Home - Články - Týdenní horoskop 4. - 10. červenec

Týdenní horoskop 4. - 10. červenec

vloženo 2. 7. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 4. - 10. červenec

Budete plní energie, nebo byste měli více relaxovat? Čeká vás povýšení nebo vás v zaměstnání čekají neočekávané komplikace? V týdenním horoskopu se vše dozvíte. Nepodceňujte svůj osud a připravte se na změny, které vás v tomto týdnu čekají!

sdílet článek na facebooku

Beran
V dlouhodobých svazcích to poměrně vře. Máte každý jiné představy o životě a neumíte se shodnout. Výsledkem je, že na sobě navzájem hledáte i ty nejmenší chyby a vlastně se pořád hádáte. Ani jeden nemíníte dělat kompromisy, a to je samozřejmě špatně.

Býk
Trochu namáhavé to bude v pracovní oblasti. Nebudete se cítit úplně dobře a jste hodně unavení. Tím pádem samozřejmě klesá i pracovní aktivita a vedení si toho začíná všímat. Budete trochu naštvaní, protože dosud jste podávali až nadpřirozené výkony.

Blíženci
Věříte, že se v práci můžete posunout někam dál! Potřebujete ale trochu nakopnout vedení, které na vás sice ve všem spoléhá a má vás za pracanta, ale zároveň se nijak nemá k nějakému povyšování, nebo snad navyšování mzdy. To se vám ani trochu nelíbí.

Rak
Velice si poslední dobou užíváte přítomnost opačného pohlaví, které je pro vás velkým lákadlem. Nejdete pro nezávazné flirtování daleko a hodně si užíváte pozornosti i pozvánek na rande. Momentálně si svůj život užíváte plnými doušky. Jen tak dál!


Lev
Vše si poslední dobou představujete až příliš jednoduše. Trochu žijete ve snech, a obzvlášť ve finanční sféře hvězdy nedoporučují pouštět se do nějakých velkých obchodů, i když vás to hodně láká. Racionalita vám nyní moc neříká a můžete udělat chybu.

Panna
Máte hodně plánů na léto a už teď víte, že ne vše půjde snadno splnit. Každému jste sice něco slíbili a některé věci naplánovali, ale máte tolik nadšených akcí, že byste ty léta museli prožít minimálně dvě za sebou. Budete to muset trochu zkrouhnout.

Váhy
Uvědomíte si, že je pro vás práce důležitá a jste rádi, že celá firma fungujete jako tým a jste kamarádi, kteří se často scházejí i po práci ve svém volném čase. Podle toho vypadá i pracovní nasazení a celkové výsledky, které jsou skvělé. Jen tak dál.

Štír
Zjistili jste, že byste se měli přestat dívat na to, co si myslí ostatní, ale naopak se více věnovat sobě a svým potřebám. Hodně lidí zneužívá vaší dobrotivosti i toho, že neradi děláte zlou krev a nad spoustou věcí mávnete rukou. Toho už máte dost.


Střelec
Máte rádi svůj život pod kontrolou, a pokud v něm máte chaos, tak se cítíte nejistí a jste i celkem dost nespokojení. To by se vám nemělo stávat, naopak byste se měli zaměřit na ty věci ve vašem životě kvůli kterým se cítíte být v lásce a harmonii.

Kozoroh
Pečujete o své zdraví daleko více než kdy jindy. Snažíte se najít si sport, který by vás bavil, a také si dáváte pozor na jídelníček. To je opravdu skvělé! Nejen, že se po čase budete cítit naprosto skvěle, ale i okolí si začíná všímat vašeho zevnějšku.

Vodnář
Trochu jste se, podobně jako spousta dalších lidí, museli finančně uskromnit. Na jednu stranu jste z toho trochu nesví, na druhou stranu vám přijde, že jste se naučili více šetřit a co je nejdůležitější, vážit si důležitějších a nemateriálních věcí.

Ryby
Potkali jste velice inspirativní osobu, která se nebojí říct nahlas svůj názor a přesně takového člověka si potřebujete dát momentálně za vzor. Zaměřujete se na to, co si kdo myslí a své názory svému okolí nijak nesdělujete, aby nedocházelo k hádkám.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.