoubky. No a v Beranech vře horká krev a hned víme, že si máme také dát pozor na tepny. Kutilové ať si dají pozor, aby se o nic neřízli, při cvičení si moc nevyskakujte, ať se nekousnete do jazyka a nehrňte se do ničeho po hlavě. Jinak ale sport je právě tím, co může upustit ventil emocím a vysoké hladině energie, kterou se budeme v tento den vyznačovat všichni.

Radíme zaběhat si, zaplavat, zaposilovat – zkrátka vše, při čem se dostatečně vydýcháme. Také tanec bude ventilem, při němž můžeme upustit páru, a zároveň posílit vztahy s přáteli i partnerem. Bran je hravý, zařaďte také společenské hry. A pokud se budete věnovat dětem, bude to to nejlepší, co můžete s energií beraního novu udělat.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.