Home - Články - Velký tarotový horoskop financí a kariéry

Velký tarotový horoskop financí a kariéry

vloženo 25. 7. 2016

Velký tarotový horoskop financí a kariéry

Čas dovolených se pomalu ale jistě blíží ke konci. Je čas zapracovat na své kariéře a zisku! Tarotové karty vám prozradí, na co si dát pozor a jak se nejlépe uplatnit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Rytíř holí vám ukazuje, že průbojnost a odvaha se vám teď velmi vyplatí a otevřou vám cestu ke kariérnímu růstu. Nebojte se proto ukázat své kvality a jít si za tím, co chcete, dokonce i v případě, že to bude skutečně velmi odvážný plán. Ale věřte tomu, že na to máte – člověk může dosáhnout čehokoliv, jen to chce odhodlání a energii. Když vložíte do cesty za svými sny všechno, pak se výsledek dostaví ještě rychleji, než byste čekali! Vašim největším nepřítelem teď bude nečinnost a zbabělost. To platí i v oblasti financí. Budete mít příležitost si skvěle vydělat, ale bude to chtít velkou dávku vlastního nasazení a snažení. Výsledek ovšem bude stát za to! Nebojte se poprat s konkurencí, která vám bude šlapat na paty, a ukázat jí, že vy na to máte. Velká dávka sebevědomí bude nezbytná i v případě, že si hledáte novou práci. Nepodceňujte se a mějte odvahu ukázat své kvality v tom nejlepším světle!

Býk
Karta Čtyři hole znamená, že máte vybudované pevné zázemí a dobrý základ, na kterém můžete dál stavět. V létě jste si užívali klid a dostatek. Teď však pomalu nadchází čas opět trochu zapracovat, abyste o získanou pozici nepřišli, ale naopak si ji ještě více upevnili a postoupili dál. Důležitá bude vaše energie a zápal pro práci, vaši nadřízení nebo zákazníci ocení, že vás vaše práce baví a že je vidět váš elán a nadšení. Po finanční stránce na tom budete dobře a budete mít všechno, co potřebujete, ale to neznamená, že můžete polevit a usínat na vavřínech, protože máte příležitost si snadno vydělat ještě mnohem více. Budete mít příjemné zázemí v podobě kolegů nebo společníků, se kterými si dobře rozumíte a sdílíte podobné představy. Pak se bude hned pracovat mnohem lépe. Nebudete muset bojovat osaměle, ale budete součástí sehraného týmu, což bude mnohem příjemnější a taky snazší.

Blíženci
Karta Tři mince značí, že dílčí výsledky vaší práce budou opravdu povzbudivé a příznivé. Bude velmi příjemné vidět za sebou na sklonku léta kus skvěle vykonané práce, která přinesla své ovoce. Vaše snažení z předchozích měsíců se konečně zúročí a přinese vám smysluplné výsledky jak v podobě financí na vašem účtu, tak i v tom, že budete právem hrdí na to, co se vám povedlo. To všechno vás bude velmi těšit, ale dobře víte, že to není konec, ale naopak teprve začátek. Otevřou se vám nové možnosti a příležitosti, za které budete vděčit právě svým předchozím úspěchům. Budete pracovat efektivně a to, co děláte, vás bude opravdu bavit – tak to má být! Peníze vám chybět rozhodně nebudou, protože se dočkáte odměny za práci, kterou jste dokončili ještě před příchodem léta. Nacházíte se ve vynikající startovní pozici a máte skvělý potenciál ji využít a dosáhnout mimořádných úspěchů!



Rak
Karta Eso mincí vám přináší naprosto jedinečnou příležitost k vynikajícím výdělkům! Je čas soustředit se na to, jak maximalizovat své zisky, které k vám přijdou hned z několika různých zdrojů. Vaše pracovní nasazení se konečně zúročí v podobě nečekaně vysokých odměn a zisků. Kromě toho se však ve vašem rozpočtu objeví i významný obnos financí z nečekaného zdroje, a to vám udělá velkou radost! Co se týče peněz, bude se vám dařit tak dobře, jako již dávno ne, ale měli byste si dát pozor, ať jim nevěnujete až příliš mnoho pozornosti. Pořád totiž platí, že peníze jsou pouze prostředek a nikoliv cíl. Nezapomínejte, že svoji práci byste měli dělat tak, aby vás bavila, a nejen proto, aby vám přinášela zisk. Když se ocitnete v situaci, že budete vybírat ze dvou možností, vyberte si tu, která vám bude přinášet radost a pocit seberealizace. Po finanční stránce totiž budou výhodné obě dvě, takže nemáte co ztratit!

Lev
Karta Poslední soud vám věští, že přichází doba zúročení vašeho dlouhodobého kariérního snažení. Teď se ukáže, co všechno se vám povedlo v posledních několika letech, a pokud jste nezaháleli, pak se máte na co těšit! Vaše práce, která možná byla dlouhodobě nedoceněna, se konečně dočká zaslouženého ocenění i finanční odměny navíc. Pokud jste směřovali k povýšení, je zde velká šance, že se vám to konečně povede – ale závisí na tom, jestli jste pro to opravdu udělali maximum! Naopak, ti Lvi, kteří se ve své práci pouze vezli na možnosti snadného zisku, teď budou muset trochu zapracovat a ukázat, že si své výhody zasloužíte. I když jste v minulosti měli některé věci skoro zadarmo, teď už to platit nebude. A v případě, že jste něco získali neférovou nebo dokonce nelegální cestou, byste se měli snažit dát si tyto záležitosti co nejdřív do pořádku – je totiž velké riziko, že se to provalí!

Panna

Karta Hvězda je silnou kartou naděje, motivace a šlechetných cílů. Budete cítit potřebu smysluplné práce – takové, kterou budete dělat nejen kvůli výdělkům, ale také pro dobro lidstva a proto, že budete přesvědčeni, že je to opravdu potřeba. Velké úspěchy čekají na Panny pracující v pomáhajících profesích, neziskových organizacích, zdravotnictví, školství a příbuzných oborech. Mnohé jiné Panny si uvědomí, že pracovat v oblasti, kde maximalizace zisků je vašim hlavním cílem, vás již nenaplňuje, a poohlédnete se po nové profesní dráze, která vám bude přinášet více osobní seberealizace. Po finanční stránce na tom bude většina Panen velmi dobře, ale budete cítit potřebu nenechávat si své štěstí jenom pro sebe. Uspokojení vám přinese možnost finančně podpořit nějakou charitativní činnost nebo neziskovou organizaci, která dělá něco, co je pro vás důležité – ať už je to ochrana přírody nebo vzdělávání či kultura.



Váhy
Karta Blázen vám přináší velmi zajímavou a neobvyklou věštbu! Její poselství totiž zní – dopřejte si bezstarostnost a hravost! Dělejte věci jinak, než se běžně dělají. Nebojte se prolomit pouta zaužívaných konvencí! Budete mít zřejmě trochu obavu o svoji pracovní pozici a jistotu výdělků, ale přesto byste tento přístup měli zkusit a dát mu šanci – konec konců, bude vás to velmi lákat, chce to jen sebrat odvahu! Přestala vás již vaše práce bavit, nebo vás dokonce nikdy nebavila? Zkuste něco jiného a nebojte se vykročit do neznáma! Máte přízeň hvězd a osud vás bude ochraňovat, takže se vám budou nepříjemnosti vyhýbat dokonce i v případě, že půjdete do rizika. A jaké činnosti jsou pro vás vhodné? Zkuste například vyjet za prací do zahraničí, nebo rozběhněte podnikání v oblastí, která je zároveň vašim koníčkem! Bude to sice znamenat, že se na nějakou dobu vzdáte jistoty stabilního výdělku a zázemí, ale časem se ukáže, že nová cesta vám přináší ještě více peněz!

Štír
Karta Tři poháry znamená, že v nejbližší době budete mít důvod slavit! Vaše pracovní aktivity vám přinesou své ovoce. Ale nezapomínejte, že to není pouze vaše vlastní zásluha a ujistěte se, že se stejná odměna dostane ke všem členům vašeho pracovního týmu. Pak teprve budou věci v pořádku a otevřou se vám nové možnosti a příležitosti, které budou vypadat velmi slibně! Klíčem k úspěchům budou hlavně dobré mezilidské vztahy na pracovišti, které byste se měli snažit rozvíjet. Ani vás nenapadne  obohacovat se na úkor ostatních, naopak se rádi podělíte a pomůžete i jiným, protože víte, že ostatní pak udělají to samé pro vás. Financí budete mít dostatek, jen pozor, ať se nenecháte zlákat k jejich příliš snadnému utrácení. Je hezké dopřát si příjemné věci a investovat do nich, ale pořád je potřeba myslet na to, abyste měli rezervu, a místo utrácení raději své vydělané peníze investovat tak, aby se zúročily.

Střelec
Karta Měsíc je kartou iluzí a falešných nadějí – dávejte si pozor, ať jim v pracovní oblasti nepodlehnete! Někdy budete mít sklon vidět věci příliš černě a jindy zas příliš růžově – skutečnost je však někde mezi tím. Když si budete stavět vzdušné zámky, pak hrozí, že tvrdě dopadnete na pevnou zem. Ale naopak, když se budete příliš snadno vzdávat s přesvědčením, že to stejně nemá smysl, pak snadno můžete zbytečně zahodit jedinečnou příležitost. Rozlišit skutečnost od iluze pro vás teď může být trochu složitější než obvykle, protože některé věci budou hodně zamotané, ale když budete mít pochybnosti, vyplatí se vám požádat o radu někoho z dobrých přátel. Budete možná velmi překvapeni, že z nezaujatého pohledu vypadají věci úplně jinak! Po finanční stránce si dávejte velký pozor na podvodníky a na podezřele dobře vypadající investiční příležitosti. Nenechejte se napálit a všechno si vždy důkladně prověřte!

Kozoroh
Karta Osm holí vám předpovídá, že se můžete těšit na velmi rychlý posun pracovních záležitostí kupředu! Věci, které se dlouho nemohly pohnout z místa, se konečně dají do pohybu a to až překvapivě rychle. Okurkové sezoně konečně odzvonilo a budete z toho mít radost, protože to bude znamenat, že konečně má opět smysl pustit se naplno do aktivit, které se v letních měsících příliš nevyplácely. Když se chopíte příležitostí, které se vám teď otevírají, čeká vás spousta nových vynikajících zakázek, šance na povýšení a kariérní růst díky tomu, že se zapojíte do nových pracovních projektů. Vaše výdělky budou vynikající, ale práce vám bude zabírat spoustu času, takže téměř až nebudete mít čas si své bohatství užívat! To však nevadí, protože budete dobře vědět, že tento pracovní nápor a minimum volného času budou pouze dočasné a v nejbližších měsících, když už bude vaše nová pozice upevněna, si budete opět moct dopřát i nějaký ten odpočinek!


Vodnář
Karta Pět pohárů značí, že budete mít sklon k nespokojenosti se svojí prací. Vaše rodina a přátelé o tom určitě budou vědět své, protože si budete pořád na něco stěžovat, ať už si to uvědomujete nebo nikoliv. Je to signál, že něco není v pořádku a bylo by potřeba to změnit, protože nelze dlouhodobě dělat práci, ve které je člověk nespokojený a frustrovaný. Budete uvažovat o změně zaměstnání nebo možná dokonce i radikální změně a startu v úplně jiném pracovním oboru. Pro některé Vodnáře to bude ta nejlepší možná volba, ale zdaleka se to netýká všech, proto je potřeba dobře zvážit všechna pro a proti, než se k tak radikálnímu řešení odhodláte. Budete dost pod vlivem emocí, ale když se na věc podíváte racionálně a realisticky, co všechno vám vlastně ve vaší stávající práci vadí, a co vám naopak vyhovuje? Pomůže vám, když si to zkusíte napsat na papír a sečíst, jestli je opravdu potřeba odcházet nebo jestli by to nešlo vyřešit nějak jinak.

Ryby
Karta Král mečů vám ukazuje, že je potřeba ujmout se iniciativy, projevit svoji rozhodnost, silnou vůli a stát se vůdčí osobností. To je pro vás jako Ryby trochu nezvyklá pozice, ale nemějte strach a zkuste to, protože vaše odvaha, rozhodnost a cílevědomost se vám rozhodně vyplatí. Ve vaší režii se vašemu týmu povede dosáhnout velkých úspěchů, protože máte velmi perspektivní vizi, jak by se vaše projekty měly dál vyvíjet. Tak tomu dejte šanci, bez ohledu na to, jestli se nacházíte v pozici nadřízeného nebo jestli se bude jednat pouze o vaši vlastní iniciativu nad rámec vašich běžných pracovních povinností. Výjimečně dobře se teď bude dařit Rybám v podnikatelské sféře, ale má to jednu podmínku. Musíte přesně vědět, co chcete a mít jasné a jednoznačné plány. Na vaší odvaze prosadit se budou teď záviset i vaše výdělky. Mohou být výrazně nadprůměrné, ale nebude to zadarmo. Tak hlavně odhoďte strach a zkuste to, výsledek bude stát za to!

Zařizování domu je náročné na finance i fantazii. Někdo si potrpí na luxusní vybavení, jiný dává přednost praktické domácnosti. Jak bydlí Beran, Panna anebo Býk? Pojďte na návštěvu, více v článku ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.