Home - Články - Týdenní horoskop 6. – 12.3.

Týdenní horoskop 6. – 12.3.

vloženo 4. 3. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 6. – 12.3.

Každý den je jiný. A nejinak tomu bude i v následujícím týdnu. Někdo – Vodnáři – budou v pondělí a úterý zářit štěstím. Někdo jiný – Berani – musí začátek týdne přežít, v závěru týdne však dosáhnou vrcholu blaha! A co čeká vás?
sdílet článek na facebooku

Beran
Merkur vám přináší tolik energie, že vám chladná zima připadá daleko. Cítíte jaro nejen ve vzduchu, ale i ve vztazích a v práci. Pokud chcete získat zpět srdce milované osoby, je ten pravý čas. Čtvrtek a pátek jsou vaše dny – užívejte si všeho, po čem toužíte.

Býk

Býci, pozor! Řítí se na vás smršť akcí. Zpočátku týdne si ještě můžete užívat svůj zaběhlý životní styl, ale v pozadí už to bublá a vře a v pátek vše vypukne naplno. Zavalí vás energie a příval schopností, který vaší workoholické duši nedá spát. Nedělní úplněk bude váš šťastný den!

Blíženci

V tomto týdnu se zaměřte na přípravy. Máte spoustu elánu do rozmanitých činností a touhu po informacích všeho druhu. Protože Merkur vám v příštím týdnu přinese dar komunikace a formulování myšlenek, tento týden si shromažďujte podklady a informace.

Rak
Energie vám v tomto týdnu nechybí. Budete mít hezký pocit z dobře odvedené práce. Jste-li v dlouhodobém vztahu, v úterý a ve středu se se svým protějškem nemusíte cítit dobře. Vězte, že za to mohou pouze hvězdy a až se vyčasí, láska zase rozkvete.



Lev
Už jste si jistě všimli, milí Lvi, že březen vám přeje. Řešíte finance, ale ne jejich nedostatek, spíše ochranu investic. Nové finanční možnosti vám vyjeví nedělní úplněk. Nejzajímavějším tématem tohoto týdne však bude láska. Pod ochranou Venuše lámete srdce na potkání.

Panna
Konečně vás čeká změna. V posledních týdnech jste se necítili ve své kůži, ale věřte, že konec je nablízku. Už v pátek vám Mars dodá energii do pracovních a finančních aktivit a nezapomene ani na osobní vztahy. Nedělní úplněk je zároveň vaším šťastným dnem!

Váhy
Stále pociťujete určitou rozladěnost z nadřízených nebo obchodních partnerů. Rádi plníte příkazy, které dávají smysl. Pokud však nejste o jejich významu přesvědčeni, můžete dát najevo svůj nesouhlas. Buďte opatrní při manipulaci s penězi, není vhodný čas na investice.

Štír
Štíř, vaše hvězdy se pohybují v sektoru partnerství. Ať už by se vám hodil víc partner životní nebo obchodní, máte velkou šanci, že partnerství navážete. Únorové novoluní vám přineslo také plodnost – jak potomků, tak v tvorbě. Nedělní úplněk pak otevře otázku dobročinnosti.



Střelec

Lepší časy přichází, milí Střelci! V poslední době jste byli trochu zmateni situací okolo domova a kariéry, ale nebojte se. Nedělní úplněk přinese řešení všech nedořešených otázek a nové možnosti. Zejména podnikatelé a živnostníci budou na roztrhání, a to jim vlije do žil novou energii.

Kozoroh

Využijte přízně hvězd pro jednání na úřadech. Nebo máte v plánu koupit auto? Směle do toho, hvězdy mají nákup pod ochranou. V pátek vás zasáhne příval energie věnovaný Marsem a s novou silou se budete cítit neporazitelní. Nedělní úplněk láká na cesty.

Vodnář

Lépe váš týden začít nemůže. Hned v pondělí vás čeká šťastný den. Nebojte se žádné práce, úřadů ani finančních ústavů. V blízkém okolí také můžete objevit osobu, která změní váš život. Nedělní úplněk přináší pořádek do účetnictví a možná se dozvíte i některá finanční tajemství.

Ryby

Máte před sebou krásný týden, milé Rybky. Pracujete nejen pilně, ale hlavně kreativně. Máte plno nápadů a získáváte řadu kontaktů, můžete si zajistit příjemnou budoucnost. Oplýváte smyslností, a to vám ještě Mars od pátku přihraje četná milostná dobrodružství!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.