Home - Články - Týdenní horoskop 11. - 17. září

Týdenní horoskop 11. - 17. září

vloženo 10. 9. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 11. - 17. září

Budete přemýšlet nad tím, kam se v životě dál ubírat a zda na to máte dost sil. Někteří by raději měli ještě počkat a všechno si dobře promyslet, jiní budou sršet energií a všechno jim půjde samo od ruky. Posviťte si s novým týdenním horoskopem na to, co váš čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte vedle sebe osobu, která vždy stojí při vás. Je tedy jasné, že se ji to snažíte nějak vrátit. Celkově lze o vašem vztahu říct, že si jeden druhého vážíte a plníte si vše, co si na očích vidíte. Váš vztah je zdravý, pevný a plný vzájemné harmonie.

Býk
Dbejte tento týden na své zdraví. Může se stát, že se nachladíte. Rána už bývají chladná a vy jste stále přepnutí v letním modu. Počasí ale nepodceňujte, ohrožená je momentálně zejména oblast ledvin a močového měchýře. Buďte tedy raději na pozoru!

Blíženci
Zábava a kamarádi jsou u vás nyní na prvním místě. Rádi se bavíte, proto vymýšlíte společné výlety, večerní akce a další aktivity. Díky tomu vedete velice společenský život, který vás baví a umíte si ho náležitě užít. Jak se říká - žijete jen jednou.

Rak
Potkali jste zajímavou a inspirativní osobu, která vás mnohé věci naučila a zaručuje vám, že se na život díváte úplně novýma očima. Více si vážíte sami sebe, ale i lidí ve vašem blízkém okolí, Téměř okamžitě se spraví některé vaše pochroumané vztahy.


Lev
Tento týden bude zaměřený zejména na vaši kreativitu a sebevyjádření. Buďte odvážní a prezentujte své smělé a atraktivní nápady. Vaše sebevědomí vás rychle dovede k úspěchu. Může vás to ale také přivést k celkem nečekaným romantickým příležitostem.

Panna
Merkur bude tvořit blahodárný trigon s Uranem a vy tak budete vynikat svou originalitou. Už i tak jste velice zajímavý jedinec, který se pyšní unikátním pohledem na svět. Nyní se ale také ukáže, že jste inspirující pro spoustu lidí ve vašem okolí.

Váhy
Nyní je vhodný čas pro posílení vztahů a spolupráci s ostatními. Vyvarujte se konfliktům a snažte se najít kompromisy. Finanční situace bude stabilní, ale dejte si pozor na nepředvídatelné výdaje. Udržujte proto rovnováhu mezi prací a osobním životem.

Štír
Tento týden se zaměřte na osobní růst a sebezkoumání. Možná budete chtít vyřešit nějaké vnitřní konflikty a hledat hlubší významy ve svém dosavadním životě. Může se vám naskytnout příležitost k finančnímu zlepšení, ale dejte si pozor na rizika.


Střelec
Sršíte originálními nápady a nikdo se s vámi nenudí. Ale jste prostě Střelec! Občas děláte chyb z nepozornosti, někdy to jde z kopce a někdy hýříte doslova skvělou náladou. Rozhodně si ale vy a ani lidi ve vašem okolí nemohou stěžovat na stereotyp.

Kozoroh
Hvězdy tento týden výrazně varují před rozhodnutím v úředních a finančních záležitostech. Mějte raději všechno připravené na 100 procent a pak vás nic nepřekvapí. Pokud navíc požádáte někoho o pomoc a zjistíte si vše potřebné, tak určitě nešlápnete vedle.

Vodnář
Vaše energie bude na pomyslném vrcholu, což vám pomůže překonat jisté překážky. Buďte odvážní a nebojte se vzít iniciativu do svých rukou. Můžete se také setkat s novými lidmi, kteří vás inspirují a přinesou vám nové a hodně zajímavé příležitosti.

Ryby
Merkur je v poměrně nepříjemné opozici s Neptunem. Vliv to bude mít zejména na pracovní i finanční sféru. Důležité je stát si za svým a říct si, že ne vždy se vše daří a někdy je život prostě nahoře a někdy zase dole. Věřte, že brzy bude o dost lépe.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.