Home - Články - Velký jarní tarotový horoskop lásky 2017

Velký jarní tarotový horoskop lásky 2017

vloženo 13. 3. 2017
čas čtení: 8 minut

Velký jarní tarotový horoskop lásky 2017

Konečně jsme se rozloučili s krutou zimou a je tady jaro – čas lásky! Dejte tedy průchod své vášni a užijte si ho! Tarotové karty vám prozradí, na co krásného se můžete v rozkvétajících dnech těšit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Páže pohárů
vám věští jemnou, něžnou a pomalu, postupně se rozvíjející lásku. S protějškem budete jeden ke druhému velmi ohleduplní a opatrní, abyste náhodou něco neuspěchali. Místo vášně raději uplatníte svoji fantazii a romantickou představivost. Platí to především pro nezadané Berany, kteří budou rozvíjet krásnou novou známost, ale i ti zadaní budou najednou vnímat svůj dlouholetý vztah úplně jinak. Uvědomíte si, že váš partner je někde uvnitř své duše velmi jemná a zranitelná bytost a podle toho se k němu začnete i chovat. Pro vás jako energické a netrpělivé Berany to může být chvílemi docela tvrdý oříšek, ale víte, že je to výzva, kterou musíte přijmout. I v lásce totiž platí stará dobrá pravda, že pomalu dojdete nejdál, takže se budete krotit ve svých ohnivých projevech a dáte tomu čas. Odměnou vám bude vztah s pevnými a hlubokými základy a ohromně romantická atmosféra naplněná intenzivními city a vzrušujícím jiskřením!

Býk
Karta Mírnost
vám radí, ať nikam nespěcháte a užíváte si klidnou a příjemnou atmosféru vzájemného porozumění mezi vámi a vaším milovaným či milovanou. Sexualita a erotika budou v partnerském vztahu až na druhém místě. Počítejte s tím, že si budete muset trochu počkat, než se vaše milostné touhy dočkají svého naplnění. Ale to vůbec nevadí, právě naopak, protože o to víc vzrušující pak věci budou, když na ně konečně dojde, až přijde ta pravá doba! Raději se nesnažte na svoji drahou polovičku v ničem tlačit, a to nejen v posteli, ale ani v životě obecně. Chvílemi si to bude vyžadovat kompromisy, ale nakonec si začnete užívat krásnou a láskyplnou harmonii, která mezi vámi díky tomu vznikne. Největším nepřítelem šťastných vztahů budou teď na jaře hádky a křik. To spolehlivě odradí jak vás, tak i váš protějšek – a to by byla škoda. Všechny drobné neshody se vám jistě povede vyřešit mírovou cestou a budete pak z toho mít mnohem lepší pocit!

Blíženci

Karta Pět mincí
vám věští období, které pro vás bude po finanční a materiální stránce o něco náročnější než obvykle. Všechno špatné je však pro něco dobré, a přicházející jaro prověří nejen vaši schopnost tvrdě pracovat, ale dá příležitost i vašemu milostnému vztahu, aby se posunul kupředu. Je totiž snadné užívat si radosti lásky, když má člověk plnou peněženku a nic mu nechybí. Ale teprve když se objeví nějaké materiální nesnáze, dostane vaše vzájemná láska možnost ukázat svoji opravdovou sílu! Ti Blíženci, kteří žijí v dlouhodobém partnerství či manželství, poznají nový a hlubší rozměr svého vztahu. Uvědomíte si, že váš protějšek je vám oporou po všech stránkách a stejně tak na oplátku i vy jemu. Hodně drobných a zbytečných sporů, které vás donedávna trápily, díky tomu vymizí. Nezadaní Blíženci konečně potkají opravdu slibného člověka, se kterým si skvěle porozumí. A můžete si být jisti, že je s vámi kvůli vám samotným, a nikoliv proto, aby vás využíval!



Rak
Karta Dvě mince
je příslibem změn – protože život je změna! Ale neděste se, nebude to nic špatného, právě naopak! Pokud jste nezadaní, můžete se těšit na velmi zajímavé seznámení s protějškem, který bude v mnoha věcech úplně jiný než vy sami. Díky tomu vám otevře úplně nové rozměry života, o kterých jste dosud nic netušili. Dostanete se na nová místa, poznáte nové lidi, možná dokonce začnete novou slibnou kariéru, protože karta Dvě mince samozřejmě souvisí i s financemi a majetkem! Zadaní Raci se taky nemusí obávat nudy a ve společnosti svého milého protějšku se konečně odhodláte k zajímavým změnám ve svém životě. Ve dvou se to táhne lépe, ale chvíli bude trvat, než k tomu seberete oba dva odvahu – ať už se jedná o stěhování, cestování nebo jinou novinku ve vašem společném životě. Nové zážitky a zkušenosti vás posunou kupředu jako dvojici a umožní vám lépe se poznat. Váš vztah se prohloubí a zjistíte o sobě zajímavé věci, o kterých jste doposud téměř nic netušili!

Lev
Karta Čtyři meče
značí utišení sporů, hádek a neshod – i kdyby nenastal úplný mír, můžete se těšit alespoň na příjemné příměří! Se svým protějškem, ať už je to dlouhodobý partner nebo nová známost, jste v některých věcech hodně odlišní a máte protichůdný pohled na život, což je samozřejmě vydatným zdrojem různých výměn názorů – někdy příjemných a obohacujících, ale jindy naopak únavných a vyčerpávajících. Teď na jaře si od tohoto aspektu partnerského vztahu konečně trochu odpočinete a pocítíte příjemnou harmonii, souznění a soulad. Bohužel to neznamená, že vaše odlišnosti zmizí jako mávnutím kouzelného proutku, jako byste si to rádi mysleli. Váš protějšek je pořád takový, jaký je, se svými pozitivními i negativními vlastnostmi. Rozdíl je v tom, že se naučíte zaměřit se na to, co vás spojuje, místo věcí, které vás rozdělují! Užijete si romantické období, které vám pak bude dodávat sílu a vytrvalost později, když opět vyplave na povrch nějaká ta neshoda!

Panna

Karta Tři poháry
vám přináší velmi krásnou a příjemnou věštbu – radosti jara si budete letos užívat plnými doušky, včetně těch milostných! Čeká vás velmi příjemné a spokojené období. Díky tomu, že vás nečekají žádné závažné problémy, které byste museli řešit, budete mít spoustu času na příjemné stránky života, na své koníčky, ale taky různé oslavy a večírky s přáteli. A právě tyto příležitosti jsou ideální k seznámení! Nezadané Panny potkají možná dokonce více než jednoho zajímavého člověka, se kterým se vyplatí navázat známost! Zpočátku to raději budete udržovat v nezávazné rovině, není kam spěchat, raději si jen užívat to příjemné. Zadané Panny si zas dopřejí více volnočasových aktivit ve společnosti vaší milé polovičky. Budete se společně konečně opět bavit a slavit, nejen řešit otravné každodenní starosti a stres. Už vám to po dlouhé a náročné zimě chybělo, takže si ve dvou moc rádi vyrazíte někam ven s přáteli.



Váhy
Karta Osm holí
vám předpovídá, že v záležitostech lásky se letos bude všechno vyvíjet opravdu hodně rychle! Málem nebudete stíhat držet tempo z událostmi ve svém životě – ale o to víc vás to bude bavit! Na zajímavé události plné příjemných překvapení se mohou těšit jak zadané, tak i nezadané Váhy. Pokud jste momentálně bez partnera, nemusíte se bát, že to tak zůstane příliš dlouho! Právě naopak, letos na jaře si budete moct vybírat a dokonce budete muset odmítat pozvání na schůzky, protože různých zajímavých seznámení bude tolik, že se tomu budete i vy sami ohromně divit. Zřejmě je to vaše vnitřní vyrovnanost, radost ze života a energie, co působí tak přitažlivě na vaše nadějné protějšky. Zadaným Váhám se zas konečně povede splnit si s partnerem vaše společné sny. A některé z nich budou i docela odvážné! Nejlepší na tom všem bude, že ani nebudete muset vyhledávat příležitosti k aktivitám, po kterých toužíte, ony si vás najdou samy!

Štír
Karta Čtyři mince
vám připomíná, že majetku, jistotám a hmotnému zajištění věnujete poslední dobou v životě velkou pozornost. To je pozitivní a přináší vám to úspěchy, ale zároveň si co nevidět budete muset uvědomit, jak velký vliv to má na váš partnerský život. Pokud jste zadaní, zřejmě se svým protějškem hodně často mluvíte o penězích, majetku, bydlení a podobných otázkách. Je pro vás důležité, abyste si to ujasnili a aby váš vztah po této stránce perfektně fungoval. Ale s jarem začne vaše duše toužit po jiných radostech života. Nezapomínejte na to a dopřejte si společně zábavu, romantiku a vášeň – i za cenu, že utratíte nějakou tu korunu navíc! A co nezadaní Štíři? Vy si musíte především dávat velký pozor, ať se vaším kritériem při výběru partnera nestane jeho bankovní konto. Možná si ani neuvědomíte, že vás přitahují finančně zajištěné protějšky, ale toto není ta správná cesta ke štěstí, dejte proto šanci i těm, co mají do kapsy hlouběji!

Střelec

Karta Rytíř holí
vám propůjčuje ohromnou činorodou energii – a taky milostnou vášeň! Vaše typické povahové rysy Střelce, jako je ohnivá povaha, láska k dobrodružství a aktivnímu životnímu stylu, se teď s příchodem jara stanou ještě výraznějšími – a budou k vám přitahovat pozornost opačného pohlaví! Jen málokterý protějšek však zvládne držet krok s vaším životním tempem a udržet pozornost při debatách o vašem bohatém světě myšlenek a zážitků. Pokud jste nezadaní, budete si moct vybírat mezi spoustou nápadníků, ale nebude to pro vás důležité – pokud nepotkáte nikoho, kdo by vyhověl vašim požadavkům, klidně ještě chvíli zůstanete sólo! Nebo si užijete nezávazný románek, pochopitelně s tím, že obě strany vědí, na čem jsou. Zadaní Střelci budou ve vztahu motorem a partnera téměř až ubombardujete svými návrhy na to, co všechno byste společně mohli podniknout. Jste tahounem dění ve vašem vztahu, ale vašeho partnera to bude bavit.


Kozoroh
Karta Král mečů
z vás v tomto období dělá rázného člověka, který se rozhoduje převážně rozumem a ve svém okolí má přirozený respekt. Díky tomu můžete na svého životního partnera působit chladným a nepřístupným dojmem – nebo na potenciální protějšky, pokud jste single. Měli byste si uvědomit, že vaše vnitřní touha po lásce a jejich projevech není vidět na první ani na druhý pohled, což může váš protějšek hodně zmást a vyvolat nedorozumění. Zároveň cítíte potřebu hrát ve vztahu první housle, tak trochu ho řídit, ale je potřeba dávat si pozor, ať to děláte láskyplně a nezapomínáte na romantiku, milá slůvka a něžnosti. Váš protějšek vám s radostí dopřeje příjemný pocit, že máte v něčem navrch, ale na oplátku potřebuje cítit lásku z vaší strany. Výraznější to bude u mužů narozených ve znamení Kozoroha, zatímco dámám Kozorožkám budou imponovat silní, inteligentní a rozvážní muži, kteří se nad nimi ovšem nesnaží nijak vyvyšovat.

Vodnář

Karta Pět holí
znamená neshody a spory, kterým se letos na jaře v partnerském vztahu zřejmě nevyhnete. Dobrá zpráva ovšem je, že to bude mít pozitivní výsledek a bude to konstruktivní. Nic si nedělejte z toho, když váš vztah nebo klidně i nová známost bude chvílemi vypadat jako bitevní pole – to neznamená, že je čas to zabalit, právě naopak! Oba dva oplýváte spoustou energie, která může být velmi činorodá a povede ke skvělé párové spolupráci – nejprve se ovšem mezi vámi musí obrousit ostré hrany, a právě nyní přichází tato fáze. Energie napětí a soupeření mezi vámi bude mít ještě jeden zajímavý výsledek – nárůst sexuální vášně! Bude to mezi vámi pěkně ohnivé – po všech stránkách, ale nakonec zvítězí ta lepší! Pro dosažení úspěchu v lásce bude důležité, abyste si ujasnili, co přesně chcete, co pro vás naopak není důležité, a naučili se udělat pár krůčků směrem ke kompromisům!

Ryby

Karta Dva meče
značí dvě možnosti – a nerozhodnost mezi nimi! To bývá v lásce vždy svízelné, ale nebojte se, tarot vám totiž prozrazuje cestu ke správnému řešení! Klíčem ke štěstí a správnému rozhodnutí je naslouchat především svým citům a pocitům – nesnažit se vyřešit své dilema rozumem! Ať už řešíte nerozhodnost mezi dvěma protějšky, otázku jestli má nebo nemá smysl pokračovat v určitém vztahu, nebo nevíte, jakou podobu by mělo mít vaše soužití s vaší láskou, vaše intuice již dávno zná odpověď. Jako Ryby máte velkou výhodu, že jste velmi silně v kontaktu s intuitivním světem, emocemi a umíte vnímat hlas svého srdce. Občas však jste z toho trochu zmateni a hlavně se někdy těžce a dlouho odhodláváte k rozhodujícímu kroku. Netlačte se do ničeho, ať už je to vstupování do nového vztahu, odchod ze starého nebo cokoliv jiného. Až přijde ta správná doba, půjde vám to mnohem snáz. Rozhodnutí a směr však již znáte!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.