Home - Články - Příprava na Valentýn s kouskem astrologie a historie

Příprava na Valentýn s kouskem astrologie a historie

vloženo 10. 2. 2017
čas čtení: 3 minuty

Příprava na Valentýn s kouskem astrologie a historie

Valentýn klepe na dveře. Připravte se s předstihem na svátek zamilovaných. Přečtěte si náš magický tarotový výklad lásky sestavený profesionální kartářkou Helgou a zjistěte, jaké překvapení si pro vás Amor připravil. V úterý nebudete zaskočeni a den se zajisté vydaří!

sdílet článek na facebooku

O Valentýnu ženu nikdy nezklamete květinou. Některé květiny však potěší mnohem více. Jednotlivá znamení totiž mají slabost pro určité vůně. My víme, které vůně to jsou. Podívejte se, jak snadno okouzlíte partnera a strávíte s ním krásný den.

Dárek v podobě květiny je krásná věc. Aby byl večer úplný, chce to mít do detailu promyšlený i program! Víte, že Býci Valentýn milují a potřebují ho oslavit ve vší parádě, zatímco Blížence oslavy svátku zamilovaných vůbec nezajímají? A jak jsou na tom ostatní znamení?



Dnes večer se zaměřte na noční oblohu. Bude temnější než obvykle. Čeká nás polostínové zatmění Měsíce. Dříve lidé věřili, že zatmění přináší smrt, dnes však víme, že za ním stojí příliv energie. Přečtěte si o zatmění z pátku na sobotu, zjistěte, kdy je nejvhodnější čas pro jeho pozorování a vychutnejte si ho. Další bude následovat až za 17 měsíců!

Se zatměním nastane i úplněk ve Lvu! Směřuje nás konečně k pochopení situace, se kterou si už nějaký den nevíme rady. Dnes to konečně rozluštíme! Na každého bude Luna působit trochu odlišně, nenechte se zaskočit a buďte připraveni.



Karlův most, Staroměstská věž nebo Karlštejn. Jaké je pojítko? Nechal je postavit Největší Čech Karel IV. Zároveň však všechny zmíněné stavby Otce Vlasti podléhaly astrologickým jevům. Tak třeba Staroměstská věž je rozdělena do čtyř sfér, z nich každá náleží jednomu živlu. A je toho mnohem více…

Spatřili jste už svého strážného anděla? Pokud ne, nic se neděje. Jste na tom jako většina lidí. Existují však i lidé, kteří se s ním setkali. Udělejte si pohodlí a přečtěte si tajemný příběh, v němž strážný anděl hraje hlavní roli!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.