Home - Články - Týdenní čínský horoskop 21. – 27. 8. 2017

Týdenní čínský horoskop 21. – 27. 8. 2017

vloženo 19. 8. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 21. – 27. 8. 2017

Přinášíme vám nový čínský horoskop. Draky čeká týden překypující láskou, romantikou a příjemnými pocity. Kohouti prožijí se svým životním partnerem dny jedinečného souznění v sexu i duchovních otázkách. Vsaďte na čínský horoskop a přečtěte si, na co se těšit!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, první polovina týdne slibuje příznivou atmosféru pro milostné aktivity i práci. Daří se vám vše, nač pomyslíte. Máte proříznutou vyřídilku a na svou stranu strhnete i dříve znesvářené jedince. Do středy...ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Nálada posledních srpnových dní bude poněkud dvojaká. Zpočátku drhne především buvolí komunikace. Když už konečně najdete správná slova, příležitost vám vyfoukne dravější konkurence. Obrňte se trpělivostí a věřte...ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Stále pokračuje období, které nesvědčí mezilidské komunikaci. V pondělí budete sklízet hořké plody něčeho, co se vám nepodařilo v uplynulém týdnu. Hvězdy radí, abyste drželi rebelující emoce na uzdě a svou pozornost...ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
I když se rádi obklopujete lidmi, tento týden byste si měli hrát spíše na solitéry. Okolí zrovna nesrší nejlepší náladou a pesimismem vás nakazí dříve, než řeknete švec. Úsměv na tváři vám nevykouzlí ani rutinní úkoly, jakými...ČTĚTE VÍCE!



Drak
Milí Draci, vstupujete do týdne, který překypuje láskou a romantickými pocity. Ostatně všechny mezilidské vztahy rozkvétají, ať jde o kamarády nebo obchodní partnery. Díky optimistickému naladění na svou stranu...ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, pondělí a úterý musíte ještě přečkat a dořešit nepříjemnosti z minulých dní. Ve středu se však nevalná atmosféra prolomí. Mezilidským vztahům svědčí prohlubující se empatie. Dokážete se druhým dostat...ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Od pondělí do pátku čekejte brilantní týden, kdy se vám daří všechno, nač ukážete prstem. Spíše než skutečné práci se budete věnovat vytváření ideálních podmínek, díky nimž se zlepší vaše výsledky do budoucna. Potřebujete...ČTĚTE VÍCE!

Koza
Prioritou tohoto týdne je láska. Zrozenci Kozy se nedokážou soustředit na nic jiného, než jsou milostné otázky. Nezadaní mohou konečně objevit svou spřízněnou duši. Dlouholetí manželé opráší vztahový stereotyp...ČTĚTE VÍCE!



Opice
Milé Opice, pro tento týden jste si vytáhli šťastnou kartu, díky níž se stáváte miláčkem vesmírného pléna. Proudí k vám energie, se kterou rozkvete láska, kariéra i rodinné soužití. Jediným černým puntíkem bude...ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Až do středy se mějte na pozoru před proříznutou vyřídilkou. Vesmír vám v komunikační sféře nepomáhá, spíše ještě hází klacky pod nohy. Na pracovišti se ocitnete v prekérní situaci, kdy musíte překousnout arogantní...ČTĚTE VÍCE!

Pes
Závěrečný srpnový týden bude náročný pro citový život Psů. Může za to napjatá atmosféra v domácnosti, kde mají blízcí pocit, že jste je odsunuli na vedlejší kolej. Hlavně ratolesti jsou citlivé na vaše...ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Atmosféra tohoto týdne se proměňuje jako na horské dráze. Pondělí a úterý připravují třaskavou směsici na pracovní půdě. Napjatým emocím nepřidá tendence kritizovat sebemenší nedokonalosti. Od čtvrtka...ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.