Home - Články - Týdenní horoskop 28. březen - 3. duben

Týdenní horoskop 28. březen - 3. duben

vloženo 26. 3. 2022
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 28. březen - 3. duben

Březen se nám pomalu nachyluje ke konci, ale i v jeho závěru se mohou stát velké věci! Neodkládejte své cíle na později a nevymlouvejte se na nedostatek času. Pokud říkáte, že na něco nemáte čas, pak to jednoduše není vaše priorita. Ujasněte si, co opravdu chcete!

sdílet článek na facebooku

Beran
V práci vás potkala nemilá událost, která na vaši dosavadní kariéru bude mít zásadní vliv. Nakonec se ukáže, že všechno zlé je k něčemu dobré a vy se tak v mnoha věcech posunete výrazně dopředu. To jste neměli v úmyslu, ale za každý posun jste rádi.

Býk
Doma vládne skvělá atmosféra plná lásky a vzájemného porozumění. Máte rádi, když doma všechno klape jak má a není prostor na zbytečné hádky. Přesně takhle si totiž představujete, že by šťastná rodina měla vypadat a jste rádi za to, co všechno máte.

Blíženci
Hodně se vám změnily priority. Poslední dobou začínáte přemýšlet nad tím, že se honíte za materiálním ziskem a méně myslíte na sebe a rodinu. Jste až příliš zaneprázdnění konzumním světem, a to nyní chcete změnit a víc si užívat skromného života.


Rak
Potkáte osobu, která vám v mnoha ohledech otevře oči. Není jednoduché získat pozornost člověka, o kterého se zajímáte, ale nakonec zjistíte, že všechno snažení je marné, protože daný jedinec vám za to vůbec nestojí a dozvíte se o něm zajímavé věci.

Lev
Jste typ člověka, který neumí posedět chvilku na místě, takže není divu, že pořád vymýšlíte nějaké aktivity i do budoucna. Váš protějšek občas nemusí vašemu urputnému tempu stíhat. Dokonce mu vadí, že jste tak moc akční a rád by trávil čas i jinak.

Panna
Své povinnosti berete opravdu precizně. V práci si vás za to cení a jste oblíbení nejen pro svou přátelskou povahu, ale i za to, že v zaměstnání vždy stojíte za svými kolegy a pokud potřebují pomoc, tak jste jim vždy po ruce. Tohle vidí i vaše vedení.


Váhy
Tento týden nemáte žádné problémy s investicemi a s penězi se vám daří hospodařit. Však taky máte proč, možná že v nejbližší budoucnosti čekáte nějaké výdaje, něčí narozeniny, nebo cokoliv, co si žádá větší finanční hotovost a chcete být připraveni.

Štír
Špatná nálada nadřízeného umí zkazit náladu úplně všem v kanceláři a rovněž se bude táhnout celým týdnem a nebude ji konce. Dokonce si budete pohrávat s myšlenkou, že byste se poohlédli po nějakém jiném zaměstnání, protože tohle vám za to nestojí.

Střelec
Rodině jste vždy po ruce a pomáháte, kde se dá. Většina lidí o vás ví, že je na vás spolehnutí. Má to ale i svou špatnou stránku, ostatní vás mají za tak silného jedince, že když byste potřebovali občas pomoct vy, tak se o ni doslova stydíte říct.


Kozoroh
Poslední dobou jste výbušní a potkáváte lidi, kteří vás rozčilují ještě víc. Neumíte své emoce držet na uzdě a mnozí ve vašem okolí jsou z vašeho chování trochu na větvi a neví, co si o tom myslet a hlavně, jak se k vám chovat, abyste nevybouchli.

Vodnář
Většina lidí ví, že se na vás můžou spolehnout, a tak jste často vrbou pro své kamarády, které se rádi a bez obav svěřují. Někdo se vám ale svěří s velice tíživým tajemstvím, které hraničí s vaším etickým uvědoměním a bude pro vás těžké to skousnout.

Ryby
V následujících dnech vás čeká intenzivní školení, které vám zabere většinu volného času. Na jednu stranu jste rádi, že se v některých věcech dovzděláte a prokážete svůj um a uplatníte své dovednosti, na druhé straně vám to ovlivní osobní život.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.