Home - Články - Týdenní přehled událostí!

Týdenní přehled událostí!

vloženo 17. 2. 2017
čas čtení: 2 minuty

Týdenní přehled událostí!

Měsíční horoskop na březen je venku a vy jste ho ještě nečetli? V týdenním přehledu vám přinášíme souhrn všeho podstatného, co se během týdne událo na Astrohledu!

sdílet článek na facebooku

obr1Měsíční horoskop na březen! Zjistěte už nyní, co vás čeká následující měsíc. Raci by se měli obrnit před nečekanými překážkami, naopak Pannám se konečně pořádně uleví. Detailní horoskop pro jednotlivá znamení v oblasti lásky, práce, financí a rodinného života. Svůj měsíční horoskop na březen naleznete zde!



obr1Když se láme měsíc.
Ne ten na obloze, ale kalendářní. Všimli jste si, že v určité fázi měsíce jste podrážděnější než obvykle? V jiné fázi naopak skáčete radostí? Dochází k přechodu znamení zvěrokruhu a každé znamení v sobě nese jinou energii. Poznamenejte si raději do kalendáře všechny přechody z mapy znamení.


obr1Jaký démon vás ovládá podle znamení? Každý občas pociťuje cosi magického a nekontrolovatelného. Skrýváme v sobě kousek ďábla. Víte, jaký démon ovládá právě vás? Objevte ho a konečně porazte na kolena!



obr1Každá barva má svůj smysl! Barvy nejsou jen aby svět nebyl šedivý a nudný. Mají i svou magickou moc. Umí léčit! Čakru, kde máme problém, můžeme posílit její barvou. Nejsou to však jediné barvy a léčit se dá úplně všemi existujícími odstíny. Která barva pomůže právě vám?!



obr1Bože, to byla zima. Při reinkarnaci se duše člověka po fyzické smrti jeho těla znovuzrodí v těle novém. Dodnes je na převtělování založeno několik východních náboženství. Přečtěte si tajemný příběh, kde malá holčička věděla, co nemohla vědět.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.