Home - Články - Úplněk v moci ambiciózního Kozoroha!

Úplněk v moci ambiciózního Kozoroha!

vloženo 18. 7. 2016

Úplněk v moci ambiciózního Kozoroha!

Dnes se opět měníme ve vlky. Tentokrát nás vnitřní vlk žene ambiciózně za kariérním růstem! Měsíc totiž dosáhne pod vládou Kozoroha největší fáze úplňku mezi 19.7. 23:56 a 20.7. 0:56. Získá znovu svou magickou sílu, která pohybuje s oceány, působí na migraci zvířat a ovlivňuje i náš sexuální život.

sdílet článek na facebooku

Kozoroh ovlivňuje hlavně naši pracovní aktivitu a cestu za kariérou. Úplněk ukončuje, uzavírá a vnáší jasno a pořádek do pracovní oblasti. Toto spojení nám tedy věstí úspěšné zakončení nějakého důležitého projektu, plánu či dlouho rozpracované záležitosti v naší pracovní sféře. Energie nejen velmi přejí ukončení, ale při úplňku obecně je velmi důležité uzavřít vše, co nechceme, aby se s námi táhlo celý další měsíc!

Kariérní růst s rohatou Lunou

Ambiciózní osoby by si měly počkat právě na úplněk v Kozorohu! Ten jim přináší velkou šanci, aby si zajistily kariérní růst. Čas velmi přeje úspěchu v pracovních záležitostech a měli by ji využít i lidé nerozhodní a přehnaně skromní, aby si upevnili své pozice. Právě nyní vám nebude chybět sebedůvěra, pádné argumenty a rozhodnost! Úplněk v Kozorohu se také nese ve znamení životní stability, je tedy vhodný čas pro uspořádání konfliktů a jiných problémů, které vám dlouhodobě narušují klid.



Dávejte pozor na své zdraví a zahrádku

Za úplňku se rozhodně nedoporučuje žádný lékařský zákrok. Obzvláště citlivé orgány jsou dnes páteř, klouby, kolena, kůže a vlasy, věnujte jim proto zvýšenou péči. Na vaší zahradě je dnes vhodné sbírat kořeny bylin, protože mají teď největší sílu! Naopak určitě nechejte na později sušení nadzemních části bylin, stříhání živého plotu, řezání stromů a keřů, které jsou nyní velmi citlivé, a nezaštipujte ani zeleninu a květiny.

Kozorozi, pozor!

Obzvláště lidé ve znamení Kozoroha by si na sebe před úplňkem v Kozorohu měli dát velký pozor. Je to pro vás kritický den. Celý měsíc před úplňkem se zhoršuje váš zdravotní stav, nemoci se často hlásí o slovo. Jste psychicky rozladění a máte pocit, že se vám nic nedaří. Nevíte co dál s životem a někdy situace můžete vidět v horším světle, než ve skutečnosti jsou. Jak se blíží úplněk, vyvstávají nepříjemnosti a býváte podráždění. V den úplňku se však vše obrací a najednou máte jasnou hlavu!



Dnes proto dopřejte svému tělu a duchu hýčkání. Nemyslete negativně a s nikým nevyvolávejte spory a hádky. Jděte do přírody, meditujte a poslouchejte příjemnou hudbu. A poté využijte těch nejbližších dnů po úplňku na urovnání všech vztahů partnerských, pracovních, sousedských i rodinných. Upevněte a uzavřete dohody, smlouvy a nové podmínky.

Závislostem pá pá


Úplněk je opravdu vhodný na to, abyste se začali zbavovat svého zlozvyku. Boj se závislostí se vám dnes bude obzvláště dařit. Například je ideální chvíle pro start nové diety. A je to také den, kdy se plní přání. Proto honem zapřemýšlejte, co byste v životě opravdu chtěli mít nebo čeho vážně chcete dosáhnout a směřujte k tomu své myšlenky právě dnes!

Úplněk nepůsobí jen na upíry a vlkodlaky :-). Při těchto energiích je citlivější kůra mozková i u nás lidí. Úplněk zkracuje dobu spánku a ztěžuje nám usínání. Můžeme tomu zabránit? Více v článku Jak se vyspat při úplňku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.