Home - Články - Týdenní horoskop 13.-19.2. 2017

Týdenní horoskop 13.-19.2. 2017

vloženo 11. 2. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 13.-19.2. 2017

Týden s jasným vrcholem! V úterý oslavíme svátek všech zamilovaných – Valentýn! Bude to pro vás den, na který nezapomenete, nebo si budete přát, aby už konečně byla i středa? I to prozradily hvězdy! Čtěte více v týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Valentýnský týden vám bude přát. Záležitosti lásky vás vždy dovedou naplnit optimismem, a i když budete váhat s tím, komu poslat valentýnku, nenecháte si zkazit svou nerozhodností náladu. Nakonec se stejně rozhodnete impulzivně, jak to umíte jenom vy. A bude to správné rozhodnutí!

Býk
Práce vám půjde v tomto týdnu od ruky, a tak vám zbyde dost času i na to, věnovat se opačnému pohlaví. Valentýn je ideální dobou pro vyznání lásky, takže pokud jste doposud váhali, nyní se konečně odhodlejte říci své drahé nebo zatím jenom vysněné polovičce pravdu. Určitě ji potěšíte a odměna bude sladká.

Blíženci
V tomto týdnu zjistíte, že často něco hledáte, nakonec však najdete něco zcela jiného. Neděste se toho, naopak to oslavte. Čas totiž ukáže, že to bylo to pravé. Váš šestý smysl vám slouží natolik báječně, že o tom mnohdy ani nevíte. Využijte předvídavost i na Valentýna a vyrazte na nějaké neobvyklé rande. Budete příjemně překvapeni.

Rak
Zatoužíte v tomto týdnu ve znamení Valentýna dělat věci trochu jinak než doposud. Ne, že byste chtěli být najednou do větru a zapomínat na rodinu, ale více si budete cenit svého volného času a dovedete si najít čas na seberealizaci. A to i na tu milostnou, kterou překvapíte protějšek.



Lev
Valentýnský týden pro vás bude jedna velká milostná příležitost. Nenechte se zbytečně svazovat konvencemi a klidně si dovolte trochu odvázanější zábavu. Nejde totiž tolik o to, jak a kde, ale hlavně o to, s kým. Pokud tedy máte svou drahou polovičku, rozmazlujte se naplno.

Panna
Valentýn vám každoročně připadá jenom jako táhání peněz z kapes, ale v tomto týdnu se můžete nechat svést a utrácet. Dárek k Valentýnu bude mít tentokrát velmi zvláštní význam. Ten, komu dárek dáte je pro vás opravdu výjimečný. Lásce sice snadno nepodléháte, ale sexuální přitažlivost vašeho protějšku je tak velká, že není kam uhnout.

Váhy
Pro vás valentýnský týden představuje ideální příležitost, jak si zakoupit nějaké speciální laskominy, něco pěkného na sebe a trochu se rozmazlovat. V duchu Valentýnu se dá dělat spousta příjemných věcí a ty vy právě máte rádi, ať už jste sólo nebo už nikoliv.

Štír
Zamrzí vás, pokud všichni vaši přátelé vyráží v tomto týdnu podnikat něco se svojí láskou a vy zatím žádnou nemáte, nebo na vás z nějakých důvodů nemá tolik času. Pokuste se vzít Valentýn jako svátek lásky obecně a rozmazlujte sebe i své blízké, hned se vám začne více zamlouvat.



Střelec

Valentýnská atmosféra pro vás bude neodolatelná a vy dokážete udělat i z mála hotové luxusní posezení. Hlavní je pro vás ostatně nálada a erotické jiskření, k němuž toho příliš nepotřebujete. V práci vám uvidí vášeň na očích a mohou si vás tedy proto trochu více dobírat.

Kozoroh
Tento týden se bude všechno točit kolem lásky, která má pro vás magický význam, ale zároveň v ní dovedete být velmi přísní. Zkuste také jednou naslouchat svému srdci a zjistit, že ne všechno musí být jenom jednobarevné. Otevřou se tak před vámi nové možnosti citů, nejen milostných.

Vodnář
Budete tento týden ve formě, a to nejenom co se záležitostí lásky týče. Je sice valentýnský týden, ale to pro vás neznamená, že byste si vzali volno a věnovali se ideálně jen lásce. Právě naopak, dovedete bravurně skloubit jak svou profesi, tak svoje milostné záležitosti. Čeká vás hodně vydařený týden.

Ryby
Milostné plány mají tento týden dveře otevřené. Až nečekaně budete přístupní moudrým radám, zvláště těm, které souvisejí s dlouhodobými vztahy, protože vám nejde o valentýnskou rychlovku, ale naopak toužíte utužit to, co už dlouhou dobu budujete, nebo zatím jenom hledáte. Mějte uši nastražené.

Máte podnikatelského ducha? Vymýšlíte neustále nové nápady? Jste vůdčí typ anebo se bojíte inovací? Podívejte se na své šance podle znamení zvěrokruhu a vkročte do světa podnikání jako praví bossové ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.