Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ČERVENEC 2022

Měsíční horoskop lásky na ČERVENEC 2022

vloženo 29. 6. 2022
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na ČERVENEC 2022

Co vás čeká v červenci ve vašem milostném životě? Potkáte svého prince v zářivé zbroji nebo zjistíte, že vaše letní láska je falešný a prolhaný sukničkář? Hvězdy znají odpověď i na tyto otázky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jak jinak mohou začít prázdniny Beranů než velkolepými společenskými událostmi. Jste v jednom kole a vyzařuje z vás pozitivní energie. Proto není divu, že se kolem vás zhrocují nápadníci, kteří si chtějí uždíbnout aspoň kousek z vaší pozornosti. Zatímco vážným vztahům pšenka nepokvete, flirtování a románky mají zelenou. Dáváte si záležet, aby vám to slušelo za každé situace. Baví vás dráždit opačné pohlaví. Vzrušuje vás myšlenka, že po vás ostatní touží. Víte, v čem tkví vaše nejsilnější zbraně.

Býk
Zadaní Býci se začátkem července perou s nepříjemnostmi, které za sebou vláčí z minulosti. Nedořešené vztahy vás tíží jako koule u nohy. Nesnažte se před nimi strkat hlavu do písku, protože vás budou provázet celé prázdniny. Je potřeba postavit se jim čelem, aby neovlivňovaly partnerskou budoucnost. Romantické představy se bohužel nedaří naplňovat. Momentálně je vám nejlépe po boku dlouholetých přátel. Před nimi se uvolníte. Až konec měsíce může přinést do milostného života příjemné překvapení!

Blíženci
Máte spoustu plánů a diář praská zajímavými událostmi. Venuše otevírá dveře k fantastickým prázdninám pro zadané i svobodné Blížence. Slibuje romantické okamžiky i vášeň, která zbourá letitý stereotyp. Za vším stojí špetka žárlivosti, kterou ve vás drahá polovička probudí. Obavy z nevěry se ukážou jako liché, ale přimějí vás, abyste se kolem miláčka více otáčeli. Zase mezi vámi funguje skvělý magnetismus. Hledáte nové cesty, jak vrátit do intimity vzrušení. Sex vás po dlouhé době zase baví.


Rak
Dlouholeté páry se v létě učí znovu projevovat lásku jeden druhému. Máte za sebou náročné období a ještě doznívají drobné šarvátky. Doba dovolených pofouká bolístky na duši a umožní vám navázat zpřetrhaná citová spojení. Nevyhýbejte se letmým dotekům, užijte si procházky setmělým městem, překvapte miláčka svůdným prádlem nebo snídaní do postele. Pokud vám v posteli schází vzrušení, vezměte akci do svých rukou! Teď vás netrápí stud, a proto se dokážete odvázat. Tohle léto může být legendární.

Lev
První polovina měsíce je plná smíchu a zábavy. Radujete se ze všech krás, které dovolenkový program nabízí. Jako byste si nechtěli připouštět možné problémy. Flirtujete, randíte a nad ničím nepřemýšlíte. Nové lásky ovšem po 17. červenci vyčerpají svůj potenciál a Lvi se ocitnou tváří v tvář realitě. Najednou vám nestačí fyzická přitažlivost, ale chcete sdílet čas s protějškem plnohodnotně. Báječná noc plná vášně vám nevynahradí smysl pro humor ani životní moudrost. Začnete lovit v jiných vodách.

Panna
Horké letní počasí zapaluje Pannám lýtka. Chcete si užívat každý den na maximum a pokud jste právě bez závazků, vyhledáváte příležitosti k seznámení. Nedělá vám problém navázat kontakt s atraktivním protějškem. Flirtování máte v malíčku, takže ctitelů a ctitelek je kolem vás celá řada. Do poloviny července se bavíte. Románek na jednu noc není ničím výjimečným. Podle Venuše vám ale cestu zkříží člověk, kvůli němuž zapomenete na celý svět. Perspektivní vztah se vám najednou nezdá tak nereálný.


Váhy
Žijete ve vlastních představách a realitu vnímáte zkresleně. Během první poloviny prázdnin proto ve vztazích tápete. Nezadaní mají v hledáčku nevhodné protějšky, ve vztahu zase vidíte problémy, které neexistují. Čerstvě zaláskovaní by si měli dát pozor na růžové brýle, kvůli nimž nevidí věci bijící do očí. S novou známostí vám mohou pomoci kamarádi. Ti odhadnou, jaký človíček se k vám hodí. A pokud se vám zrovna nedaří, nabídnou chápavé rameno pro vyplakání. Od nich se nemusíte ničeho obávat.

Štír
Milí Štíři, zahráváte si s ohněm a nedokážete odhadnout následky svého chování. Jako by drahá polovička mohla za všechny potíže ve světě. Vyléváte si na ní negativní emoce a nečekáte, že by se pohár trpělivosti naplnil tak rychle. Ve hře je dokonce rozchod. Afrodité radí ke klidu. Oba potřebujete opustit obvyklou zónu - na dovolené se snadno odreagujete a pročistí se vzduch. Neuškodí ani odborná literatura nebo motivační video o vztazích. Cestu k lepší komunikaci můžete urychlit díky intimitě.

Střelec
Nezadaní Střelci mají před sebou fantastický měsíc, kdy se kolem nich točí samí atraktivní protějškové. Venuše slibuje společníky, se kterými se nebudete nudit. Vládnou stejnou životní energií a dostanou vás smyslem pro humor. První dvě dekády jsou určené pro zábavu. Randíte, poznáváte nová místa a zjišťujete, co je vám příjemné a co už příště nemusíte. Po 20. vám pak do života vstoupí člověk, který všechny předchozí nápadníky překoná. Je jasné, že s tímhle amantem by vám to mohlo fungovat.


Kozoroh
Sebejistota Kozorohů s přibývajícím měsícem narůstá. Nepochybujete o svých kvalitách a ve společnosti se dokážete lépe prosadit. Oslovujete protějšky, kteří se vám líbí a po ruce máte své telefonní číslo. Dokonce si pohráváte s myšlenkou, že si letos zařídíte prázdninový úlet, na který budete moci vzpomínat. Hříšné představy se nevyhýbají ani zadaným Kozorohům. Líbí se vám myšlenka, že jste atraktivní pro široké okolí. Okatě provokujete a dáváte partnerovi najevo, že se o vás musí víc snažit.

Vodnář
Nechcete vyjíždět ze zajetých kolejí, a tak zatínáte zuby a snažíte se vydržet. Ve vztahu nejste spokojení, ale vyhýbáte se hádkám. Doufáte, že napjatá atmosféra nebude trvat dlouho. Červenec je velmi zátěžovým měsícem a mnoho párů se nedočká jeho konce. V první polovině zachraňujete, co se dá, ale poté se rozhodnete k ústupu. Naberete ztracenou sebedůvěru a řeknete si, že chcete žít lépe. Manželství by potřebovalo vyskočit z rutiny. Kdy naposledy jste si s drahou polovičkou užili rande ve dvou?

Ryby
Zkraje července se romantické představy Rybek nedaří naplňovat. Touha po svazku vás žene do náručí protějšků, kteří se k vám nehodí. Opakující se nezdary jsou vyčerpávající. Pokud toužíte po skutečně spřízněné duši, vyčkejte do druhé poloviny měsíce. Kolem 17. se šance na seznámení s něžným človíčkem zvyšují. V páru se zkuste více uvolnit. Nezáleží na tom, zda s partnerem strávíte každou minutu. Zaměřte se spíše na kvalitu společně stráveného času. Musíte to být vy, kdo se přitulí jako první.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.