Home - Články - Planeta Země je v aféliu!

Planeta Země je v aféliu!

vloženo 30. 6. 2022
čas čtení: 3 minuty

Planeta Země je v aféliu!

V pondělí, 4. 7. ve 4:44, bude naše Země v odsluní a ocitne se tak nejdál od Slunce za celý rok. Dosáhne maximální vzdálenosti 152,1 miliónů km. Jaký má tento úkaz vliv na naše tělo a duši? Využijte maximálně vesmírných sil!

sdílet článek na facebooku

Každoroční kolotoč

Afélium je astronomický jev označující nejvzdálenější bod, ve kterém se naše planeta pohybuje po elipse kolem slunce. V tomto bodu se jeho putování stává rovněž nejpomalejší. Na začátku ledna prochází Země naopak přísluním = perihéliem a je o 5 miliónů kilometrů blíže Slunci, než v současných dnech.

Duše bez slunce

Pohybujeme se s naší Zemí v centrálním gravitačním poli Slunce, které na nás neustále působí všemi svými silami. Dobíjí nás energií a ovlivňuje naši náladu. V momentě, kdy je trajektorie naší planety nejdál od této mocné hvězdy, jsme nejzranitelnější, nejméně chránění, nejméně dobíjení pozitivní energií. Předem se proto připravte na menší příliv vesmírných sil a najděte si včas jiný motivátor. Abyste den i přesto prožili s radostí a efektivně!


Splní se vám přání!

Před slunečním aféliem přišlo rovněž Novolunní v Raku, které nastalo ve středu (29.6.). Na obloze se nám tudíž ztratil i Měsíc a pomalu nám začne dorůstat. Nenechte se tím ale zmást. Právě kolem Novu se opravdu plní přání! Jak na to?

Lunární cyklus se uzavřel a znovu začal Novoluním. Snažte se, aby ve vašem životě nezůstalo nic otevřené a zbavte se všech zátěží, abyste si připravili příjemný start do dalšího lunárního cyklu. Udělejte si očistný den a skoncujte se svými zlozvyky! Snažte se den využít k odpuštění, dokončení záležitostí a splacení dluhů, a to nejen finančních. Vyvarujte se agresivity, věnujte se lásce a rodině a dopřejte si výlety. Ukliďte si doma, ve vztazích, v práci i mezi přáteli. Dům pak opatřete ochranným talismanem, který má dnes obrovskou sílu.

Duchovní očistě se věnujte nejlépe skrze oheň. Zapalte si svíčku nebo krb a dívejte se do plamene. Myslete na všechno, čeho se toužíte zbavit a odevzdávejte to ohni. Ten spálí veškerou negativitu. Odpouštějte, promíjejte, čistěte věci z minulosti. Jakmile si takto očistíte duši, nastává nejlepší příležitost k vizualizaci vašeho přání, kdy se zhmotňují všechny vaše touhy, kterým věříte. Proto dbejte na to, abyste mysleli jen na to, co doopravdy chcete a potřebujete v životě!



1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.