Home - Články - Zednář Roosevelt v zajetí astrologie

Zednář Roosevelt v zajetí astrologie

vloženo 24. 4. 2017
čas čtení: 4 minuty

Zednář Roosevelt v zajetí astrologie

Franklin Delano Roosevelt byl jedním z nejoblíbenějších amerických prezidentů. Málokdo o něm však ví, že svá politická rozhodnutí konzultoval s astrology. Jeho život a styl myšlení ovšem svědčí o vyšším duchovním zasvěcení. Podle svých ministrů byl dokonce zednářem 32. stupně!

sdílet článek na facebooku

Slavná astroložka

Na podzim roku 1945 se prezident Roosevelt rozhodl pozvat do Bílého domu slavnou jasnovidku Jane Dixonovou. Zajímalo ho tenkrát, jak dlouho bude ještě živ. Po dlouhém naléhání mu předpověděla, že do šesti měsíců zemře. Její předpověď se splnila, slavný státník zemřel v dubnu 1945. Dixonová tak získala titul „nejslavnější jasnovidky Washingtonu“. Dokázala vyčíst z hvězd již v roce 1952, že Kennedy bude zvolen prezidentem USA, a že bude nakonec zavražděn atentátníkem.

Vševidoucí oko


Ministr zemědělství Henry A Wallace vzpomínal na Rooseveltovo první seznámení se symbolem vševidoucího oka takto: „Byl poprvé zaražen zobrazením vševidoucího oka - zednářské zobrazení Velkého Stvořitele Vesmíru. Poté byl ohromen představou, že základy pro nový řád věků byly položeny v roce 1776, ale dílo bude završeno pouze pod dohledem Velkého Stvořitele. Roosevelt, stejně jako já, byl zednář 32. stupně.



Navrhl, že by měla být pečeť umístěna na dolarovou bankovku… a záležitost projednal s ministrem financí (také zednářem)... vznesl požadavek při setkání vlády a zeptal se Jamese Farleyho (Ministra pošt s římskokatolickým vyznáním), zda si myslí, že by měli katolíci nějaké výhrady vůči vševidoucímu oku, v kterém jako zednář spatřoval zednářský symbol Božství. Farley řekl: Ne, žádné výhrady nebudou.” A tak se dostal zednářský symbol dolarovou bankovku...

Roosevelt byl nepochybně vyznavačem tajných nauk a dosáhl hlubokého duchovního osvícení. Snad i proto se na něj vzpomíná jakožto na jednoho z nejlepších prezidentů USA.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.