Home - Články - Týdenní přehled - 9.astrotýden

Týdenní přehled - 9.astrotýden

vloženo 3. 3. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled - 9.astrotýden

Se začátkem nového měsíce jsme pro vás připravili nové horoskopy! Přečtěte si klasický západní horoskop, ale i velký tarotový horoskop lásky na březen. A je toho mnohem více! Podívejte se v týdenním přehledu, zda vám v uplynulých 7 dnech na Astrohledu něco důležitého neuniklo.

sdílet článek na facebooku

obr1Měsíční horoskop na březen! První březnové dny máte za sebou. Spoustu jich je však ještě před vámi a my víme, co vás čeká! Detailní výklad pro každé znamení sestavený profesionálním astrologem! Poznejte svoji budoucnost právě teď!




obr1Velký tarotový horoskop lásky na březen!
Blíží se jaro – čas lásky! Naše kartářka Helga vám připravila jedinečný výklad tarotových karet pro jednotlivá znamení v oblasti lásky na březen! Pokvete vaše láska? Podívejte se vás čeká!




obr1V čem jít na ples podle hvězd!
Plesová sezona je v plném proudu. Buďte neodolatelní a při oblékání si nechte poradit od hvězd. Jsou všemocné a ví, v čem okouzlíte všechny přítomné! Třeba tak potkáte i osudovou lásku! Tak v čem vyrazíte?




obr13 způsoby, jak uvolnit nahromaděný stres!
Stres je reakcí těla a duše na nadměrnou zátěž. Máme pocit, že bychom měli zvládat vše, ale někdy je toho až příliš. Tlak z nás dělá někoho jiného. Každý reagujeme jinak. Bránit se každý může taky po svém! Jak se dozvíte zde!



obr1Hvězdný kuchař?! Víme, které znamení má největší talent!
Každý byl obdarován! Někdo je má fotogenickou paměť, další umí krásně zpívat a jiný zase je úžasný sportovec. Stejně je to i s vařením. Někdo zkazí i čaj. Oproti tomu i začátečník v kuchyni překvapí úžasným jídlem! Jak jste na tom vy?



obr1Bílé nic. Další tajemný příběh vypráví zážitek ženy, která se setkala s duchy? Byl to pouze sen, nebo je opravdu možné spatřit „bílé nic“, jak ducha pojmenovala autorka příběhu? Udělejte si názor sami!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.