Home - Články - Láskohled 4. - 10. červenec

Láskohled 4. - 10. červenec

vloženo 1. 7. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 4. - 10. červenec

Láska hory přenáší, tvrdí klasik. Jak úspěšní v tomto týdnu budete na poli milostného vzplanutí? Budete mít možnost se seznámit s někým novým, nebo vaše srdce uchvátí nostalgie a vy objevíte kouzlo dávné lásky. Jak bude tento týden vypadat po milostné stránce. Čtěte, co vám hvězdy přisuzují!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vztahy jsou pro vás teď dost vzdálené, nemáte chuť se s nikým seznamovat a raději trávíte čas o samotě. Někdy je dobré být na chvíli sám, aby si pak člověk uvědomil, co vlastně chce.

Býk
Potkali jste dávnou lásku, s kterou jste se nerozešli v dobrém. Jen jste se ujistili, že vaše rozhodnutí bylo správné a že jste rádi, že vás s tímto jedincem už nic nespojuje.

Blíženci
Konečně si vás váš idol všiml a vy si tak vychutnáváte jeho pozornost a charisma, kterými je pověstný. Ani trochu nelitujete všechno to úsilí, které jste tomuto člověku věnovali.

Rak
Potkali jste se s někým, kdo vás ze začátku nezaujal, ale nakonec jste tomuto člověku přišli na chuť. Je to zábavný jedinec s velice pevným charakterem, což se dnes už tolik nevidí.


Lev
Hodně času a úsilí nyní věnujete svému vztahu, který skřípe, ale vy se jej snažíte, už jen kvůli dětem, zachránit. Poslední dobou máte pocit, že snaha je čistě jen z vaší strany.

Panna
Až moc často se zaobíráte tím, co si myslí vaše okolí, a proto chcete být zadobře i se svým protějškem. Nutno si ale přiznat, že ten toho velice zneužívá, a to opravdu není správné.

Váhy
Mějte oči na stopkách! Můžete tento týden potkat jedince, který se k vám báječně hodí a má stejný smysl pro humor. Doufáte, že z toho vznikne něco, víc než jen pouhé poblouznění.

Štír
Celý týden vás bude sužovat velmi špatná nálada, která se samozřejmě dotkne i milostného života. Nejste z toho moc nadšení, ale neumíte si upřímně moc pomoct. Jak z toho teď ven?


Střelec
Nemáte vůbec žádnou nouzi o nápadníky, kterých se kolem váš momentálně motá až až. Máte si prostě z čeho vybírat, ale vůbec toho nevyužíváte a spíš se všemi jednáte hodně na rovinu.

Kozoroh
Máte před sebou velice harmonické a láskyplné období, kdy se budete doslova vznášet na zamilovaném obláčku štěstí. Jen si tuto zamilovanost užívejte a vůbec nedejte na cizí řeči.

Vodnář
Férové jednání se někdy nevyplácí. Chtěli jste osobě, se kterou jste randili, dát na rovinu vědět, že ve vztahu nevidíte budoucnost. Tolik urážek jste na svou osobu nikdy neslyšeli.

Ryby
Není vůbec jednoduché žít s vaším protějškem. Vy sami si to uvědomujete, říkají vám to i vaši známí a rodina, ale nejste schopni ho opustit. Měli byste v sobě konečně najít sílu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.