Home - Články - Týdenní horoskop 24. – 30.4.

Týdenní horoskop 24. – 30.4.

vloženo 22. 4. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 24. – 30.4.

Přečtěte si, co vám hvězdy nachystaly na následující týden. Ryby, stejně jako Štíři, mají za sebou velmi náročný měsíc, a tak přichází čas na zasloužený odpočinek. Vodnáři se naopak mohou těšit nejlepší dubnové dny! A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Inteligentní Merkur už se do vašeho znamení vrátil a koncem týdne jej ještě podpoří laskavá Venuše. Rozhodně nebudete mít nouzi o příjemná setkání. Mnozí z vás dostanou nečekanou šanci, kterou byste si skutečně neměli nechat uniknout!

Býk
Do popředí vašich zájmů se dostává domov a rodina, vitální Býci! Koncem týdne pocítíte silný nával inspirace ke zvelebení svého hnízdečka. Nechte se unést svou kreativitou a pusťte se do díla. Obklopte se světlými a teplými barvami a přírodními materiály.

Blíženci
Jste v jednom kole, ale vůbec vám to nevadí, protože energie máte na rozdávání. Konec týdne bude přát novým začátkům, zahájení projektů nebo rozšíření vzdělání. Úspěchy mohou přijít i v lásce a sportu. A nezapomeňte, sobota je vaším šťastným dnem!

Rak
Zachovejte klid a zdrženlivost, pokud v polovině týdne pocítíte problémy. Jak v kariéře, tak v osobním životě, může dojít k určitému kolísání a zasmušilým situacím, ale nepodléhejte panice. Vše překonáte s pomocí přátel. Navíc ve financích se blýská na lepší časy!



Lev
Poslední dubnový týden je nejlepší z celého měsíce. Už jste to zase vy, ohniví Lvi! Smyslní a nabití energií. Kudy procházíte, tudy okouzlujete. Do popředí se vrací milostné záležitosti, možná jste minulý měsíc započali nějakou příjemnou akci, je čas na její vyvrcholení.

Panna
Do manželských vztahů se vrací pohoda, a to vás uklidňuje, milé Panny. V rodinném hnízdečku hýříte nápady a aktivitami a nenecháváte nikoho odpočívat. Vaši blízcí jsou ale shovívaví a rádi se přidají. Nesnažte se jim ale plnit všechna přání, finančně by to nebylo rozumné.

Váhy
Koncem týdne rozhodně neseďte doma, zvláště, jste-li nezadaní! Máte velkou šanci potkat lásku na cestách, nebo při nakupování v supermarketu nebo pouličním krámku. Rýsují se vášnivé chvíle s přitažlivým protějškem. Tak je nepropásněte!

Štír
Celý měsíc jedete naplno, milí Štíři. Ale teď už na hvězdy i na vás přichází únava. Je čas si trochu odpočinout a věnovat se svému zdravotnímu stavu. Zklidnění a odpočinek vám udělají dobře, myslete na to! Nesnažte se překonávat se za každou cenu.



Střelec
V úterý máte šťastný den! Můžete dělat, cokoli budete chtít. Pravděpodobně jste s partnerem prošli menšími hádkami nebo nedorozuměními, teď je pravá chvíle na smíření! Koncem týdne se už i pracovní a rodinná atmosféra rozjasní a získáte novou energii.

Kozoroh
Merkur a Mars pracují na vašich profesních úspěších. Zastáváte-li vyšší postavení, dochází k období důležitých rozhodnutí. Počítejte s intenzivnější prací, která se však vyplatí. Nezapomínejte ani na lásku. Zrozenci Býka a Berana jsou k vám přitahováni jako magnetem!

Vodnář
Nejlepší týden v měsíci je před vámi, milí Vodnáři. A v neděli šťastný den! Pokud jste měli nějaké domácí konflikty, vše směřuje k usmíření. Může vás mile překvapit šéf nebo kolega. Pokud jde o lásku, máte se opravdu na co těšit. Vaše tajné fantazie míří k realizaci!

Ryby
Po náročném měsíci je čas na zklidnění. Neplánujte si náročný program a hodně odpočívejte. Zaměřte se na své zdraví. Máte teď tendenci k zanášení organismu, a tak si nezatěžujte trávení přejídáním. Věnujte se také krášlení svého zevnějšku.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.