Home - Články - Týdenní horoskop 28. březen - 3. duben

Týdenní horoskop 28. březen - 3. duben

vloženo 26. 3. 2022
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 28. březen - 3. duben

Březen se nám pomalu nachyluje ke konci, ale i v jeho závěru se mohou stát velké věci! Neodkládejte své cíle na později a nevymlouvejte se na nedostatek času. Pokud říkáte, že na něco nemáte čas, pak to jednoduše není vaše priorita. Ujasněte si, co opravdu chcete!

sdílet článek na facebooku

Beran
V práci vás potkala nemilá událost, která na vaši dosavadní kariéru bude mít zásadní vliv. Nakonec se ukáže, že všechno zlé je k něčemu dobré a vy se tak v mnoha věcech posunete výrazně dopředu. To jste neměli v úmyslu, ale za každý posun jste rádi.

Býk
Doma vládne skvělá atmosféra plná lásky a vzájemného porozumění. Máte rádi, když doma všechno klape jak má a není prostor na zbytečné hádky. Přesně takhle si totiž představujete, že by šťastná rodina měla vypadat a jste rádi za to, co všechno máte.

Blíženci
Hodně se vám změnily priority. Poslední dobou začínáte přemýšlet nad tím, že se honíte za materiálním ziskem a méně myslíte na sebe a rodinu. Jste až příliš zaneprázdnění konzumním světem, a to nyní chcete změnit a víc si užívat skromného života.


Rak
Potkáte osobu, která vám v mnoha ohledech otevře oči. Není jednoduché získat pozornost člověka, o kterého se zajímáte, ale nakonec zjistíte, že všechno snažení je marné, protože daný jedinec vám za to vůbec nestojí a dozvíte se o něm zajímavé věci.

Lev
Jste typ člověka, který neumí posedět chvilku na místě, takže není divu, že pořád vymýšlíte nějaké aktivity i do budoucna. Váš protějšek občas nemusí vašemu urputnému tempu stíhat. Dokonce mu vadí, že jste tak moc akční a rád by trávil čas i jinak.

Panna
Své povinnosti berete opravdu precizně. V práci si vás za to cení a jste oblíbení nejen pro svou přátelskou povahu, ale i za to, že v zaměstnání vždy stojíte za svými kolegy a pokud potřebují pomoc, tak jste jim vždy po ruce. Tohle vidí i vaše vedení.


Váhy
Tento týden nemáte žádné problémy s investicemi a s penězi se vám daří hospodařit. Však taky máte proč, možná že v nejbližší budoucnosti čekáte nějaké výdaje, něčí narozeniny, nebo cokoliv, co si žádá větší finanční hotovost a chcete být připraveni.

Štír
Špatná nálada nadřízeného umí zkazit náladu úplně všem v kanceláři a rovněž se bude táhnout celým týdnem a nebude ji konce. Dokonce si budete pohrávat s myšlenkou, že byste se poohlédli po nějakém jiném zaměstnání, protože tohle vám za to nestojí.

Střelec
Rodině jste vždy po ruce a pomáháte, kde se dá. Většina lidí o vás ví, že je na vás spolehnutí. Má to ale i svou špatnou stránku, ostatní vás mají za tak silného jedince, že když byste potřebovali občas pomoct vy, tak se o ni doslova stydíte říct.


Kozoroh
Poslední dobou jste výbušní a potkáváte lidi, kteří vás rozčilují ještě víc. Neumíte své emoce držet na uzdě a mnozí ve vašem okolí jsou z vašeho chování trochu na větvi a neví, co si o tom myslet a hlavně, jak se k vám chovat, abyste nevybouchli.

Vodnář
Většina lidí ví, že se na vás můžou spolehnout, a tak jste často vrbou pro své kamarády, které se rádi a bez obav svěřují. Někdo se vám ale svěří s velice tíživým tajemstvím, které hraničí s vaším etickým uvědoměním a bude pro vás těžké to skousnout.

Ryby
V následujících dnech vás čeká intenzivní školení, které vám zabere většinu volného času. Na jednu stranu jste rádi, že se v některých věcech dovzděláte a prokážete svůj um a uplatníte své dovednosti, na druhé straně vám to ovlivní osobní život.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.