Home - Články - TAROTOVÝ HOROSKOP LÁSKY NA TÝDEN 31.10.-6.11.

TAROTOVÝ HOROSKOP LÁSKY NA TÝDEN 31.10.-6.11.

vloženo 29. 10. 2016
čas čtení: 10 minut

TAROTOVÝ HOROSKOP LÁSKY NA TÝDEN 31.10.-6.11.

Láska má magickou moc! Co přinese v nadcházejícím týdnu Vám? Raci se mohou těšit na novou lásku, Střelci si projdou těžkým obdobím a Lvi jejich karta varuje před zálety. Přečtěte si tarotový horoskop lásky a zjistěte, co čeká právě na vás!

sdílet článek na facebooku

BERAN
Karta Devět mincí vám radí, abyste v partnerském vztahu nezapomínali na důležitost společného materiálního zázemí. To je nezbytné pro pocit jistoty a bezpečí ve vztahu. Váš protějšek bude potřebovat vědět, že se na vás bude moct vždy spolehnout. Že pro něj budete oporou nejen po citové stránce, ale také po té materiální a praktické. Jakkoliv nechcete do lásky plést finanční záležitosti, teď bude nutné, abyste si popovídali i o nich a ujasnili si váš způsob fungování.

V intimní oblasti bude důležité sdělovat si navzájem své fyzické potřeby a ujistit se, že váš protějšek v tomto směru dostává všechno, co potřebuje. Váš vztah má velkou šanci pokračovat i do budoucna a vyvinout se do něčeho velmi krásného a stabilního. Všechno však samozřejmě závisí na tom, jestli si to vy sami budete přát a co pro to uděláte.

BÝK

Karta Mírnost vám radí nespěchat v záležitostech lásky. Dopřejte sobě i svému protějšku trpělivost a čas na to, aby se váš vztah mohl rozvíjet a posunovat se kupředu přirozeným tempem. V tomto období se v lásce věci často semelou náhle a nečekaně, ale to nebude váš případ. Právě naopak, vynasnažíte se mít nohu neustále na brzdě milostného sbližování, abyste si každý jeden společný nový krůček a zážitek mohli naplno vychutnat.

V lásce, ale i v posteli se teď dostanou na první místo vlastnosti jako je jemnost, ohleduplnost a trpělivost. Váš milostný svazek bude něžný a nádherný a na vaše okolí bude působit přímo andělsky čistě a nevinně! Nezadaní Býci budou pomalu a postupně rozvíjet slibnou novou známost. Líbí se vám, že není kam spěchat, a nejprve se sblížíte na duševní úrovni. S tělesným sblížením si počkáte až na tu pravou chvíli, třeba i hodně dlouho. Bude pro vás důležité v ničem na sebe navzájem netlačit a dopřávat si svobodu.

BLÍŽENCI
Karta Král mincí vám věští, že základem šťastné a spokojené lásky pro vás bude pocit stability a bezpečí. Pouze s romantikou a silnými city si nevystačíte, protože váš vztah si vyžádá, aby fungovaly praktické záležitosti a měli jste své společné zázemí. Je vaším úkolem, abyste to všechno zařídili, neb v tomto ohledu máte v partnerském vztahu nyní hrát vůdčí roli.

Nezadaní Blíženci budou potřebovat značnou dávku praktického myšlení a stát nohama pevně na zemi, aby si získaly vysněný protějšek. Může to znít trochu paradoxně, protože to, po čem toužíte, je vášeň, laskavost a projevy citů. Ale získáte je právě díky tomu, že svému protějšku poskytnete pocit, že se o vás může opřít, a že mu nabídnete pomoc v materiálních záležitostech.

Něco podobného platí i pro zadané Blížence – největší radost svojí drahé polovičce uděláte tehdy, když se na vás bude moct spolehnout a když budete věnovat pozornost vašemu společnému materiálnímu zázemí. Dopřejte si společné pohodlí a nebojte se do svého vztahu investovat, a to hlavně ve smyslu finančních prostředků.



RAK

Karta Blázen vám v lásce věští opravdu překvapivé události! Dobrou zprávou je, že si můžete dovolit trochu se odvázat. Klidně odhoďte všechny zbytečné starosti. Život je zábava a skýtá spoustu netušených možností, které můžete směle začít zkoumat, protože právě tuto cestu si pro vás teď osud přichystal a pomůže vám to posunout se kupředu!

Největší prostor k rozletu mají samozřejmě nezadaní Raci. Nebojte se seznamovat se s novými zajímavými lidmi opačného pohlaví, i kdyby na první pohled vůbec neodpovídali vaší představě o ideálnímu partnerovi. Nejspíš budete velmi překvapeni, co se v nich skrývá a co všechno s nimi můžete sdílet. Teď si můžete dovolit nějaký ten úlet a neobvyklé milostné vztahy. Štěstěna vás bude chránit a zajistí, že se vám nic špatného nestane! A co zadaní Raci? Neváhejte a zkuste osvěžit svůj vztah něčím neobvyklým, co jste spolu ještě nedělali. Nové, neopakovatelné a trochu bláznivé společné zážitky vás sblíží a posílí vaše vzájemné pouto!

LEV
Karta Král mečů vám na letošní podzim věští, že v partnerských vztazích budete ze všeho nejvíce potřebovat rozum, rozhodnost a rázný přístup. Není vhodná doba pro přílišnou romantiku, a už vůbec není ten správný čas nechat se ovládnout záplavou bouřlivých citů! Právě naopak – nesmíte zapomínat na to, co doopravdy chcete, a bude dobré držet si pořád v myšlenkách svá přání a představy o tom, co od partnerského vztahu čekáte a potřebujete. Když se objeví milostné pokušení, budete potřebovat sílu vůle, ať se nezapletete do něčeho, co by se vám nakonec nevyplatilo. Vynasnažíte se myslet na to, že i věci, které jsou příjemné, se nakonec mohou obrátit proti vám.

Zadaní Lvi by si měli dát pozor hlavně na flirtování a sklony k záletům. Chvílemi se totiž ocitnete v takových situacích, že se budete muset hodně ovládat, abyste nepodlehli. Ale naštěstí znáte své priority, takže tomuto pokušení zdárně odoláte. Nezadaní Lvi si zas budou dávat pozor, s kým se sbližují a jestli je daný vztah perspektivní nebo nikoliv. Jste si totiž dobře vědomi toho, že nechcete ztrácet čas a energii s románky, které by pro vás nakonec znamenaly jen citové trápení a zlomené srdce. A to je dobře!

PANNA
Karta Velekněz vám věští harmonický a hlavně vážný a perspektivní vztah. Svůj milostný svazek budete brát velmi vážně a můžete s ním počítat i do budoucna. Pocítíte potřebu být si s partnerem naprosto oddaní a všude ho následovat. Tato karta vám přináší velkou šanci na brzký vstup do manželství nebo přijetí jiného vážného závazku v partnerském životě, například společné pořízení nemovitosti. Bude to něco, k čemu je třeba se postavit velmi vážně, protože se bude jednat o velký a významný závazek sdílený s milovanou osobou. Pokud žijete v dlouhodobějším vztahu, toto období vás ještě víc sblíží a upevní váš svazek.

Nezadané Panny hledají seriózní svazek a dokonce i velmi čerstvé známosti budete mít sklon brát velmi vážně. Hned si představíte, jaké by to bylo vstoupit s tímto člověkem do manželství. Možná trochu předbíháte události, ale na druhé straně je dobré, že to berete tak odpovědně. Jen si dejte pozor, ať svůj nový protějšek neodradíte tím, že se na něj hned na začátku příliš navážete.



VÁHY
Karta Poslední soud předpovídá, že přichází doba, kdy se vztahové záležitosti rozuzlí a dořeší. Bude to velmi příjemné a uleví se vám. Váš partnerský vztah prodělá v blízké době výjimečnou transformaci, promění se k lepšímu a očistí se od negativních energií, které dosud mezi vámi stály a byly příčinou vašich konfliktů. Prožijete něco jako nový začátek, ale povede se vám dosáhnout toho mírumilovnou cestou, bez hádek nebo hrozeb rozchodu.

Prostě se najednou něco změní a vy se podíváte na váš vztah novýma očima. Spousta starostí z vás najednou opadne a věci, které jste si v duchu dlouhou dobu řešili, už vás nebudou více trápit. To se týká nejen vztahu jako takového, ale vyřešit se vám povede i určité problémy v intimním soužití, které se s vámi dlouho táhly. A to je skvělé! Věnujte proto pozornost řešení neshod, konfliktů a nedorozumění, právě teď je na to ideální doba. Nevyřeší se ovšem samy, bude to chtít i trochu iniciativy z vaší strany, nezapomínejte na to!

ŠTÍR

Karta Spravedlnost je znamením, že váš partnerský vztah bude vyrovnaný, příjemný a férový. Velmi vás potěší vědomí, že můžete svému protějšku stoprocentně věřit, protože to ve vašem předchozím životě nebývalo vždy pravidlem. O to důležitější pro vás nyní bude, že si věříte a že si vzájemně můžete říkat pravdu o všem. To se stane pevným základem vašeho vztahu a spolupatřičnosti v každé situaci. Pro štěstí v lásce je nyní velmi důležité, abyste zachovali rovnováhu mezi rozumem a citem.

Příliš mnoho přemýšlení lásce škodí, ale stejně tak ničivé také může být, kdybyste dali průchod pouze svým citům a na nic jiného nemysleli. Rozumem trochu zkrotíte bouřlivou vášeň, ale na druhé straně získáte větší pocit jistoty, že se na svůj vztah můžete spolehnout.

Pokud jste nezadaní, největší úspěchy vám přinese, když s potenciálním protějškem budete jednat férově a otevřeně. Místo hraní různých milostných her mu nebo jí raději jednoduše řekněte, co cítíte, a uvidíte, jak zareaguje. Je to pocit k nezaplacení, vědět na čem jste. Něco podobného platí i pro partnery, kteří se ocitli v krizi. Nalijte si navzájem čistého vína a místo intrikování mluvte o věcech tak, jaké doopravdy jsou.

STŘELEC

Karta Pět pohárů vám předpovídá, že letos na podzim se nejspíš nevyhnete nějakému milostnému zklamání. Nebude to nic zásadního, ale prožijete to velmi silně se sklon se trápit a litovat více, než by odpovídalo vašim skutečným důvodům. Jenomže vnitřní bolest ze zklamané lásky je něco, čeho se nelze zbavit mávnutím kouzelného proutku. Nejlepší proto bude, když si své trápení připustíte a svoji chvilku smutku a melancholie si dopřejete.

Takové věci není dobré potlačovat, protože jinak by se projevily později a jinde. Očistěte své nitro klidně i potokem slz a přijměte vše, co vás trápí. Odpuštění sobě i jiným vám velmi uleví. Budete překvapeni, že když necháte nostalgii za podzimní láskou volný průběh, přebolí to nakonec mnohem snáz, než byste čekali!

KOZOROH
Tarotová karta Svět vám přináší nádherné poselství. To, po čem jste tolik toužili, se konečně úspěšně završí a stane se to skutečností! Jedna kapitola vašeho osobního života se úspěšně a definitivně uzavře včetně problémů, které se s ní spojovaly. Ve dvojici pak začnete psát úplně novou kapitolu svých životů, kterou budete sdílet s pocitem dokonalého štěstí. Samozřejmě, že i v budoucnu se mohou objevit nové problémy, a jistě se objeví. Energie lásky, která vás spojí s vaším protějškem, vám však přinese nádherný pocit, že žádný problém nemůže být příliš velký a že společně hravě zvládnete cokoliv. Klobouk dolů před takovým odhodláním!

Pro nezadané Kozorohy bude letošní podzim znamenat úspěšný začátek nového krásného vztahu. Pro zadané může znamenat sňatek, příchod potomka nebo vytvoření společného krásného domova. Pro manželské páry v krizi zas její definitivní vyřešení a opětovné sblížení se spoustou romantiky. Každopádně to budou velmi významné životní události, protože karta Svět patří do Velké Arkány, která nám vždy přináší do života události zásadního významu.

VODNÁŘ

Karta Čtyři meče vám věští, že si v partnerském vztahu budete užívat klid a nebude se toho příliš mnoho dít. Čeká vás však klid před bouří! V tomto období budete mít buď vy, nebo váš protějšek, nejspíš však oba z vás, hodně jiných povinností a starostí. Takže na nějaké přemýšlení o lásce vám nezbude příliš mnoho času.

Když se pak s odstupem několika týdnů začnete lásce opět věnovat, zjistíte, že jsou zde nějaké věci, o kterých si potřebujete s protějškem popovídat a dořešit je. Uvidíte je trochu s nadhledem díky tomu, že dlouho ležely ladem. Proto vše půjde snáz a nemusíte se obávat žádné dramatické výměny názorů. Naopak, očekávejte rozhovor, ze kterého nakonec budete mít oba dva radost. Jen se to nesnažte uspěchat a počkejte si, až nastane ten pravý čas.

Nezadaní Vodnáři budou mít obavy z nezájmu vysněného protějšku. Navenek to tak skutečně vypadá a ignoruje vaše snahy o sblížení. Ve skutečnosti však cítí něco jiného a musíte si počkat, až konečně bude ten pravý čas na to, aby se vyjádřil!

RYBY

Karta Deset holí vám věští, že lásku budete vnímat jako velkou odpovědnost a jistý druh břemena. Z milostných vztahů se vytratí lehkost a budete je brát až příliš vážně, jenomže tím pádem mohou snadno ztratit šťávu a stát se jenom nudnou povinností. A po tom přece netoužíte – nebo snad ano?

V dlouhodobých vztazích bude většina Ryb pociťovat únavu a nedostatek energie. Váš protějšek si možná postěžuje, že kdysi jste spolu pořád něco vymýšleli a podnikali, zatímco letos jste pořád mrzutí a nic nestíháte. Možná se vám změnila životní situace, přibyly nové povinnosti, ať už rodinné nebo pracovní – to bude muset váš protějšek pochopit a bylo by hezké, kdyby vám s nimi pomohl. Ve dvou se všechno lépe táhne a užijete si pak více volného času, který oživí vaši zamilovanost.

Nezadané Ryby budou brát sbližování s vysněným protějškem velmi zodpovědně. Máte obavy, abyste něco nezkazili, takže věnujete maximální pozornost každému detailu vašich setkání a komunikace. Vždy se dokonale upravíte, dáte si zvláště záležet na výběru místa schůzky a podobně. Pak se ovšem nesmíte divit, že na partnera začnete působit poněkud strojeně a škrobeně. Lépe si jeho přízeň zajistíte, pokud budete sami sebou a nebudete si na nic hrát!

Stále se vám nedaří ve vztazích? Zjistěte, jak změnit své myšlení, aby k vám přišla konečně ta pravá osudová láska - aneb co vyzařujete, to také přitahujete!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.