Home - Články - Horoskop lásky 13. - 19.3.

Horoskop lásky 13. - 19.3.

vloženo 12. 3. 2017
čas čtení: 3 minuty

Horoskop lásky 13. - 19.3.

Láska! Tak pomíjivá, přesto k životu stejně důležitá jako vzduch. Zjistěte, co vás v následujícím týdnu čeká v oblasti lásky! S nastupujícím jarem mnoho z vás prolomí ledy i vysněným partnerem! Čtěte více v horoskopu sestaveným profesionální astroložkou Laurou.

sdílet článek na facebooku

Beran
Pomalu si začínáte zvykat na zájem okolí, okouzlující Berani. Jste-li bez partnera, zbystřete. Koncem týdne narazíte na osobu, která se těší na vaši lásku!

Býk

Záříte smyslností a přitahujete mnohé, vzrušující Býci. Přestože po milostných vztazích toužíte, nepropadáte flirtům. Zajímají vás talentované a filosofické bytosti.

Blíženci

První polovina tohoto týdne patří lásce, romantičtí Blíženci! Kolem vás to jiskří a svět je stvořen k milostným zážitkům. Ale protože vám to jde i v práci, nepromilujte celý týden!

Rak
Mars zvyšuje vaši přitažlivost, smyslní Raci, a tak máte na milostném poli více možností. Jedná se však spíše o sexuální stránku lásky než o city. Pokud vám to nevadí, užívejte si!



Lev
Hřejete se na výsluní Venuše! Ať už jste sami nebo zadaní, splní se vám sny. Můžete se seznamovat, prohlubovat své city a konec týdne je dokonce vhodný pro žádost o ruku!

Panna

Vaše zvýšená vášeň, smyslnost až pudovost způsobuje, že vás partner nepoznává. A užíváte si to! I vy, nezadaní, budete na roztrhání. Pokud se objeví Býk, bude to ten pravý!

Váhy

Necítíte se se svými blízkými nejlépe? Jste náladoví? Mějte trpělivost a zachovejte klid, to jen hvězdy si na čas vybraly vaše nebe za hřiště ke svým poťouchlým hrám.

Štír
Ani v tomto týdnu nemusíte tlumit svou pověstnou vášnivost, milí Štíři. Pokud jste ještě nenašli tu správnou pohodovou osobu, buďte koncem týdne na pozoru!



Střelec

A je to tady! Koncem týdne můžete potkat svou spřízněnou duši, a to navíc na místě, které si budete užívat. Tedy tam, kde je společnost, zábava nebo kde se podniká.

Kozoroh
Ještě vás nápadníci, se kterými se roztrhl pytel, neomrzeli? Je to dobře, protože jejich příliv neustává. Navíc máte silnou potřebu rozmanitosti, a tak potřebujete výběr.

Vodnář
Někdy se zdá zvláštní, jak si s námi hvězdy hrají, milí Vodnáři. Možná celá léta chodíte nevšímavě kolem osoby, která ve vás nečekaně zažehne vášeň a lásku.

Ryby
Jste nabiti přitažlivostí a smyslností, a tak se nedivte, že na potkání sklízíte úsměvy, obdivné pohledy i nabídky. Užívejte si to naplno, krásnější jaro vás potkat nemohlo!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.