Home - Články - Láskohled 11. - 17. září

Láskohled 11. - 17. září

vloženo 9. 9. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 11. - 17. září

Odhalte v týdenním horoskopu lásky, co si na vás Amor připravil! Bude z flirtu láska na celý život? Nebo vám zbydou oči pro pláč? Zjistěte více hned teď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Můžete se těšit na vášnivé románky. Pokud máte partnera, očekávejte vzrušující chvíle. A pokud jste single, můžete nyní narazit na někoho, kdo vás dostane svým dobrodružným duchem.

Býk
Váš smyslný přístup a citlivost vás přivedou k novým láskám nebo posílí stávající vztah. Dbejte ale i na kompromisy a trpělivost a pamatujte, že důvěra a stabilita jsou klíčové slova.

Blíženci
Blíženci, váš šarm i vtipnost budou na vrcholu, a to vám umožní přitahovat nové lidi jako magnet. Nicméně může to být i zmatené období, kdy budete mít tendenci ztrácet zájem rychle.

Rak
Pro Raky bude tento týden časem intimity, ale také hlubokých emocí. Pokud jste single, mohou se vám nabídnout láskyplné příležitosti, které povedou ke vzniku velice pevného vztahu.


Lev
Budete se cítit jako hvězdy na obloze a vaše charisma bude přitahovat mnoho zájemců. Buďte obezřetní, abyste se nenechali unést slávou. Skutečná láska ocení vaši upřímnost a pokoru.

Panna
Budete si tento týden vážit klidných a harmonických momentů s vaším partnerem nebo vaší novou láskou, kterou potkáte. V tomto období hledejte hlubší smysl a spojení s ostatními.

Váhy
Své emoce a potřeby vyjadřujte vždy otevřeně a upřímně, abyste mohli udržet lásku v harmonii. Láska a vášeň vás tento týden povedou k mnoha nečekaným dobrodružstvím a zážitkům.

Štír
Milí Štíři, vaše tajemná aura vás bude stále obklopovat. To přitáhne zájem nových lidí do vašeho života. Nebojte se otevřít novým zkušenostem, vaše vášnivá povaha se bude teď vyjímat!


Střelec
Střelci, čeká vás dobrodružství a zábava plná vášnivé lásky! Vaše otevřenost a entuziasmus vás povedou k někomu, kdo sdílí vaši vášeň pro nové zážitky a je pro vás tím pravým.

Kozoroh
Zaměřte se na vaše dlouhodobé cíle a nechte lásku postupovat pomalu, ale jistě. Vaše loajalita a odhodlání vás přivedou k někomu, kdo ocení vaši vážnost a smysl pro odpovědnost.

Vodnář
Vaše nezávislost a originalita budou tento týden na výsluní. To vás přitáhne k zajímavým a nekonvenčním partnerům. Užijte si vášnivé flirty, ale nezapomínejte na důležité hodnoty v lásce.

Ryby
Intuice a citlivost vás povedou k hlubokým láskám. Dbejte na komunikaci, abyste si užili opravdové propojení s partnerem. Romantika bude ve vzduchu a vy ji zcela určitě využijete.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.