Home - Články - Velká česká olympijská numerologie

Velká česká olympijská numerologie

vloženo 3. 8. 2016

Velká česká olympijská numerologie

Největší sportovní událost roku klepe na dveře. Již v pátek 5. srpna budou slavnostně zahájeny XXXI. Letní olympijské hry v Riu de Janeiru, kde bude o medaile bojovat více než 100 českých sportovců. Budou jim přát hvězdy štěstí?

sdílet článek na facebooku

Astrohled vám v průběhu olympijských her bude pravidelně přinášet horoskopy českých sportovců, kteří mají naději zapsat se do historie a vybojovat pro Českou republiku jeden z cenných kovů. Pojďme si česká želízka v ohni představit z doposud nepoznané strany.

Numerologie pracuje s datem narození člověka a dokáže poskytnout ucelený pohled na povahové i charakterové vlastnosti jednotlivce, které se ve vypjatých situacích ukáží v plné kráse. Právě na olympijských hrách bude těchto situací k vidění mnoho, a tak si na stránkách Astrohledu můžete přečíst, kdo a jak danou situaci ustojí.

Anežka Drahotová *22.7.1995
Je na počátku svého osobního roku a je pro ni vhodná doba pro podání velké-  ho výkonu. Je vybavena velkou vnitřní silou, vytrvalostí a intuicí. Nedostane nic zadarmo, proto nesmí jednat zbrkle!

Zuzana Hejnová *19.12.1986
Tato vůdčí osobnost je zvyklá bojovat a vyhrávat na všech frontách. Její osobní rok už se překlopil do druhé poloviny, ale stále by mohla mít dostatek energie na sportovní výkon medailového stupně.

Denisa Rosolová *21.8.1986
Pokud se skutečně rozhodne nastoupit na start, neměla by v žádném případě přeceňovat své síly, protože její energie klesá a zvyšuje se riziko jejího úrazu. Sama je však bojovnice od přírody a zabere!

Adam Sebastien Helcelet *27.10.1991
Tento intuitivní muž v sobě bude muset najít kromě sil velkou dávku odvahy a poprat se s nepřízní. S překonáním strachů z neúspěchu a přijetím rizik jeho šance na velmi dobré umístění vzrostou.

Pavel Maslák *21.2.1991
Velká intuice ho může vést až k vizionářství. Jeho osobní rok značí nové cesty nejen sportovní, ale i v něm samotném. Má velkou šanci uspět na olympiádě veledůležitou životní zkušeností pro budoucno.

Jakub Holuša *20.2.1988
Je to bojovník s velmi citlivou duší i obrovskou vnitřní silou. Jeho letošní osobní rok je pro něj doslova překážkovým během. Přesto má období pro podání maximálního sportovního výkonu velmi dobré.

Barbora Špotáková *30.6.1981
Krátce po narozeninách jí stoupá energie pro úspěch a boj o ty nejvyšší příčky. Její nesporná odpovědnost, vůdčí schopnosti, smysl pro riziko a velká vůle může vést k triumfálnímu vítězství.

Petr Svoboda *10.10.1984
Tomuto nezávislému samorostu začíná nová důležitá životní etapa. Musí se jen správně rozhodnout! Nejednat impulzivně a vidět vše i z jiného úhlu pohledu. Olympiáda ukáže, jak si poradí sám se sebou.



Vítězslav Veselý *27.2.1983
Citlivý, tvořivý, svědomitý jedinec, o jehož sportovním výsledku rozhodne souboj se sebou samým. Pokud zvládne netrpělivost, své strachy a duševní přípravu, bude se mu dařit. Pozor na ukvapenost!

Petr Frydrych *13.1.1988
Na této olympiádě může dosáhnout velmi vysoko, pokud udrží svou energii na uzdě a správně ji využije. Musí být opatrný. Tento rok ho učí ho disciplíně, ale půjde si systematicky za svým cílem!

Jan Kudlička *29.4.1988
Prochází rokem harmonie, silné energie, zábavy a hravosti. Měl by ho maximálně zúročit, protože pokud ho bude jeho sport v dny olympijských her bavit, propracuje se k velmi dobrému výsledku.

Petr Koukal *14.12.1985

Cílevědomý člověk, který svůj šíp cílí vysoko. Musí si dát pozor na netrpělivost a neférovost. Štěstí má mnoho, ale musí si ho zasloužit. Rok mu nepřeje, proto by měl vzpomenout na coubertinovská hesla.

Jaroslav Kulhavý *8.1.1985

Má dobré šance na slušné umístění a on sám se bude snažit ze všech sil. Musí však předpokládat nečekané události a měl by být opatrný. Zdobí ho odpovědnost, flexibilita a trvalý tah na branku.

Kateřina Nash *9.12.1977
Velký úspěch nemá automaticky zaručen. Před závodem by se měla zklidnit a vše důkladně v hlavě naplánovat. Mnohé smutné příhody ji ale dostatečně poučily a má období výborné energie a intuice!

Jan Bárta *7.12.1984
Ve sportu je vždy sám sebou a bojuje pro tým. Prochází obdobím, kdy hlavou zeď neprorazí a také případná nečestnost bude po zásluze odměněna. Má však zručnost zvládnout cokoliv a velké šance.

Leopold König *15.11.1987
Je schopen být dobrý v jakémkoliv sportu. Má odvahu, velkou energii k realizaci čehokoliv. Může však někdy zápolit sám se svým vlastním Já, aby nedával příliš na odiv svůj um. Nesmí přeceňovat své síly!

Jiří Prskavec *18.5.1993

Opět velmi inteligentní, odpovědný, energický muž. Období OH pro něj znamená zpomalení tempa a větší rozvahu. Pokud zvládl své strachy a pocit velké odpovědnosti, dosáhne dobrého výsledku.

Luboš Krpálek*15.11.1990
Dostává se do závěrečné fáze osobního roku, takže je nutná obezřetnost ve všech směrech. Je obdařen vnitřní moudrostí a odvahou, ale ukáže se právě v průběhu OH, zda ji umí správně využívat.

David Svoboda *19.3.1985
Rozený vůdce se smyslem pro týmovou práci, je schopný dotáhnout vše do konce. Pokud si něco umane, jde tvrdohlavě za svým cílem. Má obtížnější osobní rok, ale dostal šanci na slušné umístění.

Ondřej Synek *13.10.1982
Prochází též koncem svého komplikovaného roku. A tak touha po vítězství je jistě správná, ale intuici by neměl potlačovat rozumem. Vždyť nemusíme vždy vyhrát. Vybral si však disciplínu přímo na míru.

Miroslava Topinková Knapková *19.9.1980
Vyhrávat prostě potřebuje. Dokáže přemýšlet, jak mít co největší efekt s menším úsilím. Sama ale prochází přelomovým rokem a sil jí ubývá. Pro úspěch musí minimalizovat rizika a držet se čestnosti!

Kateřina Kudějová *17.1.1990
Tato vůdkyně je obdařena velkou silou a odpovědností. Snad si je vědoma svých kvalit, protože strachy a nedostatek sebedůvěry jí mohou podlomit nohy. Solidnost a férovost ji kvalitně umístí!

Daniel Havel *10.8.1991
Je dítětem štěstěny a při startu brzy po narozeninách bude mít dostatek energie pro boj. Své ohnivé znamení však nemusí úplně zvládnout. Pokud se dokáže soustředit, dosáhne velkého úspěchu.

Jan Štěrba *1.6.1981
Záleží mu na tom nejlepším možném umístění, ale přežije i neúspěch. Právě se nachází v dvojsečném osobním roku, kde nebývá nouze o nemilá překvapení. Doufejme, že neohrozí jeho sportovní snažení.

Martina Sáblíková *27.5.1987
Posiluje ji moudrost, svědomitost, rozvaha, obrovský energetický potenciál a také notná dávka štěstí. Olympijské hry jsou pro ni dobře načasované a mohla by s přízní štěstěny doufat v ty nejvyšší pocty.

Lukáš Trefil *21.9.1988
Je vybaven velmi silnou až zničující energií, důvtipem, vizionářstvím a schopností poznat a rozklíčovat problém. Poučení, udržení emocí na uzdě a rozvaha rozhodnou o jeho sportovním výsledku.

Josef Dostál *3.3. 1993
Tato kamarádská Rybička je nesmírně tvořivá a hravá s chytrostí až vychytralostí. Jeho osobní rok je příznivý, ale měl by se dívat na minci i z druhé strany. Rozhodně má na to, aby na OH uspěl!

Radek Štěpánek *27.11.1978
Tento bojovník je obdařen svědomitostí a moudrostí, ale i neřízenými emocemi. Hry jej zastihnou v dobré energetické křivce. Při velkém soustředění a neuspěchání ničeho dosáhne na nejvyšší metu.



Lukáš Rosol *24.7.1985

Do všeho jde s vervou a vášní. Jen tak se nevzdává a to bude v turnaji jeho velkou zbraní. Osobní rok mu ale věstí překážky a překvapení, které prověří jeho skutečné síly a morální vlastnosti.

Lucie Hradecká *21.5.1985
Překvapuje razancí a má hodně životního štěstí. Jde do všeho s vášní hodnou velkých mistrů. Zradit ji může zbrklost, nečestnost a touha po financích. Pro úspěch musí být fair play její hlavní ctností!

Petra Kvitová *8.3.1990
Silná, bojovná Rybička má velké šance na skvělý úspěch! Prochází však rokem dvojky a ten řeší ty nejužší vztahy. Tento problém může velkou měrou ovlivnit její výkonnost a tím i výsledné umístění.

Andrea Hlaváčová *10.8.1986
Má charakter bojovné Lvice. Za rodinu, i nevlastní, je schopna se poprat. Dostat se s ní do křížku znamená pro vyzyvatele většinou fiasko. Na OH svede velký souboj sama se sebou a ten rozhodne.

Lucie Šafářová *4.2.1987

Umí si vše náležitě zorganizovat s potřebným štěstím i energií. Ví, že jí nic jen tak do klína nespadne. Prochází hravým rokem, a pokud se zaměří na hru a nejen na výsledek, má již částečně vyhráno.

Barbora Strýcová *28.3.1988

Ocitla se v období většího množství překážek a musí si dát pozor na zbrklost a krocení. Olympijskými hrami ji bude provázet kolo štěstí, a pokud se dobře rozhodne, bude následovat skvělý výsledek.

Numerologický rozbor českých olympioniků připravil náš věštec Béda, jenž se magii čísel věnuje více než 15 let. Nenašli jste mezi vybranými svého oblíbeného sportovce nebo se chcete dozvědět více? Kontaktujte numerologa Bédu na čísle 906 701 701!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.