Home - Články - Zářijové novoluní v Panně

Zářijové novoluní v Panně

vloženo 13. 9. 2023
čas čtení: 5 minut

Zářijové novoluní v Panně

Na úplný závěr léta přichází novoluní 15. září v 3:39 a bude ve znamení Panny. Je čas uzavřít starou kapitolu a začít novou – právě nyní!

sdílet článek na facebooku

Podzimní nové začátky

Z prázdnin a letní dovolené už nám zůstávají jen vzpomínky a snad i nově načerpaná energie a motivace. Říct sbohem krásnému létu a opět se naplno pohroužit do všednosti a každodenních úkolů, které přináší podzim, však není jednoduché. Naštěstí zde máme novoluní v Panně, které nám pomůže správně se naladit na nadcházející období!

Měsíční nov je totiž časem uzavření starých záležitostí a příprav na nové začátky. Jeho energie nám pomáhá posunout se v životě kupředu a přeorientovat se z minulosti na budoucnost. Panna, která je pověstná svou systematičností, nám to ještě víc usnadní!


Klidný týden k nezaplacení

Ale dřív, než se vrhneme do víru podzimních povinností naplno, přináší nám toto novoluní jedinečnou příležitost si odpočinout! Jeho energie je totiž klidná, přináší nám pocit pořádku v životě a umožňuje zvolnit tempo a zbavit se zbytečného stresu a hektičnosti.

Vliv novoluní se neomezuje pouze na jeden jediný den, ale pocítit ho můžete již zhruba tři dny předem, a pak ještě tři dny po něm. Možná budete cítit větší vnitřní klid, nebude se vám tolik chtít pouštět do mnoha věcí najednou a budete mít lepší spánek. Tak tomu přizpůsobte svůj program a vyškrtněte z něj všechno, co lze odložit na jindy. Budete se cítit mnohem lépe a vyrovnaněji! A času všechno stihnout bude ještě dost!

Sepište si své plány!

Novoluní v systematické Panně, která nám přináší smysl pro detaily, se skvěle hodí pro plánování vašich úkolů na nadcházející týdny. Když si všechno sepíšete, roztřídíte podle důležitosti a podle toho, nakolik co spěchá, pomůže vám to výrazně omezit pocit stresu a přetížení.


Jako přípravu na začátek dalšího měsíčního období tvořivosti a práce si tedy udělejte ve všem systém a jasno. To je základ úspěchu, který vám umožní později ušetřit hromadu času a díky tomu si teď o novoluní dopřát odpočinkový režim.

Pořádek a pohoda nejen pro Panny

Toto novoluní v září bude mimořádně významné pro všechny zrozence ve znamení Panny. Právě pro vás je teď mimořádně důležité udělat si více času na sebe a uspořádat si věci, které vás stresují. Ke zklidnění a hlubšímu kontaktu s vaším vnitřním já vám pomůže meditace nebo procházka v přírodě o samotě.

Kromě Panen bude zářijový nov příznivý také pro znamení Býka a Kozoroha, které stejně jako patří k prakticky založenému zemskému živlu. Na druhé straně, výzvy se mohou objevit v životě Ryb, Blíženců a Střelců.

Všechno však vyřešíte pomocí rozvahy a klidu. Není kam spěchat, vyhýbejte se pokud možno unáhleným závěrům pod vlivem citů nebo momentální nálady. Dopřejte si relaxaci, pohodu a volný čas pro sebe třeba s knížkou, a všechno bude v pořádku.


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.