Home - Články - Týdenní přehled – 11. astrotýden

Týdenní přehled – 11. astrotýden

vloženo 17. 3. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 11. astrotýden

Loučení se zimou a vítání jara! Astrohled vám v týdenním přehledu přináší rady, jak se vyhnout jarní únavě. Přečtěte si také měsíční horoskop na duben a detailní jarní tarotový horoskop lásky! Buďte připraveni a poznejte co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Měsíční horoskop na duben! S dostatečným předstihem pro Vás profesionální astroložka Mona připravila detailní horoskop na celý duben! Raci budou v dubnu jako na houpačce, zatímco Panny si by se měly vést na vlně úspěchu. Přečtěte si, co přichystaly hvězdy vám!




Velký jarní tarotový horoskop lásky 2017!
Jaro, jinak také čas lásky! Zkušená kartářka Helga nahlédla do svých tarotových karet a připravila pro jednotlivá znamení výklad, co jej čeká v lásce. A věřte, máte se na co těšit! Zjistěte, jak na vás bude působit Amor na jaře!




Den a Slunce přebírají vládu! Je čas na očistu! Začíná astronomické jaro! Nástup jara je ten pravý čas pro očistnou kůru! Po dlouhé zimě potřebuje tělo i duše nově nabrat síly a připravit se na aktivnější část roku. Víte, jak se vyhnout jarní únavě?




Smrt: nejobávanější karta tarotu? Že karty dokáží odhalit vaši budoucnost, ví každý. Jaké významy však ukrývají jednotlivé karty? A co karta Smrt? Děsivá! Pokud ji však porozumíme, zjistíme, že pro nás není tak špatná. Co znamená karta Smrt?




Šťastná čísla: každé znamení zvěrokruhu má své! Každý má své oblíbené číslo. To se však nemusí shodovat s jeho životním číslem. Životní číslo koriguje vaše vlastnosti, vnitřní pochody a chování. Numerolog Béda sestavil souhrn čísel pro jednotlivá znamení! Jaké je to vaše?



K práci s kyvadlem je třeba pokory a úcty! Kyvadlo vám může pomoci s řešením složitých situací. Pracovat s ním správně však dokáže málokdo. Specialistka Eleanor prozradila, jak kyvadlo funguje! Přesvědčte se a sami vyzkoušejte!




Hrad Houska chránil krále před peklem!
Král železný a zlatý neboli Přemysl Otakar II. se výrazně zapsal do českých dějin. Nebyl však jen významným válečníkem, shromažďoval i nejrůznější astrologické spisy. I proto nechal na bráně do pekla postavit mohutný hrad! Poznejte kus nepoznané české historie!



Bosé nohy na balkoně! Občas nevíte, zda to, co jste zažili byl sen, nebo skutečnost? Nejste sami. Stává se to téměř všem. Stejně tak se tomu stalo v příběhu Bětky! Komu patřily nohy na balkoně?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.