Home - Články - Čínský týdenní horoskop 24. – 30.4.

Čínský týdenní horoskop 24. – 30.4.

vloženo 22. 4. 2017
čas čtení: 3 minuty

Čínský týdenní horoskop 24. – 30.4.

Ačkoliv je sobota, čas odpočinku, připravte se už nyní na události nadcházejícího týdne! Zjistěte včas, co vás čeká. Astroložka Karmen, specialistka na východní astrologii, pro vás nachystala detailní horoskop. Štěstí přeje připraveným, tak se nenechte zaskočit!

sdílet článek na facebooku

Víte, jaké jste čínské znamení? Zjistěte ZDE!

Krysa
Připravte se na nezapomenutelnou jízdou. Vykřesejte ze sebe veškeré společenské naladění, abyste si každý den užili naplno. Zajímavé tváře potkáváte snad na každém kroku. Hlavně v …ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Začátek týdne sice nebude zrovna růžový, ale vyplatí se neházet flintu do žita. Z náročné zkoušky totiž můžete vyjít vítězně zocelení. Hrne se na vás spousta úkolů a …ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygři dělají čest svému znamení, které je proslulé tvůrčím a motivujícím duchem. Samo Slunce bude tyto atributy zesilovat a zlepšovat každý den tohoto týdne. V zaměstnání i rodině platíte …ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Závěr měsíce slibuje Zajícům poklidný průběh bez velkých zvratů. Sluneční paprsky vás příjemně hřejí do zad, ale vyjma dobré nálady jim nelze další dopad přisuzovat. Nejlepší chvíle vás čekají …ČTĚTE VÍCE!



Drak
Květen se sice ještě nechopil vlády, ale hvězdy už vám milostné cvrlikání dopřejí s předstihem. Lásku poznáte v několika podobách a samozřejmě se do její škatulky vejde i ta milostná. Perfektně si …ČTĚTE VÍCE!

Had
Bude potřeba vyřešit finanční otázky. Než začnete panikařit, zhluboka se nadechněte. Nečekané výdaje vás sice nepotěší, ale hvězdy prozrazují, že se díra v rodinném rozpočtu zacelí téměř okamžitě. Naskytne …ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Stojíte před jedním z nejnáročnějších týdnů tohoto roku. Planety se dohadují, a tak nadělají v životě víc škody než užitku. Nálada se mění jako aprílové počasí, stejně tak i vaše fyzická kondice. Náročné chvíle …ČTĚTE VÍCE!

Koza
Od přírody sice patříte mezi optimisticky laděné jedince, ale nyní o vaší dobré náladě nemůže být žádný pochyb. Kocháte se krásou jarní přírody a čerpáte z ní čistou energii. Žádný stres a …ČTĚTE VÍCE!



Opice
Ať se třeba za okny žení čerti, zrozencům Opice to náladu nezkazí. Tedy alespoň v pracovní části týdne. Momentálně totiž žijete láskou a na nic jiného už vám soustředění nestačí. V zaměstnání se připravte na …ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Partnerské štěstí dostává zcela novou podobu. Dřívější fyzická přitažlivost sice ochladne, ale vystřídá ji hluboké duchovní propojení. Největší část energie spolyká ovšem kohoutí pracovní nasazení. Jste plni …ČTĚTE VÍCE!

Pes
Mějte se na pozoru před komplikacemi v zaměstnání. Sice nepůjde o nic katastrofálního, ale mohli byste si tím zbytečně zkomplikovat plány. Platí to především v komunikaci, kdy můžete …ČTĚTE VÍCE!

Vepř
S každým dalším dnem bude program nabírat na otáčkách, takže vám týden uteče jako voda. Od přírody jste zapáleni do práce, ovšem tentokrát je váš elán nevídaný. Máte vynikající náladu, kreativní uvažování a …ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.